Gunaydinnnn
Kadinlar gunumuz kutlu olsun
Tartildim 500 gr gitmis ben sok dun ayniydm gece nolmus bana
Sabah 8:30
2 dilim pomelo
1 meyvalı yoğurt
11:00
1 dilim siyah ekmekle tost
1 domates
Biraz turp
Biraz fırında patates
14:30
1 kase ayran çorbası
Yumurtalı brokoli
16:00
1 kepçe ayran çorbası
3 dilim pomelo
17:30
1 kepçe ayran çorbası
19:30
1bardak domates suyu
3 lt su
1kupa multivitamin
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
1 kupa greyfurt kaysı çayı
650 ip
Kuş olduğu için sıkıntı yaz olsa al beraber dışarı çık evde spor yapsan Leslie tarzındaKızlar günaydın;
dietim tam gaz devam ediyor, dün yediklerimi yazayım bir :)
sabah:1,5 yumurta ,5 zeytin , yarım domates,iki kaşık lor
aç karnına aspir yağı ve elma sirkesini içiyorum şuana kadar bi faydasını görmedim gerçi)
öğlen :bir kepçe mercimek çorba, 5 kaşık yeşil fasulye
akşam:fırında patlıcan biber ve köfteleri yağsız pişirdim, 3 adet köftesinden yedim, bi tane patlıcanınıdan yedim
2 litre su içebildim ancak dün bebeğim hiç durmadı acayip oldum zombi gibi oldumen son gözlerim falan gitti ve bebeğimi annem alıp uyuttu ,o sebepten akşam yemeğini yediktikten sonra iki bardak su dışında hiç bir şey içemedim
sabah decatlondan aldığım fazla ölçen tartı ile tartıldım ve 90,00 geldim, yani bugün 4. günüm 1,5 kilo gitmiş oluyor:)
yine de benim metabolizmam aşırı yavaşlar arkadaşlar ne yapabilirim ki , sporla desteklemem lazım ama bebeğim olduğu için ondan çalmak istemiyorum, zaten sabah işe gitmek için 8,00 de evden çıkıyorum, eve varışım 17,00 , birde yürüyüşe çıksam bebeğimi daha az görürüm, ne yapacağım bilmiyorum spor konusunda fikre ihtiyacım var
Bugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı
Ne olmuşsa güzel olmuşGunaydinnnn
Kadinlar gunumuz kutlu olsun
Tartildim 500 gr gitmis ben sok dun ayniydm gece nolmus bana
Kabuğu çok kalın canım ama bir parça çaya koyabilirimsüper pomelo acayip yağ yakan bir meyve hatta kabuğuyla yiyin diyolar, ayran çorbanızın içinde ne var?
Kabuğu çok kalın canım ama bir parça çaya koyabilirim
Çorbanın içinde patates ,nohut,kemik eti,un vardi,kemik suyuyla yaptim.kemigi
1 gün önce kaynatıp soğuttun,üstündeki yağ tabakasını aldim,nanesinide yağla kavurmadan direk çorbanın içine koydun
Çorbalık kemikli etin etleri biraz fazla oluyorkemik suyunun içine haşlanmış nohut falan mı attınız, unu kavurdunuz mu tam tarif verebilir misin canım, ben de geçen hafta ilikli kemik suları yapıp buzluğa attım , bu çorba güzel bi çorbaya benziyor ben de yapmak isterim ama lütfen tam tarif yazabilir misin
Geçmiş olsun canım bol sıvı al ihmal etmeGünaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun
Ayy kızlar gece hiç uyumadım karın ağrısı bi üşümek bide söylemesi ayıp ishal oldum butun gece wc ye taşındım şu an ne kolum kalkıyor ne kafam zorla bi şeyler yedim hiç keyfim yok
Tatlim yaz gelince aksamlari bebusle yuruyus yaparsin.hava isiniyor az kaldi.evdede liesie yapmaya calisabilursin 30 dk olanlardanKızlar günaydın;
dietim tam gaz devam ediyor, dün yediklerimi yazayım bir :)
sabah:1,5 yumurta ,5 zeytin , yarım domates,iki kaşık lor
aç karnına aspir yağı ve elma sirkesini içiyorum şuana kadar bi faydasını görmedim gerçi)
öğlen :bir kepçe mercimek çorba, 5 kaşık yeşil fasulye
akşam:fırında patlıcan biber ve köfteleri yağsız pişirdim, 3 adet köftesinden yedim, bi tane patlıcanınıdan yedim
2 litre su içebildim ancak dün bebeğim hiç durmadı acayip oldum zombi gibi oldumen son gözlerim falan gitti ve bebeğimi annem alıp uyuttu ,o sebepten akşam yemeğini yediktikten sonra iki bardak su dışında hiç bir şey içemedim
sabah decatlondan aldığım fazla ölçen tartı ile tartıldım ve 90,00 geldim, yani bugün 4. günüm 1,5 kilo gitmiş oluyor:)
yine de benim metabolizmam aşırı yavaşlar arkadaşlar ne yapabilirim ki , sporla desteklemem lazım ama bebeğim olduğu için ondan çalmak istemiyorum, zaten sabah işe gitmek için 8,00 de evden çıkıyorum, eve varışım 17,00 , birde yürüyüşe çıksam bebeğimi daha az görürüm, ne yapacağım bilmiyorum spor konusunda fikre ihtiyacım var
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım bol sıvı al ihmal etme
Kahvaltidan sonra bisey yemedim henuz nasil yapalim sorma ya yarin bildirim var kilo vermeyi birak isn almamsimdrMashaAllahbenim menumede bi goz at kebaplar havada ucustu resmen
Harika bi onerim var yarin oglenden sonra yemeyi keselim cunku cuma kilo bildirimi var
Ah canim keske elimden birsey gelsede destek olsam sana. Insanlar konusur hic dusunmezler zaten karsidaki uzulurmu uzulmezmi. Daha oncede yazdigim gibi, oglumun erken dogdu dogumdan 2 hafta somra enfeksiyon kapmisti kani zehirlendi ya olecek yada kurtulcak dedi doktorlar, ben oyle bi durumdaydimki yani kelimelerle anlatamam cok zor, konusmuyordum, yemiyordum, icmiyordum, bos bos bakiyordum, konusamiyordum ama aklimdan neler geciyordu, uyuyamiyordum ben delirdim diye dusundum kendimi.
en zoruda yakinlarimin bana destek olmamasi, biz hastane kapilarinda 4 kisiydik ben, esim annem ve babam. Amcammis kuzenmis peh, o kadar kolay biciyorlarki o kadar kirildimki onlara. Tatlim insanin basina gelmeyince anlamiyor.
Uzuleceksin tabi agliyacaksin tabi cunku yavrunu kayip etmissin, zor bir intihamdan geciyorsun. insan nasil unutur bunu? Bunu diyenleri hic anlayamadim.
Allah sabir versin cnm rabbim sana saglikli guzel minik junior EZGicikler versin
Msjni yeni gordum ya kabak yok evde esimde markttn yeni geldiVicdan çorbası ne derseniz kabakla yapılıyor Dilara koçak in tarifi nette arayın çıkar mutlaka
Evdekilerin şöyle bi liste yapayım ben sanaMsjni yeni gordum ya kabak yok evde esimde markttn yeni geldi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?