istahim acildi ciiiizzz yedimay cok mutluyum
Ne yedin kuzu??
kızlar kızlar, okuyun bakim, cız yemeden önce bi uğramanız menfaatinize
yoksa oklava ve cızz güzel ikili oldular
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları
1 dilim yas pasta. diliminde 259 kalori varmis. duz 300 dedim. aksam ogununde fazla yuklenmis gbioldum ama gunnicinde genel hesaplayinca kârdayım hâlâ:)
kuş uçmaz kervan geçmez bizim buralar da...demedin mi kız , nerden buldun pastayı1 dilim yas pasta. diliminde 259 kalori varmis. duz 300 dedim. aksam ogununde fazla yuklenmis gbioldum ama gunnicinde genel hesaplayinca kârdayım hâlâ:)
Pasta mı oy maşallah
aksam ogunu olarak da cig kofte yedim nar eksisiz ve cok az lavasli. bugun formdayim
kuş uçmaz kervan geçmez bizim buralar da...demedin mi kız , nerden buldun pastayı
acıkmama gibi bi ihtimali yok o cız şekerini oynatcakAcıkırsın sen daha azıcık tanıdıysam seni hayatta böyle kalmaz bu
acıkmama gibi bi ihtimali yok o cız şekerini oynatcak
önlemini güzel almalı geç saatte patlama yapmaması adına
dun acikmadim ama ciz yapmamistim.Acıkırsın sen daha azıcık tanıdıysam seni hayatta böyle kalmaz bu
sen nereye uçtun kız abowwBugün beni duysan abla uçuştayım
dun acikmadim ama ciz yapmamistim.
iki secenek var. ya amaaaan be zaten yedim diyip geri kalanina abancamm
ya da bosver olculuydu arada olur diger yediklerinde de bukadar yeseydin zaten boyle kilo almazdin diyip dur dicem kendime ve yedigim icin vicdan yapmicam.
a mi diyim b mi diyim.ne diyim
onlem? acikmamak icin yiyim mi gidip biraz daha. tadi damagimda kaldiacıkmama gibi bi ihtimali yok o cız şekerini oynatcak
önlemini güzel almalı geç saatte patlama yapmaması adına
B b b b
Haftasonunu kimle geçirmek istersiniz?
A. Eşinizle
B b b b b b
sen otur şimdi hepsini ye tehlike bitsin ardından da, 1000 lik glifor yolla . sen de rahatla ben dedun acikmadim ama ciz yapmamistim.
iki secenek var. ya amaaaan be zaten yedim diyip geri kalanina abancamm
ya da bosver olculuydu arada olur diger yediklerinde de bukadar yeseydin zaten boyle kilo almazdin diyip dur dicem kendime ve yedigim icin vicdan yapmicam.
a mi diyim b mi diyim.ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?