Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hem de oyle bi yerimmmki glifor intihar eder biri beni sundan kurtarsin diye :))
ama yemicem. yemicem diyosam yemeyecegimdir. konu kapanmistir
guvenin icin sagol

dün bir bugün iki dur hele
Ben onceden de diyet yapiyordum 63 den 59 a dustum sonra kaldim kalincada canim skldi 1 ay kadar diyeti biraktim ama sukur kilo almadim 61 i gecmedim simdi yine ayni 59 kaldim. Detoks suyu oneriniz varmi benim icin ama migde bulanditici olmayacak .ben iciyordum ama 2 gun zor ictim icinde her sey vardi. Soyle taze zencefil cubuk tarcin limon tane karabiber yasemnli yesil cay maydanz kaynatp sgynca iciodm

20 mi , kız ne ettin bayılırsın Allah korusun.

İyiyim iyi bi de spor yaptım.

Kesinlikle motive edici. İnsan gözüne gözüne girince daha iyi anlıyor. ☺

Sakın bırakma o halde bu dönem en tehlikeli pes ettirici dönem. Devam et.
Evet sabirim yaptgm seyleri arttrmam gerek detoks suyu spor biraz daha dikkat ama nedense bi kac gundur halsiz ve surekli uykuluyum oglen uyudum aslinda ama hala uyusam diyorum

nasil mezun olunuyo? hedef e ulasinca mi? benim hedef 64 yazilmis ama 64 degil. hedef e ulaştım diyomusum
hedef 60
sonrasinda daha da dusurcem ama bastan gercekci olsun biktirici yildirici olmasin istedim.
hedeflediğin kiloya geldiğin de mezun olmak istiyor yazcaz listeye

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Örnek: Üyemiz 75 kilo ile yarışmamıza kayıt oldu. Hedefi 60 kilo. Yani 15 kilo vermeyi hedefliyor.
Karne alabilmesi için bu 15 kiloluk hedefin %80 ine ulaşması gerekiyor.
15 x 0.80 = 12
Yarışmacı 12 kilo verdiğinde karne almaya hak kazanır.
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.

Ben onceden de yapiyordum da ayni yere geldi durdu yine

Gittiğim bir diyetisyen aşağıdaki tarifi yaptırıyordu arada.

2 elma, çubuk tarçın, limon suyu, 1 litre su, kaynatıp soğutup normal su gibi içiyorsun. Üzerinden bayağı zaman geçti rakamı tam hatırlamıyorum yalan söylemiş olmayayım ama normal tempoda yemeye devam ederken 2 kilo civarı verdirmişti bu tarif bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…