Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuş uçmaz kervan geçmez bizim buralar da...demedin mi kız , nerden buldun pastayı

koca kisisini dinle demistin pasta diye kivranmiyodum markette aklima düşürdü şu nasilki dedi ben cok guzel dedim :)) alalim ozman sen de yersin dedi. cok gergindim. eeeeeeeyyhhhh yeeetherrr beee yerim dedim.
yedim.
ama haksızlık etmeyelim bana eskiden olsa en az uc dilim yerdim. 1 taneyle yetindim.
bi dee bugun toplam aldigim kalori bin var yok. bunla berabrr. sabah oglen cok cok azdi cunku. ay gidiyim mi ben ozman tamamliyim su kaloriyi
market var neyseki :))

Acıkırsın sen daha azıcık tanıdıysam seni hayatta böyle kalmaz bu
dun acikmadim ama ciz yapmamistim.
iki secenek var. ya amaaaan be zaten yedim diyip geri kalanina abancamm
ya da bosver olculuydu arada olur diger yediklerinde de bukadar yeseydin zaten boyle kilo almazdin diyip dur dicem kendime ve yedigim icin vicdan yapmicam.
a mi diyim b mi diyim.ne diyim

B b b b

Haftasonunu kimle geçirmek istersiniz?
A. Eşinizle

B b b b b b

sen otur şimdi hepsini ye tehlike bitsin ardından da, 1000 lik glifor yolla . sen de rahatla ben de

Kızlar bugün formunuzdasınız hepiniz. Kilolar gitmiş, keyifler yerinde çok güldüm geçmişi okuya okuya gelirken. Ben bugün tartıda 81.9 gördüm ama şöyle tuhaf bir durum var. Zayıflama olayına başladığımdan beri ekstra şekilsiz gelmeye başladım gözüme. Normalde de kainat güzelliğine oynamak gibi bir iddiam yok ama genel olarak beğeniyordum kendimi. Şimdi görüntülü konuşmak için kamerayı açıyorum 'Allahım yanaklarım ne kocaman gıdım da mı varmış benim' diyorum. Aynaya bakıyorum 'Ben bu yaz nasıl şort giymişim bu bacaklarla özgüvenime sağlık' diyorum. Bedensel bir farkındalık mı yaşıyorum kendi kendime komplekse mi girdim çözemedim ama hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…