Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

moni etiketlemeyi unutmuşum.

Günaydın kızlar. Ben bugün ise başladım. Hastalığın hala geçmedi. 74.8 kilo çıktım bugün.

Dünkü menum

Sabah
Beyaz peynir domatesli tost
2 fincan çay

Araogun
1 portakal

Öğlen
Tabuk sote
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran

Araogun
Türk kahvesi

Akşam
Taze fasulye
Bol salata

3 litre su
Spor yok malesef

Geçmiş olsun canım
Allah kolaylık versin

Aynı kilo ile başlamışız diyete ne zaman sürede düştünüz 76 ya...

Bu arada sabah gözüme çok güzel göründün cuma günü gelip sana meydan okuyacağımm
Merhaba ben diyete Eylül ekim gibi başladım ama düzenli olamadım 1 verdim 2 aldım falan mehteran gibi iki ileri 1 geri geldim bu kiloya meydan okuman güzel ama benim ailevi sorunlarından dolayı anneme geldim burda ne kadar düzenli olabilirim bilmiyorum

Yeşil elma tarçın karanfil limon bunun gibii şeyler bi sürede sebze brokoli karnabahar prasa ıspanak Bunlar yani ama ne yapacağımı bilmiyorum
Tamda yeşil elmalı bir tarif var
1 yeşil elma
1 çubuk tarçın
Yarim limon
5 6 tane karanfil
5 6 tane karabiber
Biraz biberiye
Bir küçük parca kök zencefil
Kızım yapıp içiyor
Yapılışını öğrenir yazarım

canım birde şunu anladım eve ne alınırsa insanın canı istiyor, o yüzden asla bu tarz bişey almıcam, ben de alıp okuyayım canım gerçekten kitaplar motive ediyor, malum bu uzun bir süreç:)

Günaydın kızlar herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için anneme geldim biraz burdayım durumlar düzelir mi bilmem ama duruma bakıcam artık
Düzelir inşallah öfkeler dinsin daha sakin düşünürsünüz .hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…