- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Otursun kendisi yesin çok az kalorili bişi çok severim ben yarın kahvaltıda yiyecemHer şerde bir hayır derler ya bak böreği de yememiş oldun. Çok önemli değilse sıkmayın canınızı canım yeyin başbaşa
Otursun kendisi yesin çok az kalorili bişi çok severim ben yarın kahvaltıda yiyecem
Aynenn. Çayla birlikte kendimle baş başa ohYe canım kalorisi azsa sabah daha kolay yakarsın hem
Ben menumu yaziyim ..
Sabah ac karnima 1 sade kahve
2 bardak su
1 bardak yesil cay
Kahvalti
1 kase marul domates
1 kk peynir
Zeytin
1 brdk yesil cay
2 tane turkcesini bilmedigim sey etimek gibi bisey olsa gerek bilemedim( fotoda var)
Tekini recelli( 1 caykasigi recel) digerini sade yedim
Ara
2 brdk Yesil cay
1 bardak su
Oglen
1 bardak yesil cay
1 yumurtadan cilbir (3 kasık yogurt, 1 t.k zeytinyagi ile baharatlar)
1 kepekli ekmek
Su
Ara
Sadece su ve 1 bardak sutlu kahve
Aksam
Yagsiz teflonda kizarttigim hindi eti 3 bucuk kasık
3 kasık ispanak kavurmasi
1 kepceden az hindieti suyuyla yaptigim corba.
1 bardak su
Aksamda spora gitmeden yapacagim son arada yiyeceklerimee:
Su
Normal cay
1 kayisi 1 incir 1 siyak kuru erik.
Su:
2 lt
Spor: oglen 10 defa merdiveni cikip indim.
Aksamada sporsalonuna gidecegim herzamanki gibi 1 saat yurume bandinda yuruyecegim.
Her seyi yeri yesil cay olarak goruyorum suan pff
Veladdalin aminTövbe çarpılacam
Yok suana kadar iyim, sadece icmekten biktimMenün çok güzel enfes ,ama o kadar yeşil çay kalbi yormaz mı, ben de çok seviyorum limonlu yeşil çay ama ikiden fazla içemiyorum çarpıntı yapıyor. Doktorlar da pek önermiyor 2 bardaktan fazlasını bildiğin kadarıyla.
Anaam ne ettiyse koca kolay gelsin canımAynenn. Çayla birlikte kendimle baş başa oh
Kahvaltı
Bir buçuk yumurta
Bir dilim ekmek
Altı tane zeytin
Salata
Dört tane çeri
Bir yemek kaşığı tahin pekmez
Bir tatlı kaşığı kaymak bal
~~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir kupa tarçınlı süt
Bir dilim kek
~~~~~~~~~~~~~~~~
İkindide acıktım akşam çok yemiyim diye
Yarım kase menemen
Çeyrek dilim ekmek
Bir kase yoğurt
~~~~~~~~~~~~~~~~
Akşam
Bir dolu kase tarhana
Altı yedi kaşık yoğurtlu bakla
Üç lokma ekmek
Salata
İki litre su
Valla o kaymaklar olmazsa benim çocuk beni bütün gün sömürüyoohhh kahvalti akiyooo kaymaklar ballar tahinler pekmezler. destekliyorym ve aynisindan istiyorum
dipnot: kilona da baktim da bence kritik degil okadar yenebilir pek birseyin yok zaten. bence bunu da goz onunde bulundurmaliyiz. ama daha zeytinli peynirli domatesli yapsan daha iyi olabilirdi. arada boyle de yapilir tabi :))
Valla o kaymaklar olmazsa benim çocuk beni bütün gün sömürüyokan değerlerim alt üst oluyo
Sabaha çayın yanına sakla bak ben öyle yaptımKedinin cigere baktigi gibi suan bende dolaptaki findikli cikolataya bakiyorum. Morelimde bozuk zaten ha saldirdim saldircam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?