Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah:1 haşlanmış yumurta, bir kk süzme peynir, çay( çok acele çıktım,kahvaltıya vakit kalmadı.)
Ara öğün: 1 elma, yeşil çay
Öğle: kuru fasulye,bol salata(pilav vardı yemedim)
Ara öğün: yok
Akşam: karnıyarık içi , bol salata ,ayran( karnıyarık vardı ama kızartma olduğu için içinden ayırdım)

Yarım litre su içtim. Öğleden sonra bir Türk kahvesi içtim. Canım tatlı çekiyor şu an ama evde tatlı yok şükür ki .az sonra biraz ceviz bir de muz yerim bugünü kapatırım inşallah sağ salim.
bugün de böyle oldu

Hadi biraz daha su iç yatmadan.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates -salatalık
Öğlen
1 kase yulaflı yoğurt
Ara
1 elma
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase yulaflı yoğurt
Ara
20 fındık

2 lt su tamam
3 günlük yoğurt küründen sonra normal düzenimize döneceğiz inşallah

Kahvaltı
Yarım porsiyon menemen
Beş tane zeytin
Bir dilim ekmek
Yarım kk peynir
Bir bardak çay
Salatalık
Domates
~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir incir
Üç kayısı
Bir buçuk ceviz
Bir kupa yeşil çay
~~~~~~~~~~~~~~~
Akşam
Bir kase tarhana
Yarım porsiyon yoğurtlu bakla
İki lokma ekmek
Salata
İki üç parça portakallı kereviz
İki kaşık menemen
~~~~~~~~~~~~~~~~
Veee üç litre su

sabah tartilinca cumayla pek fark yoktu moralim bozuldu pek yemedim oyuzden
1 dilim ekmek( cok kucuk)
2 zeytin
yaklaşık bir dilim yarim yagli peynir. belki daha azdir.
haslanmis yumurta
sekersiz cay.

oglen: 1 elma ( yazar burda hâlâ kilosuna üzgün

aksam:
firinda sebze yemegi
yogurt
tursu ( bunu bayagi yedim. ev yapimi belki cok su tutmaz :) )

ve cay ictim sonradan.. kacamak yapmadim cayla. bukadar bugun
2 litreden fazla su.

Bence öğlen yemedigin için akşam yediginle doymuyor olabilirsin oda seni olumsuz etkiliyor. Yemek yemeyerek kilo verilmez. Hatta öğlen daha sıkı ye akşam daha hafif tut. Sen grupdan çıkma doğru beslenmeyi beraber öğreneceğiz. Bu arada pkoluyum demistin. Bebek için tedavi filan görüyormusun

İtiraf ediyorum biraz önce kek yaptım çeyrek dilim aldım ama bugün 4500 adım attım tempolu yürüdüm

4500 adım 150 kalori
Yarim kek 150 kalori evettt sıfırladın koca günü.. Ahh ahh keşke o yarım dilim hakkını sabah yeseydin. Ben canım bisey istediyse sabah yiyorum akşama kadar yakmaya çalışıyorum.

Benim de normal beslenme düzenim aynı seninki gibi, evde suyun bitmesini umursamazdım mesela ben, ama kola bittiyse acilen tedarik edilmesi gerekirdi, çünkü su yerine içiyordum ve kahvaltıda dahi içerdim. Kahvaltı anlayışımda zaten dünden kalan pizza, öğlene kadar aç durup sonra kalorili bir fastfood sipariş etmek ya da erken saatte dışardaysam bir cafeden tatlı birşeyler alıp kahveyle yemekti.

Ben normalde bu kadar ekstrem bir biçimde beslendiğim için şuanda çok katı 4/4'lük bir program uygulamaktan özellikle kaçınıyorum. Daha çok kendime sevebileceğim sağlıklı alternatifler bulmaya, eskiye göre daha çeşitli ve doğal gıdalarla beslenmeye, gece yarısı atıştırmalarından kaçınmaya, bir de yemek yerken kendimi dinleyip doyup doymadığımı anlamaya, doyduğumda bırakmaya çalışıyorum. Bu düzen şuan için bana kilo verdirdiğinden arada ufak kaçamaklarım olmasını -bugün yarım bardak kola içtim mesela- umursamıyorum ya da metabolizma hızlandırıcı kür, çay, hap birşey kullanmıyorum. İlk platoma kadar da bu düzeni değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü bu uzun bir yol şuanda herşeyi 4/4'lük yapar hızlı kilo vermek için bütün silahları biranda tüketirsem ilk plato dönemine girdiğimde kafayı yerim, ben herşeyi doğru yapıyorum neden kilo veremiyorum diye.

Bunu yazarken de çok kararsız kaldım çünkü takım sistemi kilo vermek için maksimum çaba harcamaya motive etmek üzerine kurulmuş bir sistem. Yazdıklarımın grev kırıcı gibi anlaşılmasını istemem. Ama diğer öğünlerle dengelemeye çalıştığımız, porsiyonları küçük tuttuğumuz sürece ne makarnanın ne simitin şu aşamada kilo verme sürecimizi tehlikeye atmayacağını hatta azar azar tüketmenin daha verimli sonuç almamıza katkıda bulunacağını düşünüyorum ben.

Düzenli bildirime devam ettiğimiz ve listeye girersek kilo verebildiğimiz sürece yemek yemeyi sevmeye devam etmenin ve belki ne yiyeceğimiz konusunda hafif large bir bakış açısına sahip olmanın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

4500 adım 150 kalori
Yarim kek 150 kalori evettt sıfırladın koca günü.. Ahh ahh keşke o yarım dilim hakkını sabah yeseydin. Ben canım bisey istediyse sabah yiyorum akşama kadar yakmaya çalışıyorum.
Ya canım istediğinden değil oğluma kek yaptım bir dilimden çeyrek parça kaldı bende ağzıma attım alışkanlık bakalım yarında poğaça yapıcam onu nasıl yemeden durucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…