Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar günaydın;

dietim tam gaz devam ediyor, dün yediklerimi yazayım bir :)

sabah:1,5 yumurta ,5 zeytin , yarım domates,iki kaşık lor
aç karnına aspir yağı ve elma sirkesini içiyorum şuana kadar bi faydasını görmedim gerçi)

öğlen :bir kepçe mercimek çorba, 5 kaşık yeşil fasulye
akşam:fırında patlıcan biber ve köfteleri yağsız pişirdim, 3 adet köftesinden yedim, bi tane patlıcanınıdan yedim

2 litre su içebildim ancak dün bebeğim hiç durmadı acayip oldum zombi gibi oldum en son gözlerim falan gitti ve bebeğimi annem alıp uyuttu ,o sebepten akşam yemeğini yediktikten sonra iki bardak su dışında hiç bir şey içemedim

sabah decatlondan aldığım fazla ölçen tartı ile tartıldım ve 90,00 geldim, yani bugün 4. günüm 1,5 kilo gitmiş oluyor:)

yine de benim metabolizmam aşırı yavaşlar arkadaşlar ne yapabilirim ki , sporla desteklemem lazım ama bebeğim olduğu için ondan çalmak istemiyorum, zaten sabah işe gitmek için 8,00 de evden çıkıyorum, eve varışım 17,00 , birde yürüyüşe çıksam bebeğimi daha az görürüm, ne yapacağım bilmiyorum spor konusunda fikre ihtiyacım var

süper pomelo acayip yağ yakan bir meyve hatta kabuğuyla yiyin diyolar, ayran çorbanızın içinde ne var?

Kuş olduğu için sıkıntı yaz olsa al beraber dışarı çık evde spor yapsan Leslie tarzında

Bugün yine çok kötüyüm çocuğum öldü ve ben telefonumdaki hamilelik programını kaldırmayı unutmusum program haftasını doldurmuş bebeğim yaşasa Bugün dogacaktı

canım başınız sağolsun, inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

süper pomelo acayip yağ yakan bir meyve hatta kabuğuyla yiyin diyolar, ayran çorbanızın içinde ne var?
Kabuğu çok kalın canım ama bir parça çaya koyabilirim
Çorbanın içinde patates ,nohut,kemik eti,un vardi,kemik suyuyla yaptim.kemigi
1 gün önce kaynatıp soğuttun,üstündeki yağ tabakasını aldim,nanesinide yağla kavurmadan direk çorbanın içine koydun

kemik suyunun içine haşlanmış nohut falan mı attınız, unu kavurdunuz mu tam tarif verebilir misin canım, ben de geçen hafta ilikli kemik suları yapıp buzluğa attım , bu çorba güzel bi çorbaya benziyor ben de yapmak isterim ama lütfen tam tarif yazabilir misin

Çorbalık kemikli etin etleri biraz fazla oluyor
Kemikleri 1 gün önceden kaynattım
Etlerini kemiklerinden ayirdim
Suyunu başka bir tencereye süzgeçle süzdüm
Ertesi gün suyun üstündeki yağ tabakasını aldim küçük bir parca bıraktım
Patatesleri küp küp doğrayıp bu suyun içinde pişirdim
1 kutu nohut konservesi koydum
Patatesler pişince içine hazırladığım yoğurdu yavaş yavaş ekledim
Yoğurdun içine 1 yemek kaşığı tepeleme un 1 yumurta koyup iyice çırptım
Yoğurttan sonra etleri koydum
Kaynayınca nanesini ekledim
Bu kadar canım
Biraz zahmetli bir çorba
Kemiği 1 gün önce hazırlamak biraz işimi kolaylaştırıyor
Çokda bulaşık çıkıyor ama evdekiler çok seviyor ayda bir yapıyorum

Günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun

Ayy kızlar gece hiç uyumadım karın ağrısı bi üşümek bide söylemesi ayıp ishal oldum butun gece wc ye taşındım şu an ne kolum kalkıyor ne kafam zorla bi şeyler yedim hiç keyfim yok

Geçmiş olsun canım bol sıvı al ihmal etme

Tatlim yaz gelince aksamlari bebusle yuruyus yaparsin.hava isiniyor az kaldi.evdede liesie yapmaya calisabilursin 30 dk olanlardan

Kahvaltidan sonra bisey yemedim henuz nasil yapalim sorma ya yarin bildirim var kilo vermeyi birak isn almamsimdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…