Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eniştemi katil etme kız
aa ne varmış, mickeyli pijamam var hemi de üstümde şu an

Kızlar merhabalar;

yoğun bir iş temposu ancak yazabiliyorum dün tartıya çıktım tekrardan malum tartım yeni olunca ikide bir çıkıp tartılıyorum, 7 gün bekleyen nasıl sabrediyor ki :)
91,5 geldiğimi söylemiştim pazar günü, bunun üzerine dün yediklerim;

sabah :1 yumurta ,5 zeytin, çok çok az lor peyniri, yarım domates
öğlen:iki adet otlu enginar
akşam:öküz baklası ve yoğurt

ara öğünlerde toplamda; bir greyfurt bi elma iki tane kuru kayısı yedim
ayrıca 3 litre detoks suyu içtim, sabah 90,2 geldim ama dün bayağı bir aç kaldım aslında midem aç değildi gözüm açtı maalesef:)

Kızlar;
diet yaptığımı bilen bir arkadaşım çok moralimi bozdu, bu kiloları bi günde mi aldın kısa zamanda veremezsin hiiiç ümitlenme dedi,kilo vermek zor iş dedi, bende canım tabi ki ben zaten bir yıl diyet yapacağım sen kendini üzme dedimama sinir oldum ne acayip insanlar var, nedense benim moralimi bozmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim

moralini bozma tatlım, arkadaşın ötede oynasın az.
zaman dediğin su misali, geçen sene bugünler de diyetisyenim den yeni randevu almıştım ve heyecanla gitmeyi bekleyen 113 kiloluk biriydim.
umutsuz, sabırsız, başarabilecekmiyim yoksa bu seferde başa mı sarıcam diye beynimde 40 tilki dönüyordu.
uzatmıcam.
sonuç:
bugün 80 kilo ile gayet mutlu, kendine olan inancı artmış biri olarak buradayım.

Sağol abla.

Yaa bi gitsin Allah aşkına.
İnanç kırmaktan başka bi işe yaradıkları yok

haklısın monicim ne güzel kilo vermişssin darısı başımıza inşallah , insanlar ne kadar acımasız belki de haklılar ben kilo alarak fırsat verdim bu insanlara biraz da,en çok da kendime kızıyorum, kararlıyım zayıflayacağım başaracağım:)

Benimde kv hafta sonu canımı sıkmaya çalıştı. Neymiste ben zayiflayamazmisim. Kısmet bakalım dedim güldüm geçtim. Çok komik ya bide kendime problem edecegimi filan düşündü heralde

Kayinvalidene ve arkadasina bir sarkiyla cevap vermek istiyorum.

Guzel elbiseleri giyip kuşanacağım
senin önünden geçip sana bakmayacağım
beni kırdığın gibi kalbini kıracağım
beni dinlemedin ya seni duymayacağım
Yuru ANCA GIDERSIN

Takmayin siz zayiflayinca bi gorsunlerr. Dilleri karnina dusecek

daha kisa yolu var aslında. sanane? deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…