Başladım şimdiden bir litre su içtim akşama üç yapmak istiyorumVücut su toplamıştır canım bugün suyu fazla iç
Sorunu çözdünüz müMerhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür çok düzensizlik inş bugün evime geçip spor artık diyete daha sıkı adapte olacağım inş ve buraya daha aktif yazacağım benimde 65 kiloya düşünce kendime yeni kıyafetler almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar ben bi kaç gündür çok düzensizlik inş bugün evime geçip spor artık diyete daha sıkı adapte olacağım inş ve buraya daha aktif yazacağım benimde 65 kiloya düşünce kendime yeni kıyafetler almak istiyorum
KAÇAMAK POLİSİDino1isi
menülerde ya da gün içinde yapılan 'cızz' tabir ettiğimiz kaçamakları yakalayıp, miktarına göre gerekirse spor cezası vermek.
örnek: 1 dilim cızz için gün içinde ekstra 30 dakika yürüyüş ya da 50 ip atlama vb. gibi.
Tam yetkilidir
şu ikonu kaydet, kaçamakların tepesine bununla inersin
Niyeyse üstüme alındımsanada günaydın
Cumaya kalma yarın ver
çok gecmis olsun. guzel haberlerle gel insallah canım .Canım erken doğum olmuştu 2,5 aylık şimdi başında damar beni (hemanjiom) var kızarıklık şeklinde 2 cm kadar zararlı değil mi içe büyüyor mu falan diye bakacaklar onkoloji bölümüne gidicez
Dino1isi gözün aydın bende 400 gr fazla çıktım
KAÇAMAK POLİSİDino1isi
menülerde ya da gün içinde yapılan 'cızz' tabir ettiğimiz kaçamakları yakalayıp, miktarına göre gerekirse spor cezası vermek.
örnek: 1 dilim cızz için gün içinde ekstra 30 dakika yürüyüş ya da 50 ip atlama vb. gibi.
Tam yetkilidir
şu ikonu kaydet, kaçamakların tepesine bununla inersin
dinoşum seni kaçamak polisiseçtik bilgine
kaçamak polisliğinieyvaaahlar olsunn kelin ilacı olsa başına sürer. kendi halime bakmadan kime ne ceza veriyim neeettin ablam sen :))
miyaww__ gorevin hayirli olsun.
aldim mi bilmiyorum dünün şişliği olabilir yarına belli olur :)
moni spor bakanı var iyi hos da ben spor yapmiyorum. yoğun calisiyorum yaparsam ölürüm soyliyim :)
harika olur bitanemDino1isi Benim spor bakanı olmam senin kaçamak polisi olmandan daha ironik. Ortaokulda filan dönem ödevini bedenden alırdım ben. Yazık beden hocası ekstra zaman ayırıp bire-bir ders vermişti birara takla atmayı öğreneyim diye
moni ev işlerinin, çocukla oynamanın vs. Kalori değerini veren bir tablo buldum. Direk olduğu gibi yazsanız da kalori değerini hesaplayıp ekleyebilirim. 2 saat yoğun çocuk oynatmayla 10 dakikalık egzersizden daha fazla kalori yakmış oluyorsun mesela.
Çok isterdim canım ama sana koz vermiyceeemeyvaaahlar olsunn kelin ilacı olsa başına sürer. kendi halime bakmadan kime ne ceza veriyim neeettin ablam sen :))
Allah Allaaah niye alındıysan :))
çok gecmis olsun. guzel haberlerle gel insallah canım .
tühh cınımm çıķ üzüldüm yaa :) bunun ustune bi ciz ye de yarim saat surunduriuin seni
bunu da yanlislikla alintilamisim bidaha. silmiyim dedim :))
miyaww__ gorevin hayirli olsun.
aldim mi bilmiyorum dünün şişliği olabilir yarına belli olur :)
moni spor bakanı var iyi hos da ben spor yapmiyorum. yoğun calisiyorum yaparsam ölürüm soyliyim :)
Aslında pek çözdüğüm söylenemez de işte 2 tane çocuk var biri 8 aylık diğeri 4 yaşında sadece Allah aha ale esi em elimden başka bi şey gelicek çünküSorunu çözdünüz mü
Çok sevindim canım
Sağolkuzum evine geçmene çok sevindim
Rabbim herkesin yuvasına huzur, bereket, saygı , sevgi , muhabbet versin inşallah
tüm kızçelerime nacizane abla tavsiyem, her ne yaşarsanız yaşayın, ısıtıp ısıtıp ortaya sürmeyin sadece sorunların hortlamasına sebep olur çözüm olmaz.erkek beyni bizim gibi çalışmıyor maalesef bunu unutmayın ve beklemeyin
biz bir'' peki ''kelimesinden bile kısa metraj film çekebiliyorken onlar için o sadece ve gerçekten ''peki'' dir.
güzel güzel kısa ve öz cümlelerle konuşalım eşlerimizle,aynı anda birçok sorunu değilde tek sorundan bahsedelim mesela
bırakın, atıyorum alınan kararların, herhangi bir şeyin onun fikri olduğunu düşünsün,mutlu olsunoysa ki bilmezler evde her karar ve diğer her şey hatunlardan çıkma
Ne kadar güzel anlatmışsın canım. Çok teşekkür ederim.
Ben şöyle bir teyit edeyim sende onayla doğruysam:
Sütü güzelce kaynatıp, ılıtıyoruz.
Migrostaki mayayı bana önerenler olmuştu. Litre başına 1 kaşık olmak üzere. Yoğurdumuzu mayalıyoruz.
O bahsettiğin camlardan bende var. Onları önden ısıttığımız 30 dereceli fırına, ağzı açık şekilde koyuyoruz. 90 dk pişiriyoruz fırının kapağını açmadan kapatıp 8 saat bekliyoruz. Sonra çıkarıp kavanozları kapatıp dolaba. Oldu mu? ☺☺
Bende elbise almak istiyorum hedef elbisesi.
İçine giremeyeceğim bayıldığım bişeyi alıp ona doğru ilerlemek istiyorum.
Abla bi de bişey dicem, haniZre_ ye suları bildireceğiz ya. Diğer sıvıları da söyleyelim mi? Bitki çaylarını falan. İyi olabilir bence.
Ben dun spor yapamadım ama bugun yapacagım biraz yuruys yaptım akşama tam net soylerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?