günaydın 10. takım hatuncanları;
bildirimim
cuma: 57.00
pazartesi : 57.
hiç bir değişim yok. bundan sonra buraya daha çok bildirimde bulunucam, yoksa hiç ilerleyemiyorum.
sabah kahvaltısı: 1 haşlanmış yumurta, mini minnacık peynir. sabah kahvaltı yapmayı sevemedim gitti.
bu akşam kesinlikle spora başlıyorum ve düzenli olarak yapıcam.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Ben bugün ise başladım. Hastalığın hala geçmedi. 74.8 kilo çıktım bugün.
Dünkü menum
Sabah
Beyaz peynir domatesli tost
2 fincan çay
Araogun
1 portakal
Öğlen
Tabuk sote
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Araogun
Türk kahvesi
Akşam
Taze fasulye
Bol salata
3 litre su
Spor yok malesef
Merhaba ben diyete Eylül ekim gibi başladım ama düzenli olamadım 1 verdim 2 aldım falan mehteran gibi iki ileri 1 geri geldim bu kiloya meydan okuman güzel ama benim ailevi sorunlarından dolayı anneme geldim burda ne kadar düzenli olabilirim bilmiyorumAynı kilo ile başlamışız diyete ne zaman sürede düştünüz 76 ya...
Bu arada sabah gözüme çok güzel göründün cuma günü gelip sana meydan okuyacağımm
Günaydın kızlar herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için anneme geldim biraz burdayım durumlar düzelir mi bilmem ama duruma bakıcam artık
Haklısın ama durdukça daha sinir oluyoruz birbirimize çocuklarda etkileniyodu bakalım hayırlısı canım
Keşke evinde dursaydın kuzum, araya soğukluk girmesin dikkat edin aman.
Tamda yeşil elmalı bir tarif varYeşil elma tarçın karanfil limon bunun gibii şeyler bi sürede sebze brokoli karnabahar prasa ıspanak Bunlar yani ama ne yapacağımı bilmiyorum
Ne guzel yazmissin , guzel kitaba benziyor. Ben dunde yazmistim zayiflamakta son nokta , deniz egece. diye bi kitap ilgimi cekti almayi dusunuyorum.
Bide kendini taniman guzel, ben mesela tadina bakim veya canim cekti alim desem ipin ucunu kacirabilirim. Gercekten cok cok istersem az alip uzaklasiyorum mutfaktan
Düzelir inşallah öfkeler dinsin daha sakin düşünürsünüz .hakkında hayırlısı neyse o olsun canımGünaydın kızlar herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için anneme geldim biraz burdayım durumlar düzelir mi bilmem ama duruma bakıcam artık
TskTamda yeşil elmalı bir tarif var
1 yeşil elma
1 çubuk tarçın
Yarim limon
5 6 tane karanfil
5 6 tane karabiber
Biraz biberiye
Bir küçük parca kök zencefil
Kızım yapıp içiyor
Yapılışını öğrenir yazarım
Haklısın ama durdukça daha sinir oluyoruz birbirimize çocuklarda etkileniyodu bakalım hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?