Bence 1 dilim pastayla duracaksın sen ya ben inanıyorum. Zaten çift glifor gidiyorsun, 1 dilimden fazlası böyle iç bayıcı gelir. İstesen de yiyemezsin. Olmadı canın çekmeye devam ederse, hayatında yediğin en iç bayıcı tatlıları, en lezzetsiz bayram çikolatalarını filan düşün o frenler tatlı iştahını.
Ben onceden de diyet yapiyordum 63 den 59 a dustum sonra kaldim kalincada canim skldi 1 ay kadar diyeti biraktim ama sukur kilo almadim 61 i gecmedim simdi yine ayni 59 kaldim. Detoks suyu oneriniz varmi benim icin ama migde bulanditici olmayacak .ben iciyordum ama 2 gun zor ictim icinde her sey vardi. Soyle taze zencefil cubuk tarcin limon tane karabiber yasemnli yesil cay maydanz kaynatp sgynca iciodmdün bir bugün iki dur hele
20 mi , kız ne ettin bayılırsın Allah korusun.
Bak mantıklı bu kamerayla oynayayım ben biraz. Daha hiçbiryerden erimiyor maalesef ya, bende heyecanla bekliyorum ilk nereden gidecek bakalım diye :)
Kız senin doktorla olan muhabbetine ne güldüm. Bende sinsi gibi 'Canım kilo mu verdin sen?' diye karşılıyorum uzun süredir görmediğim insanları. Eşek olmadıkları için onlar da 'Yok tatlım sen kilo vermişsin' diyorlar hatta bazıları kibarlığı iyice abartıyor. Gayet normal birşekilde 'Kilolu olduğum için Bershka'nın kalıpları olmuyor' tarzı birşey söylersem 'Aa kilolu deme sakın kendine' diye hiddetleniyorlar. Öyle hep beraber tatlı tatlı, inkar içinde takılıyoruz.
Bak bu da mantıklı. Aslında motive edici de oluyor. Neden yememesi gerektiğini hatırlatıyor insana.
AngelicaPickles alintilayamamisim degisik bir sey yapmisim baksana suna sana yazmistim :)
ilk mezunum sen olacaksın gibi bir his var içimdehem de oyle bi yerimmmki glifor intihar eder biri beni sundan kurtarsin diye :))
ama yemicem. yemicem diyosam yemeyecegimdir. konu kapanmistir
guvenin icin sagol
yeni uygulamalar...
Ben onceden de yapiyordum da ayni yere geldi durdu yineAllah Allah.
Ne ara başladı da durdu be kuzu.
Ben onceden de yapiyordum da ayni yere geldi durdu yine
ilk mezunum sen olacaksın gibi bir his var içimde
Evet sabirim yaptgm seyleri arttrmam gerek detoks suyu spor biraz daha dikkat ama nedense bi kac gundur halsiz ve surekli uykuluyum oglen uyudum aslinda ama hala uyusam diyorumSakın bırakma o halde bu dönem en tehlikeli pes ettirici dönem. Devam et.
very secretNedir onlar ☺
hedeflediğin kiloya geldiğin de mezun olmak istiyor yazcaz listeyenasil mezun olunuyo? hedef e ulasinca mi? benim hedef 64 yazilmis ama 64 degil. hedef e ulaştım diyomusum
hedef 60
sonrasinda daha da dusurcem ama bastan gercekci olsun biktirici yildirici olmasin istedim.
ayy yerim ben onuuuu
Ben onceden de yapiyordum da ayni yere geldi durdu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?