Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım benim harika bir paylaşım olmuş, çıkaracağımız çok dersler var durup düşüneceğimiz birçok şey
teşekkür ederim

aselam banuşum

Bunun tam tarifini rica edebilir miyim? ☺

Dino1isi gözün aydın bende 400 gr fazla çıktım

Yapma..

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sonuçlarla dönersiniz sıkma canını

Cok faydali yazmissin canim dikkat edicem bende

Allah Allah.
Herkes fazla çıkmış. Neden acaba?

moni kaptanım bir fikrin var mı? Kaçıncı kişi oldu fazla çıkıyor. Menüleride on numaraydı ben anlamadım.
haftasonu etkisi bitanemödemdir çoğunluğu ve cuma ya kadar azami dikkat edilirse hepsi uçar gider

Güzel bir fikirmiş bak bu. Bende ev yoğurdunu çok ince delikli bir bezle süzme yoğurda çeviriyorum öyle yiyebiliyorum anca.

moni Nurciloji _Citlembik_ G gokce41 @EFfatmagul Alemin delisi E Ezgi osman vildangel miyaww__ Zre_ G Gncgl_555 Dino1isi G guziss35 azkolabolbuz P planli G gokyuzundekiturna hayal114 Feel Good Inc @Sekerportakalimm @s_eyan

Günaydın takımdaşlarım

Dün ne kadar spor yaptınız? Efor sarfettirecek ekstra işlerle uğraştınız mı yazıp etiketlesenize beni. Pazartesiyi de haftalık listemize eklerim böylece.

Diğer günlerde de yaptığınız sporu beni etiketleyerek atarsanız, gözden kaçırmamış olurum, garanti olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…