Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz , neyi var hayırdır, dua ederiz inşallah çok sağlıklı olur minik kuzu

Niyeyse üstüme alındım sanada günaydın
Cumaya kalma yarın ver

Geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle hiçbir şey çıkmayacak inşallah.

geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz , neyi var hayırdır, dua ederiz inşallah çok sağlıklı olur minik kuzu
Canım erken doğum olmuştu 2,5 aylık şimdi başında damar beni (hemanjiom) var kızarıklık şeklinde 2 cm kadar zararlı değil mi içe büyüyor mu falan diye bakacaklar onkoloji bölümüne gidicez

Çok güzel yazmışsın canım
Canan karatayin kitaplarını okuyunca bende bazı değişiklikler yaptım
Kaya tuzu aldim
Tereyağına döndüm
Zeytinyağı alıyorum
Mevsiminde meyva sebze
Buraya kadar okey
Sucugumu 2 kez kendim yaptim yetmediler
Ev yapımı peynir yoğurt yemediler
Bazılarını mecburen bıraktım
Keşke hepsini yapabilsek

Canım erken doğum olmuştu 2,5 aylık şimdi başında damar beni (hemanjiom) var kızarıklık şeklinde 2 cm kadar zararlı değil mi içe büyüyor mu falan diye bakacaklar onkoloji bölümüne gidicez

canım inşallah çok güzel çıkar sonucu, bence iyi çıkacak , gelince yaz lütfen.

yoğurdu fırında yapmayı denesene bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun ama taş gibi oluyor çok da lezzetli, ablamın tavsiyesi üzerine 30 derece fırında 90 dakika tutuyorum tutana kadar çıkarmıyorum, küçük cam kaplara porsiyonluk koyuyorum, ben yoğurt sevmem normalde ama ben bile alıştım diyebilirim

Birgün denerim

KAÇAMAK POLİSİ Dino1isi
menülerde ya da gün içinde yapılan 'cızz' tabir ettiğimiz kaçamakları yakalayıp, miktarına göre gerekirse spor cezası vermek.
örnek: 1 dilim cızz için gün içinde ekstra 30 dakika yürüyüş ya da 50 ip atlama vb. gibi.

Tam yetkilidir

şu ikonu kaydet, kaçamakların tepesine bununla inersin

dinoşum seni kaçamak polisi seçtik bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…