hahaha :)) canin mi istemiyor yoksa diyet icin mi?
dün gece hic tanimadigim bir ilaca sirf glifor a benziyor diye usulca sokulupp Allah belanı versin dedimm[/QUOTE
Ayy kız Allah iyiliğini versin sesli sesli güldüm nasıl güzel komik anlatıyorsun maşallah
Canım Başın sağolsun Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasınRahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
Canım çok üzüldüm başın sağolsun Rabbim gönlüne ferahlık versinRahim ağzı yetmezliği var bende de dikiş falan atılmıştı ama yinede bebek durmadı normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim 9 saat yaşadı . 2 Ay oldu
Kilolar gittikçe bizlerde rengarenk giyineceğiz
Gerçi ben şimdiden ufak ufak renkli şeyleri görünce alsam mı diye düşünüyorumDün bizim buradaki Sosyete pazarından kendime rengarenk bir eşortman altı aldım sonra bir ara Mickeyli bir Kazak gördüm 10 liraya tam onuda alacaktım Annem ay nerde giyeceksin onu çocuk gibi dedi
Hııhhhh sen ne anlarsın için geçmiş dedim nasılı gülüyor
Ahhhh Ahhhh bende bir zamanlar 52 kgdumGerçi şimdiden sonra o kiloları çok zor görürüm de bizimkide istemez okadar kilo vermemi beni katil edersin diyor
Ben doğaçlama takılıyorum benim planım tutmaz ayol
moralini bozma tatlım, arkadaşın ötede oynasın az.Kızlar;
diet yaptığımı bilen bir arkadaşım çok moralimi bozdu, bu kiloları bi günde mi aldın kısa zamanda veremezsin hiiiç ümitlenme dedi,kilo vermek zor iş dedi, bende canım tabi ki ben zaten bir yıl diyet yapacağım sen kendini üzme dedimama sinir oldum ne acayip insanlar var, nedense benim moralimi bozmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim
Kızlar;
diet yaptığımı bilen bir arkadaşım çok moralimi bozdu, bu kiloları bi günde mi aldın kısa zamanda veremezsin hiiiç ümitlenme dedi,kilo vermek zor iş dedi, bende canım tabi ki ben zaten bir yıl diyet yapacağım sen kendini üzme dedimama sinir oldum ne acayip insanlar var, nedense benim moralimi bozmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim
moralini bozma tatlım, arkadaşın ötede oynasın az.
zaman dediğin su misali, geçen sene bugünler de diyetisyenim den yeni randevu almıştım ve heyecanla gitmeyi bekleyen 113 kiloluk biriydim.
umutsuz, sabırsız, başarabilecekmiyim yoksa bu seferde başa mı sarıcam diye beynimde 40 tilki dönüyordu.
uzatmıcam.
sonuç:
bugün 80 kilo ile gayet mutlu, kendine olan inancı artmış biri olarak buradayım.
Benimde kv hafta sonu canımı sıkmaya çalıştı. Neymiste ben zayiflayamazmisim. Kısmet bakalım dedim güldüm geçtim. Çok komik ya bide kendime problem edecegimi filan düşündü heralde
Kızlar;
Benimde kv hafta sonu canımı sıkmaya çalıştı. Neymiste ben zayiflayamazmisim. Kısmet bakalım dedim güldüm geçtim. Çok komik ya bide kendime problem edecegimi filan düşündü heralde
Kızlar;
bi de oklava ye iyi gider cızz üstüneistahim acildi ciiiizzz yedimay cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?