Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım




Algıda seçicilik kuzu.
Kilomuzla haşır neşiriz ya. Ondan. ☺
 
moni miyaww__ ustumdeki gereksiz neseyi farketmemis olamazsiniz. gozumun onu acildi valla bak belki de glifor sekerimi dusurmustu bilmiyorum ama cokk iyi hissettim.
aksam aciksam da bisey yemezsem, yine de o cizzla cok kotu bisey yapmis sayilir miyim sizcee?
he normalde cizi asitli icecekle yerim ben :) diyetteyim diye frenledim kendimi icmedim
 



İyisin iyisi. Eğer şu saatten sonra cızzlamazsan sıkıntı yok bence.
 

kamerayi yukardan tutsana yahu o sorunun cozumu o :) basta normal bence. zayiflamaya yeni basliyosun e bi yerden erimeye baslicak sonuçta. sekilsiz gelebilir ama daha da zayifladikca orantili olcaktir. nereye kadar ayni yerin zayiflayabilir oyle dusun
 
farketmem mi gözünün ışığı şimşek gibim çakıyo
ben ciddiydim ye hepsini derken,maalesef ki
çünkü aklın kalıcak git gel tırtıklıcan ye bari kurtul.
bi daha da almassın
saat erken diye de züğürt tesellisi yaparız
 

istediğim kadar yemek yerine bi on gun sonra mesela bukadar daha yesem daha mantikli degil mi?
 

Bak mantıklı bu kamerayla oynayayım ben biraz. Daha hiçbiryerden erimiyor maalesef ya, bende heyecanla bekliyorum ilk nereden gidecek bakalım diye :)

Kız senin doktorla olan muhabbetine ne güldüm. Bende sinsi gibi 'Canım kilo mu verdin sen?' diye karşılıyorum uzun süredir görmediğim insanları. Eşek olmadıkları için onlar da 'Yok tatlım sen kilo vermişsin' diyorlar hatta bazıları kibarlığı iyice abartıyor. Gayet normal birşekilde 'Kilolu olduğum için Bershka'nın kalıpları olmuyor' tarzı birşey söylersem 'Aa kilolu deme sakın kendine' diye hiddetleniyorlar. Öyle hep beraber tatlı tatlı, inkar içinde takılıyoruz.

Algıda seçicilik kuzu.
Kilomuzla haşır neşiriz ya. Ondan. ☺

Bak bu da mantıklı. Aslında motive edici de oluyor. Neden yememesi gerektiğini hatırlatıyor insana.
 
sen o pasta gözünün önündeyken hele de bu coşkuyla ,yemem diyorsan bana da tebrik etmek düşer

suan onumde sigara iciyorum bu da mi gol degil yoksa ?
i ihhh valla yemicem. ölçülü olmayi basarmam lazim . gunluk yediğimi dikkate alirsak 1 dilim pasta tolere edilebilir sanki..
bir kitapta geciyordu cok begenmistim. " ilacla zehiri ayiran sey dozdur ". su an diyette yememem gerekiyordu belki ama yedim yine de abartarak yemedim.
arada sirada tatli yenip bu dozla birakilsa cok da kotu olcagini düşünmüyorum . hepsine dalmadiktan sonra.
oyuzden bugunluk benden bukadar. baska bir sey yemicem. sadece sekersiz cay icerim aksam. :)
 
hadi bakalım
 
 

Bence 1 dilim pastayla duracaksın sen ya ben inanıyorum. Zaten çift glifor gidiyorsun, 1 dilimden fazlası böyle iç bayıcı gelir. İstesen de yiyemezsin. Olmadı canın çekmeye devam ederse, hayatında yediğin en iç bayıcı tatlıları, en lezzetsiz bayram çikolatalarını filan düşün o frenler tatlı iştahını.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…