moni @Nurciloji @_Citlembik_ @gokce41 @EFfatmagul @Alemin delisi @Ezgi osman vildangel miyaww__ Zre_ @Gncgl_555 @Dino1isi G guziss35 @azkolabolbuz @planli G gokyuzundekiturna @hayal114 @Feel Good Inc @Sekerportakalimm @s_eyan
Günaydın takımdaşlarım
Dün ne kadar spor yaptınız? Efor sarfettirecek ekstra işlerle uğraştınız mı yazıp etiketlesenize beni. Pazartesiyi de haftalık listemize eklerim böylece.
Diğer günlerde de yaptığınız sporu beni etiketleyerek atarsanız, gözden kaçırmamış olurum, garanti olur.
Selamun Aleykumm,,
Bende -200gram ciktim tartida.
Suan basim agirdigi icin fazla cevap yazamadim aksamda calisacagim saat 22 kadar.
Ictiginiz su miktarini menu bildirimde yazin aksama isten dindukden sonra kontrol edicem.
Hemde çok güzel yaparsın
Olurum tabi ablacım ama yapabilir miyim sence? Gitgide karışıyor sanki gruplar. ☺☺
Evet ama hâlâ cevap gelmedi
Teşekkür ederim canım.
Aklıma bişey geldi sen dün yeni üyelik alacağını mı söyledin? Ben öyle bişey gördüm sanki.
Hemde çok güzel yaparsın
teşekkür ederim
Evet ama hâlâ cevap gelmedi
Bunun tam tarifini rica edebilir miyim? ☺
Yapma..
moni @Nurciloji @_Citlembik_ @gokce41 @EFfatmagul @Alemin delisi @Ezgi osman vildangel miyaww__ Zre_ @Gncgl_555 @Dino1isi G guziss35 @azkolabolbuz @planli G gokyuzundekiturna @hayal114 @Feel Good Inc @Sekerportakalimm @s_eyan
Günaydın takımdaşlarım
Dün ne kadar spor yaptınız? Efor sarfettirecek ekstra işlerle uğraştınız mı yazıp etiketlesenize beni. Pazartesiyi de haftalık listemize eklerim böylece.
Diğer günlerde de yaptığınız sporu beni etiketleyerek atarsanız, gözden kaçırmamış olurum, garanti olur.
canım ben 5 litre sütten yapıyorum, sütü iyice kaynattıktan sonra soğumaya bırakıyorum ılık olunca yani parmağını dokunduğunda kıtlıcak parmağını soğuk da olmucak, küçük cam kavonozlara, ben genelde kahvaltılıkları kullanıyorum, paşabahçenin cam olanlar var ya ondan, camda çok iyi tutuyor tupperware de kullanabilirsin ama onda sulanıyor birazcık, bir kase önceden ayırdığım ev yoğurdunu kullanıyorum( ilk yoğurt mayalamamda migrostan aldığım yoğurt mayasını kullandım probiyotik , ilk mayamı öyle elde ettim) her litreye bi yemek kaşığı yoğurt olacak şekilde 5 kaşık yoğurdu sütle çırpıp, büyük tencerenin içine karışımı atıp iyice bi karıştırıyorum sonra kepçe yardımı ile minik cam kavonozlara dolduruyorum, sonra 30 derece ısıttım fırına (fırın çalışıyor konumda ve hiç kapatmıyorum) bir tepsinin içine yağlı kağıt üzerine de kavonozları koyuyrum, 90 dakika çalışır konumda sonra kapatıyorum ama içinden çıkarmıyorum, 8 saat bekletip dolaba kaldırıyorum kalıp gibi oluyor, tadı da nefis, ben eskiden yoğurt yapmaya cesaret edemezdim, ablam fırın olayını anlattı, eşimin teyzesi de küçük cam kavonazlara koymuştu, o fikir de çok hoşuma gitti çünkü, yoğurt sulanmıyor, kocaman bir kaba yoğurt mayalandığında sulanıyor, inşallah yaparsın ve güzel olur cnm
Pıtırcıklarım,
Sevgili editörümüzseaBahAR kendisinin uyguladığı motivasyon önerilerini geçen günlerde paylaşmıştı.
Ben kendi adıma çok beğendim ve uygulayacağım, sizlerle de paylaşmak istedim.
''Motivasyon için kişisel bir öneride bulunabilirim.. Bende hep işe yaramıştır. Ama herkes birbirinden farklı neticede.
Yapmak / almak / yemek istediğim bir şey varsa onu ödül olarak düşünürdüm ben..
Mesela saç kestirmem lazım. Derdim ki; şu kiloya inmeden saç kestirmeyeceğim.
Ya da canım deli gibi bir şey çekiyor.. Yine aynı kural.
İstediğin bir şeyi düşün.. küçük bir şey olsun ve küçük bir hedef.
Tam tersini de uygulardım ama.. eğer x günde x kilo olmazsa ceza. Saçma sapır cezalar. Mesela mutfak dolaplarını boşaltıp silmek gibi.Sıkıyorsa inme o kiloya. ''
Benimde var 70 e inince iskender yiyecem ekmeksizPıtırcıklarım,
Sevgili editörümüzseaBahAR kendisinin uyguladığı motivasyon önerilerini geçen günlerde paylaşmıştı.
Ben kendi adıma çok beğendim ve uygulayacağım, sizlerle de paylaşmak istedim.
''Motivasyon için kişisel bir öneride bulunabilirim.. Bende hep işe yaramıştır. Ama herkes birbirinden farklı neticede.
Yapmak / almak / yemek istediğim bir şey varsa onu ödül olarak düşünürdüm ben..
Mesela saç kestirmem lazım. Derdim ki; şu kiloya inmeden saç kestirmeyeceğim.
Ya da canım deli gibi bir şey çekiyor.. Yine aynı kural.
İstediğin bir şeyi düşün.. küçük bir şey olsun ve küçük bir hedef.
Tam tersini de uygulardım ama.. eğer x günde x kilo olmazsa ceza. Saçma sapır cezalar. Mesela mutfak dolaplarını boşaltıp silmek gibi.Sıkıyorsa inme o kiloya. ''
hedef elbisenin içine bir an önce girersin inşBende elbise almak istiyorum hedef elbisesi.
İçine giremeyeceğim bayıldığım bişeyi alıp ona doğru ilerlemek istiyorum.
Abla bi de bişey dicem, hani @Zhre_ ye suları bildireceğiz ya. Diğer sıvıları da söyleyelim mi? Bitki çaylarını falan. İyi olabilir bence.
hedef elbisenin içine bir an önce girersin inş
hımm kendime hedef şeysi düşünmeliyim
güzel olur
gün sonu toplu menüleri paylaşırken altına etiketleyebiliriz
canım ya hedefin bile ekmeksiz harikasınBenimde var 70 e inince iskender yiyecem ekmeksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?