- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
Evet bendede öyle oldu ben günde bir kullaniyorumglifor kullanan arkadaşlar bakabilir mi acaba
Ben 4 gündür günde 2 tane içiyorum. Resmen göbeğim indi. Kilo çok vermedim ama 3 kg göbek gitmiş gibi. Aca gliforun etkisi mi
İyi fikir canım ne zaman vakit varsa o zaman hazırlamak en iyisiÖyledir seni çok iyi anlıyorum ben gece hazırlıyodum yarın yiyiceklerimi onun sayesinde sağlıklı besledim ve kilo verdim
Kuru fasulye cok diger ogunlerin az gibi geldi cnmSabah: peynir zeytin domates bir dilim kepekli ekmek
Öğle: bir tabak kuru fasulye
Akşam: bir kepçe kuru fasulye,yogurtu kereviz salatasi
2 litre su simdilik
Tursu kavurmasi, bildigimiz tursunun kavurmasimiKahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
Yarım kase turşu kavurması
Yarım dilim ekmek
Bir kk peynir
Bir tatlı kaşığı kaymak bal
Yarım salatalık
Üç tane çeri
~~~~~~~~~~~~~~~~
Ara
Bir avuç leblebi
~~~~~~~~~~~~~~~~
İkindi
Bir kase turşu kavurması
Yarım dilim ekmek
Bir kase yoğurt
~~~~~~~~~~~~~~~
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Yarım kase pırasa yemeği
Yarım kase et sote
Bir kase yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
2200 lt su içtim üçe tamamlarım yatana kadar
8000 adım
MashaAllah harika menuBugunku menun
Sabah 2 yumurta
Domates
Salataljk
3 zeytin
2 dilm ekmek
Oglen corba
Ara yogurt yesilcay
Aksam 1 palamut
Salata
Mercimek corba
Su 2,5lt
Spor 40 dk yuruyus
İyi akşamlar bayanlar
Kahvaltı
Menemen
Zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 dilik ekmek
Ara
Ayran
Öğlen
1 kase yulaflı yoğurt
Ara
Elma fındık
Akşam
1 kase yoğurt
Çayın yanında avuç içi fındık
Yatarken de süt içecem
3 gündür yoğurt yiyordum yarın normal düzenime geçecem
Bu glifor ne oluyor ve doktor mu yaziyor acabaglifor kullanan arkadaşlar bakabilir mi acaba
Ben 4 gündür günde 2 tane içiyorum. Resmen göbeğim indi. Kilo çok vermedim ama 3 kg göbek gitmiş gibi. Aca gliforun etkisi mi
Doktora sordun mu olmama sebebin ney kiAnneler ben daha regl olmadim 5 bucuk ay oldu dogum yapali.karnimin sisligi ondan mi hastalaninca da kilo verir miyim yoksa bosa mi umitleniyorm
Fasulye turşusunun kavurması süper bişey bol acılı yedim tuzlu olmasın diye pişirmeden suda yıkadı annemKuru fasulye cok diger ogunlerin az gibi geldi cnm
Tursu kavurmasi, bildigimiz tursunun kavurmasimitursu iyi degil diyr biliyorum ben ama
MashaAllah harika menu
Emziren anneler de kişiden kişiye değişiklik gösterir tabi ama 6 aydan sonra olmaya başlıyormuş benim ikizlerim var doktor bana 18 aya kadar olmayabilirsin emzirdiğin sürece demiştiDoktora sordun mu olmama sebebin ney ki
Hmm ben hemen oldgum icin uzun bir sure gbi geldi
Emziren anneler de kişiden kişiye değişiklik gösterir tabi ama 6 aydan sonra olmaya başlıyormuş benim ikizlerim var doktor bana 18 aya kadar olmayabilirsin emzirdiğin sürece demişti
Kişiye kişiye değişiyor kimi kırkından sonra hemen oluyorHmm ben hemen oldgum icin uzun bir sure gbi geldi
Başınız sağolsın Allah sabır versinBugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
Bugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
Insanların unut demesinden bıktım artık insanlardan gizleyerek ağlıyorum üzülüyorum beni üzülürken yakaladiklarinda yapmadıklarını bırakmıyorlar banaCanim Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?