- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Rabbim sabir versin bizler ne desek bo$ denecek birsey de ancak yeni bir evlat senin uzuntunu azaltir rabbim hayirlisyla versn insallahBugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
Allah sabır versin canımBugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
Kalori hesabi yapiyom ondan sanirim.bide azıcık karnim doysun diye yaptimKuru fasulye cok diger ogunlerin az gibi geldi cnm
Tursu kavurmasi, bildigimiz tursunun kavurmasimitursu iyi degil diyr biliyorum ben ama
MashaAllah harika menu
MashaAllahEveet gelelim bu gunun bilancosuna
Sabah ac karnian sicak limonlu su
Kahvalti
Yumurta zeytin yesil
Ygurt
Cay
Kahve
Cenaze yasini vardi ona gttim yarim dilim pasta biracik tatli
Aksam
Adana sis 1
Tavuk mangal 6 kucucuk kanat :)
Salata
Yarim bardak koladayanamdimmm
Kadayif tatlisi
Yarim muz
2 lt su
Iki kez 5 kat inip ciktim 3000 adim bugun baya bosladim ya off yarina super diyet yapmam lazim oneriniz nedir bugunu telafi olarak
Ah canim keske elimden birsey gelsede destek olsam sana. Insanlar konusur hic dusunmezler zaten karsidaki uzulurmu uzulmezmi. Daha oncede yazdigim gibi, oglumun erken dogdu dogumdan 2 hafta somra enfeksiyon kapmisti kani zehirlendi ya olecek yada kurtulcak dedi doktorlar, ben oyle bi durumdaydimki yani kelimelerle anlatamam cok zor, konusmuyordum, yemiyordum, icmiyordum, bos bos bakiyordum, konusamiyordum ama aklimdan neler geciyordu, uyuyamiyordum ben delirdim diye dusundum kendimi.Insanların unut demesinden bıktım artık insanlardan gizleyerek ağlıyorum üzülüyorum beni üzülürken yakaladiklarinda yapmadıklarını bırakmıyorlar bana
Toplam kac kalori aldin bugun?Kalori hesabi yapiyom ondan sanirim.bide azıcık karnim doysun diye yaptim
SelamlarEveet gelelim bu gunun bilancosuna
Sabah ac karnian sicak limonlu su
Kahvalti
Yumurta zeytin yesil
Ygurt
Cay
Kahve
Cenaze yasini vardi ona gttim yarim dilim pasta biracik tatli
Aksam
Adana sis 1
Tavuk mangal 6 kucucuk kanat :)
Salata
Yarim bardak koladayanamdimmm
Kadayif tatlisi
Yarim muz
2 lt su
Iki kez 5 kat inip ciktim 3000 adim bugun baya bosladim ya off yarina super diyet yapmam lazim oneriniz nedir bugunu telafi olarak
Yeşil cay ve bir bazen iki tane form cayi içiyorum.kahvaltiyi gec yapıyorum cocuklar sayesinde oglene kadar acikmiyorum.ara ogunleri oglenle aksam arasi bi kac badem yada findikla gecistiriyorum.bugun 920 kalori almisimToplam kac kalori aldin bugun?
Kahvaltin guzel ama ara ogunde yap ama yesil caya iciyormusun :)))))
Ben Allaha isyan ediyomusum öle diyolar . Şu anda Allahtan sadece şunu istiyorum onu bana geri versin . Kız olsun erkek olsun ama yinede bebeğim bana geri dönsün .MashaAllahbenim menumede bi goz at kebaplar havada ucustu resmen
Harika bi onerim var yarin oglenden sonra yemeyi keselim cunku cuma kilo bildirimi var
Ah canim keske elimden birsey gelsede destek olsam sana. Insanlar konusur hic dusunmezler zaten karsidaki uzulurmu uzulmezmi. Daha oncede yazdigim gibi, oglumun erken dogdu dogumdan 2 hafta somra enfeksiyon kapmisti kani zehirlendi ya olecek yada kurtulcak dedi doktorlar, ben oyle bi durumdaydimki yani kelimelerle anlatamam cok zor, konusmuyordum, yemiyordum, icmiyordum, bos bos bakiyordum, konusamiyordum ama aklimdan neler geciyordu, uyuyamiyordum ben delirdim diye dusundum kendimi.
en zoruda yakinlarimin bana destek olmamasi, biz hastane kapilarinda 4 kisiydik ben, esim annem ve babam. Amcammis kuzenmis peh, o kadar kolay biciyorlarki o kadar kirildimki onlara. Tatlim insanin basina gelmeyince anlamiyor.
Uzuleceksin tabi agliyacaksin tabi cunku yavrunu kayip etmissin, zor bir intihamdan geciyorsun. insan nasil unutur bunu? Bunu diyenleri hic anlayamadim.
Allah sabir versin cnm rabbim sana saglikli guzel minik junior EZGicikler versin
Ben Allaha isyan ediyomusum öle diyolar . Şu anda Allahtan sadece şunu istiyorum onu bana geri versin . Kız olsun erkek olsun ama yinede bebeğim bana geri dönsün .
Ben Allaha isyan ediyomusum öle diyolar . Şu anda Allahtan sadece şunu istiyorum onu bana geri versin . Kız olsun erkek olsun ama yinede bebeğim bana geri dönsün .
Ya pazartesi bildirimde 79.6 şimdi 80. 400 adet günüm yaklaşıyor ondanmı acaba
AminSuyunu yetersiz içtiysen ödem olabilir canımbugün suya aban canım inşallah yarın güzel bir rakam görürsün
Al caanim tabi afiyet olsn simdidenMaşallah menü süper ay kız balık çekti canım bu hafta alam bari
Emzirdigm icin hormonlardan normalmis.1 sene olmayanlar varmisDoktora sordun mu olmama sebebin ney ki
Kuzum Allah sabir versin.hersey Allahtan suan eksik olan ilerde en guzeli olacagi icindir.Rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursunBugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?