Yok canım istiyor da vücut şiş ondan yapıyorumçok su iç e mi. Glifor duman etmesin Allah muhafaza
Anlatımına bayılıyorumhahaha :)) canin mi istemiyor yoksa diyet icin mi?
dün gece hic tanimadigim bir ilaca sirf glifor a benziyor diye usulca sokulupp Allah belanı versin dedimm
Eki Görüntüle 2119879 kahvaltımın fotoyu atayım bende
1 kupa filtre kahveyle.
İçeriği,2 tatlı kaşığı lor,1 dilim beyaz peynir, 2 çeri domates,maydanoz,pul biber,sumak.1 y.kaşığı uno minnak çıtır galete.
hahaha :)) canin mi istemiyor yoksa diyet icin mi?
dün gece hic tanimadigim bir ilaca sirf glifor a benziyor diye usulca sokulupp Allah belanı versin dedimm
AngelicaPickles bugün canım 4 ekmek degerinde ciizzz cekmiyor :))
moni miyaww__ oglende borek mi yesem yeaaah dedim. eş kisisi moda girmis " sacmalamaaa" dedi. bu gecen haftaya kadar da ye ye ye diye diretiyordu cani sikiliyomus ben acken istahimi kirdi derhal.
canim cekmiyodu ama sunu farkettim. bugun istahim yok. sanirim gelmemesinden korkuyorumhayattan zevk almam gibi geliyor.
AngelicaPickles bugün canım 4 ekmek degerinde ciizzz cekmiyor :))
moni miyaww__ oglende borek mi yesem yeaaah dedim. eş kisisi moda girmis " sacmalamaaa" dedi. bu gecen haftaya kadar da ye ye ye diye diretiyordu cani sikiliyomus ben acken istahimi kirdi derhal.
canim cekmiyodu ama sunu farkettim. bugun istahim yok. sanirim gelmemesinden korkuyorumhayattan zevk almam gibi geliyor.
aferim, dinle eş kişisiniAngelicaPickles bugün canım 4 ekmek degerinde ciizzz cekmiyor :))
Yazmayi unutmusum sadece sabah kepek ekmek yedim aksama azcik lavastan aldimAyy tantunii cigkofte off. En sevdigim seylerdenn birileri. Cok guzel su icmissinguzel menu, ekmek kullanmiyormusun
Aynen, amin canim
Iyi geceler kaptanim. Turkiyede gece oldu tabi
Cok uzuldum canim hayrlisyla saglicakla yeniden nasip etsin rabbim insallahRahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
zayiflayinca kacamak olcakk ben böyle ölürüm bak yasayamamAfiyet olsun Ayşem bende şimdi kahve yaptım kendimeBir yandan çatlak kızla uğraşıyorum açmış Yaradana kurban yaradana şarkısını karşımda oynuyor çatlak hazır okula çıkacak da arkadaşından haber bekliyor ona göre durağa çıkacakmış
sen çok yaşa emi valla hiç gülesim yoktu
Emin ol kilolar gittikçe daha çok zevk alacaksın hayattano zaman işte yediğin arada kaçamaklar pek zevkli gelmeyecek eskisi gibi ama sadece keyif olarak tükettiğimiz oluyor tabiki
valla super seyler oluyodu beBugüne kadar iştah vardı da noluyo bırak gelmesin gittiği yerde kalsın
aferim, dinle eş kişisini
zayiflayinca kacamak olcakk ben böyle ölürüm bak yasayamam
valla super seyler oluyodu be
eminmisinn? karsimda cipsler cikolatalar havada ucusuyo arada bana da teklif ediyor :)
Yemek senin psikolojini olumlı yönde mi etkiliyor ne
Ben de yiyorum yiyorum sonra midem ağrıyor pişman oluyorumyemek pişmanlıktır
yemek pismanliktir glifor da baharatı :)
olumlu etkiliyor tabiki, yemek icin yasiyorum ben, yasamak icin yemeye alistirmaya calisiyorum kendimi :) bi yandan da bakiyorum mesela 5 kgluk bisey.. su sisesi olsun. on dakka tasimak zor geliyor. bunu kilo olarak niye tasiyim ustumde diyorum. sonra da esege semeri agir gelmez diyip kapatiyorum konuyu. esek kim semer kim bunlar hep deli sorularen iyisi ic sesimi susturmak. ( en iyisi gaacmaak diye bi video vardi bilirmisin ? :) )
zayiflayinca kacamak olcakk ben böyle ölürüm bak yasayamam
Evlenecemmm vermezlerse gaçacamm
Ölmeyecek kadar yemek yeter kuzu fazlası hamallık
Tövbe de kızçoğumuz aynı durumdayız ve tabiki arada yapacağız
Kız bizim diyetisyene gelen bir arkadaş daha var haftada 1 kaçamak yapar sonrada diyetisyende görüşmeye girince hemen itiraf eder ben bunu yedim bu hafta şunu yedim diye
Diyetisyen hep diyor Ablacığım insanız hepimiz arada tabiki kaçamaklar yapacağız ama abartmayalım yeter diyehatta yazın haftada bir dondurma bile yememize izin veriyor
zayiflaaaayaaacaaaamm zayiflamazsam yiyeeceemm
okuyunca sey geldi aklima. doktorum bana hep zayifla derdi pko icin. zayiflayamadigmda gidince kilo mu aldiniz siz diye giriyordum konuya olay bana gelmesin diye:) Bide siyah giyerdim hep
hayır tabii, az önce böreğe hayırr diyen eş kişisini o anlık dinlezayiflayinca kacamak olcakk ben böyle ölürüm bak yasayamam
valla super seyler oluyodu be
eminmisinn? karsimda cipsler cikolatalar havada ucusuyo arada bana da teklif ediyor :)
57 kiloydum :)Çoook önceden kaç kiloydun
ah ah ben de 1800 ler de 50 kiloydum57 kiloydum :)
zayiflaaaayaaacaaaamm zayiflamazsam yiyeeceemm
okuyunca sey geldi aklima. doktorum bana hep zayifla derdi pko icin. zayiflayamadigmda gidince kilo mu aldiniz siz diye giriyordum konuya olay bana gelmesin diye:) Bide siyah giyerdim hep
ah ah ben de 1800 ler de 50 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?