Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

AngelicaPickles bugün canım 4 ekmek degerinde ciizzz cekmiyor :))
moni miyaww__ oglende borek mi yesem yeaaah dedim. eş kisisi moda girmis " sacmalamaaa" dedi. bu gecen haftaya kadar da ye ye ye diye diretiyordu cani sikiliyomus ben acken istahimi kirdi derhal.
canim cekmiyodu ama sunu farkettim. bugun istahim yok. sanirim gelmemesinden korkuyorum hayattan zevk almam gibi geliyor.

Afiyet olsun Ayşem bende şimdi kahve yaptım kendime Bir yandan çatlak kızla uğraşıyorum açmış Yaradana kurban yaradana şarkısını karşımda oynuyor çatlak hazır okula çıkacak da arkadaşından haber bekliyor ona göre durağa çıkacakmış

hahaha :)) canin mi istemiyor yoksa diyet icin mi?
dün gece hic tanimadigim bir ilaca sirf glifor a benziyor diye usulca sokulupp Allah belanı versin dedimm

sen çok yaşa emi valla hiç gülesim yoktu

Emin ol kilolar gittikçe daha çok zevk alacaksın hayattan o zaman işte yediğin arada kaçamaklar pek zevkli gelmeyecek eskisi gibi ama sadece keyif olarak tükettiğimiz oluyor tabiki

Bugüne kadar iştah vardı da noluyo bırak gelmesin gittiği yerde kalsın

aferim, dinle eş kişisini

Ayy tantunii cigkofte off. En sevdigim seylerdenn birileri. Cok guzel su icmissin guzel menu, ekmek kullanmiyormusun

Aynen, amin canim

Iyi geceler kaptanim. Turkiyede gece oldu tabi
Yazmayi unutmusum sadece sabah kepek ekmek yedim aksama azcik lavastan aldim

zayiflayinca kacamak olcakk ben böyle ölürüm bak yasayamam
Bugüne kadar iştah vardı da noluyo bırak gelmesin gittiği yerde kalsın
valla super seyler oluyodu be

aferim, dinle eş kişisini

eminmisinn? karsimda cipsler cikolatalar havada ucusuyo arada bana da teklif ediyor :)

valla super seyler oluyodu be

eminmisinn? karsimda cipsler cikolatalar havada ucusuyo arada bana da teklif ediyor :)

Yemek senin psikolojini olumlı yönde mi etkiliyor ne
Ben de yiyorum yiyorum sonra midem ağrıyor pişman oluyorum yemek pişmanlıktır

Yemek senin psikolojini olumlı yönde mi etkiliyor ne
Ben de yiyorum yiyorum sonra midem ağrıyor pişman oluyorum yemek pişmanlıktır

yemek pismanliktir glifor da baharatı :)
olumlu etkiliyor tabiki, yemek icin yasiyorum ben, yasamak icin yemeye alistirmaya calisiyorum kendimi :) bi yandan da bakiyorum mesela 5 kgluk bisey.. su sisesi olsun. on dakka tasimak zor geliyor. bunu kilo olarak niye tasiyim ustumde diyorum. sonra da esege semeri agir gelmez diyip kapatiyorum konuyu. esek kim semer kim bunlar hep deli sorular en iyisi ic sesimi susturmak. ( en iyisi gaacmaak diye bi video vardi bilirmisin ? :) )

Evlenecemmm vermezlerse gaçacamm

Ölmeyecek kadar yemek yeter kuzu fazlası hamallık

Tövbe de kız çoğumuz aynı durumdayız ve tabiki arada yapacağız
Kız bizim diyetisyene gelen bir arkadaş daha var haftada 1 kaçamak yapar sonrada diyetisyende görüşmeye girince hemen itiraf eder ben bunu yedim bu hafta şunu yedim diye
Diyetisyen hep diyor Ablacığım insanız hepimiz arada tabiki kaçamaklar yapacağız ama abartmayalım yeter diye hatta yazın haftada bir dondurma bile yememize izin veriyor

Evlenecemmm vermezlerse gaçacamm

Ölmeyecek kadar yemek yeter kuzu fazlası hamallık

zayiflaaaayaaacaaaamm zayiflamazsam yiyeeceemm

okuyunca sey geldi aklima. doktorum bana hep zayifla derdi pko icin. zayiflayamadigmda gidince kilo mu aldiniz siz diye giriyordum konuya olay bana gelmesin diye:) Bide siyah giyerdim hep

zayiflaaaayaaacaaaamm zayiflamazsam yiyeeceemm

okuyunca sey geldi aklima. doktorum bana hep zayifla derdi pko icin. zayiflayamadigmda gidince kilo mu aldiniz siz diye giriyordum konuya olay bana gelmesin diye:) Bide siyah giyerdim hep

Kilolar gittikçe bizlerde rengarenk giyineceğiz
Gerçi ben şimdiden ufak ufak renkli şeyleri görünce alsam mı diye düşünüyorum Dün bizim buradaki Sosyete pazarından kendime rengarenk bir eşortman altı aldım sonra bir ara Mickeyli bir Kazak gördüm 10 liraya tam onuda alacaktım Annem ay nerde giyeceksin onu çocuk gibi dedi
Hııhhhh sen ne anlarsın için geçmiş dedim nasılı gülüyor

ah ah ben de 1800 ler de 50 kiloydum

Ahhhh Ahhhh bende bir zamanlar 52 kgdum Gerçi şimdiden sonra o kiloları çok zor görürüm de bizimkide istemez okadar kilo vermemi beni katil edersin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…