Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
Rabbim sabir versin bizler ne desek bo$ denecek birsey de ancak yeni bir evlat senin uzuntunu azaltir rabbim hayirlisyla versn insallah ((((

MashaAllah benim menumede bi goz at kebaplar havada ucustu resmen
Harika bi onerim var yarin oglenden sonra yemeyi keselim cunku cuma kilo bildirimi var
Insanların unut demesinden bıktım artık insanlardan gizleyerek ağlıyorum üzülüyorum beni üzülürken yakaladiklarinda yapmadıklarını bırakmıyorlar bana
Ah canim keske elimden birsey gelsede destek olsam sana. Insanlar konusur hic dusunmezler zaten karsidaki uzulurmu uzulmezmi. Daha oncede yazdigim gibi, oglumun erken dogdu dogumdan 2 hafta somra enfeksiyon kapmisti kani zehirlendi ya olecek yada kurtulcak dedi doktorlar, ben oyle bi durumdaydimki yani kelimelerle anlatamam cok zor, konusmuyordum, yemiyordum, icmiyordum, bos bos bakiyordum, konusamiyordum ama aklimdan neler geciyordu, uyuyamiyordum ben delirdim diye dusundum kendimi.
en zoruda yakinlarimin bana destek olmamasi, biz hastane kapilarinda 4 kisiydik ben, esim annem ve babam. Amcammis kuzenmis peh, o kadar kolay biciyorlarki o kadar kirildimki onlara. Tatlim insanin basina gelmeyince anlamiyor.
Uzuleceksin tabi agliyacaksin tabi cunku yavrunu kayip etmissin, zor bir intihamdan geciyorsun. insan nasil unutur bunu? Bunu diyenleri hic anlayamadim.
Allah sabir versin cnm rabbim sana saglikli guzel minik junior EZGicikler versin

Selamlar
Dayanamadım cevap vereyim dedim kaptaniniz @ moninin bugünkü menüsünü yap tamamen uyamasanda vicdan çorbası her zaman ise yarar onu dene derim

Toplam kac kalori aldin bugun?
Kahvaltin guzel ama ara ogunde yap ama yesil caya iciyormusun :)))))
Yeşil cay ve bir bazen iki tane form cayi içiyorum.kahvaltiyi gec yapıyorum cocuklar sayesinde oglene kadar acikmiyorum.ara ogunleri oglenle aksam arasi bi kac badem yada findikla gecistiriyorum.bugun 920 kalori almisim

Sabah 8:30
2 dilim pomelo
1 meyvalı yoğurt

11:00
1 dilim siyah ekmekle tost
1 domates
Biraz turp
Biraz fırında patates

14:30
1 kase ayran çorbası
Yumurtalı brokoli

16:00
1 kepçe ayran çorbası
3 dilim pomelo

17:30
1 kepçe ayran çorbası

19:30
1bardak domates suyu

3 lt su
1kupa multivitamin
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı

650 ip

Ben Allaha isyan ediyomusum öle diyolar . Şu anda Allahtan sadece şunu istiyorum onu bana geri versin . Kız olsun erkek olsun ama yinede bebeğim bana geri dönsün .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Tartı gününe kaldı 1 gün bugün hepimiz çok dikkatli ve bol sıvıyla devam edelim inşallah da yarın herkes güzel rakamlar görsün tartıda

Ben Allaha isyan ediyomusum öle diyolar . Şu anda Allahtan sadece şunu istiyorum onu bana geri versin . Kız olsun erkek olsun ama yinede bebeğim bana geri dönsün .

Sen milleti boşver Rabbim senin neye niyet öyle dediğini bilir İnşallah tez zamanda sende tekrar mucizene kavuşur ve bu kez sağlıcakla kucağına alırsın ....Aminnnn

InshaAllah canim rabbim nasip etsin. Insanlar konusur bos , onemli olan senin icin niyetin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…