- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Ben içerken çok keyif aldım,2litre suya 1tatlı kaşığı karbonat atıyorum,içerken bardağına birkaç damla limon sıkıyorum,maden suyu gibi oluyor
Sabah:1 haşlanmış yumurta, bir kk süzme peynir, çay( çok acele çıktım,kahvaltıya vakit kalmadı.)
Ara öğün: 1 elma, yeşil çay
Öğle: kuru fasulye,bol salata(pilav vardı yemedim)
Ara öğün: yok
Akşam: karnıyarık içi, bol salata ,ayran( karnıyarık vardı ama kızartma olduğu için içinden ayırdım)
Yarım litre su içtim. Öğleden sonra bir Türk kahvesi içtim. Canım tatlı çekiyor şu an ama evde tatlı yok şükür ki .az sonra biraz ceviz bir de muz yerim bugünü kapatırım inşallah sağ salim.
bugün de böyle oldu
İlk zamanlar bendede oldu bir hafta sonra geçti ben 3 haftadır içiyorum,şimdi başım ağrıdığında içiyorum geçiyorAaa. Ben alkali su içerken karbonat atıyordum. Efsane bir baş ağrısı yapıyordu bende.
İlk zamanlar bendede oldu bir hafta sonra geçti ben 3 haftadır içiyorum,şimdi başım ağrıdığında içiyorum geçiyor
yarın sabah tartılabilirsin canım ben not alırımAaa ben kilo bildirimin unuttum
Ya şimdi tartılıcam ama tokum. Önceki kilomu bildirirken aç karnına tartılmıştım. Ne yapmalıyım???moni
Çaydan sıra gelirse içeceğim inşallah Hadi biraz daha su iç yatmadan.
Ay tamam öyle yapıcam yarın sabah tartılabilirsin canım ben not alırım
aboww doydun mu sen gıı
Süper maşallahOhh pek güzel doydum valla.
sabah tartilinca cumayla pek fark yoktu moralim bozuldu pek yemedim oyuzden
1 dilim ekmek( cok kucuk)
2 zeytin
yaklaşık bir dilim yarim yagli peynir. belki daha azdir.
haslanmis yumurta
sekersiz cay.
oglen: 1 elma ( yazar burda hâlâ kilosuna üzgün
aksam:
firinda sebze yemegi
yogurt
tursu ( bunu bayagi yedim. ev yapimi belki cok su tutmaz :) )
ve cay ictim sonradan.. kacamak yapmadim cayla. bukadar bugun
2 litreden fazla su.
İtiraf ediyorum biraz önce kek yaptım çeyrek dilim aldımama bugün 4500 adım attım tempolu yürüdüm
10 gun falan oldu benim cekiyo canim dun de cok gülmüştum ona :) burdan cok keyif aldim her sartta belirtmeye calistim bunu. her turlu zaten zayiflicam cikmis olsam bile birakmicam..
en iyisi sen oklavayla beni kovalayana kadar kaliyim ben ya
4 dilim degerindeki ciizz iyiymis guldum :)) ya burasi keyif de veriyor bana cok karisigim iste en iyisi ben esas liste aciklanana kadar bekliyim belki diskalifiye olurum
o yumurta sebze olayi annem yapardi durup dururken geldi aklima . hatta kahvaltida o olaya baslayali (subattan beri) kizartma yemedik hic. icim disim sebze oldu bugun de firinda kabak mabak ne bulursam yaptim. haftada 1 gun ete gecmeyi dusunuyorum.
o ciza gelince kahvalti aliskanligimiz yoktu hafta ici okulda yerdim mutlaka. ohhh bide bazen kolayla yerim ben onu cok severim ama kimin paylaştığını hatirlamiyodum seni zan altinda birakmiyim
ben gunde iki bucuk litre kola icip hic su icmeyen insandim zamaninda.. eskisi gibi icmiyodum son yillarda ama iki gunde bir de girerdi eve.. 15 gundur falan icmedim. canim.cekmiyo. glifordan da olabilir seker vs istegini baskilamis olabilir ama makarna falan istiyo 4 ekmek değerinde ciiizz istiyo. demoralize oldum galiba bilmiyorum
Ya canım istediğinden değil oğluma kek yaptım bir dilimden çeyrek parça kaldı bende ağzıma attım alışkanlık4500 adım 150 kalori
Yarim kek 150 kalori evettt sıfırladın koca günü.. Ahh ahh keşke o yarım dilim hakkını sabah yeseydin. Ben canım bisey istediyse sabah yiyorum akşama kadar yakmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?