Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sorunu çözdünüz mü
Çok sevindim canım

kuzum evine geçmene çok sevindim
Rabbim herkesin yuvasına huzur, bereket, saygı , sevgi , muhabbet versin inşallah

tüm kızçelerime nacizane abla tavsiyem, her ne yaşarsanız yaşayın, ısıtıp ısıtıp ortaya sürmeyin sadece sorunların hortlamasına sebep olur çözüm olmaz.erkek beyni bizim gibi çalışmıyor maalesef bunu unutmayın ve beklemeyin
biz bir'' peki ''kelimesinden bile kısa metraj film çekebiliyorken onlar için o sadece ve gerçekten ''peki'' dir.
güzel güzel kısa ve öz cümlelerle konuşalım eşlerimizle,aynı anda birçok sorunu değilde tek sorundan bahsedelim mesela
bırakın, atıyorum alınan kararların, herhangi bir şeyin onun fikri olduğunu düşünsün,mutlu olsunoysa ki bilmezler evde her karar ve diğer her şey hatunlardan çıkma

eyvaaahlar olsunn kelin ilacı olsa başına sürer. kendi halime bakmadan kime ne ceza veriyim neeettin ablam sen :))

Niyeyse üstüme alındım sanada günaydın
Cumaya kalma yarın ver

Allah Allaaah niye alındıysan :))

Canım erken doğum olmuştu 2,5 aylık şimdi başında damar beni (hemanjiom) var kızarıklık şeklinde 2 cm kadar zararlı değil mi içe büyüyor mu falan diye bakacaklar onkoloji bölümüne gidicez
çok gecmis olsun. guzel haberlerle gel insallah canım .
Dino1isi gözün aydın bende 400 gr fazla çıktım

tühh cınımm çıķ üzüldüm yaa :) bunun ustune bi ciz ye de yarim saat surunduriuin seni

bunu da yanlislikla alintilamisim bidaha. silmiyim dedim :))

miyaww__ gorevin hayirli olsun.
aldim mi bilmiyorum dünün şişliği olabilir yarına belli olur :)

moni spor bakanı var iyi hos da ben spor yapmiyorum. yoğun calisiyorum yaparsam ölürüm soyliyim :)

kaçamak polisliğini yaparsın yaparsın öylede güzel yaparsın ki

yoğun çalışmak ta bir spordur,günlük ortalama yoğunluğundan hesap yapar kendine şu kadarı egzersize vb. girer diyip süresini yazarsın mesela
dün ben 10 dakika egzersiz yazdım, yaptığım egzersiz 2 saat aşırı hareketli torunumla kucağımda müzikle dans etmek , eğilmek kalkmak peşine koşturmak vs. idi.bende 2 saatten 10 dakikalık egzersiz çıkarıp spora ekledimbu arada 12 aylık henüz yürümüyor ama vida gibi bir çocuk emekleyerek bile canımıza okuyor

Dino1isi Benim spor bakanı olmam senin kaçamak polisi olmandan daha ironik. Ortaokulda filan dönem ödevini bedenden alırdım ben. Yazık beden hocası ekstra zaman ayırıp bire-bir ders vermişti birara takla atmayı öğreneyim diye

moni ev işlerinin, çocukla oynamanın vs. Kalori değerini veren bir tablo buldum. Direk olduğu gibi yazsanız da kalori değerini hesaplayıp ekleyebilirim. 2 saat yoğun çocuk oynatmayla 10 dakikalık egzersizden daha fazla kalori yakmış oluyorsun mesela.

tüm kızçelerim,
malum yeni bir takımız ve çok kalabalığız,bir anda kim kimdir, yaşı, mesleği vs. nedir çok bilemiyoruz.
ilk takıma geldiğinizde tanışmıştık ama yeniden toparlayabilmek adına faydalı olacağını düşündüğümden minnak birkaç soruyu cevaplamanızı istiyorum
Nurciloji
G gokce41
Alemin delisi
G Gncgl_555
Dino1isi
G guziss35
P planli
hayal114
zezeozge
@s_eyan
_Citlembik_
Candysisters
E Ezgi osman
vildangel
miyaww__
Zre_
AngelicaPickles
azkolabolbuz
G gokyuzundekiturna
Feel Good Inc

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:

Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:

Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:

Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:

Son düzenleme:
harika olur bitanem

Çok isterdim canım ama sana koz vermiyceeem

İsminiz (İsteğe Bağlı ):nurcan
Yaşınız :26
Boyunuz:168
Mesleginiz:bankaci-suan dogum iznindeyim

Şu anda çalışıyomusunuz:hayir.haziran sonu ise donus
Evli/bekar:evli

Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 5 bucuk aylik
Emziriyormusunuz:evet
Yaşadığınız şehir:kirsehir

Kilo alma hikayeniz :60 kiloyla hamile kaldm.22 kilo aldim.evlenmeden onceki kiloma donmek istiyorum 55-57 kiloya
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kiyafetlerim olmuyor.bacaklarimdaki kilodan dolayi mor yirtiklarin gecmesi icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:yeni anne suan tek ugrasim bebegim kendi halinde uyumlu birisi

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Ayşe
Yaşınız : 47
Boyunuz: 1,57
Mesleginiz: Sosyoloji mezunuyum
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var,28 ve 23
Emziriyormusunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz: Doğumlardan sonra dikkat etmemem
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : Sağlıklı ve daha kaliteli yaşamak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Gezmek, deniz kum ve güneş, yüzmek, yürümek, kitap okumak ve kahve vazgeçilmezlerim. Hiçbir zaman örgü vs. şeylerden hoşlanmadım ilgi alanımın çok çok dışındalar. Tek başıma her şeyi yapabilirim hiç sıkılmam yalnızlığı seviyorum. Arkadaş ve komşularım, ilgi alanlarım da olan kişiler olmalı yoksa konuşacak bir şey bulamam ve sıkılırım. O yüzden az kişiyle görüşürüm. İstediğim kiloya ulaştığımda, yapamadığım ve yapmak istediğim çok şey var inallah yapabilirim.

Son düzenleme:
Sağol moni cim teşekkür ederim söylediklerinde çok haklısın bende Allah'a havale ettim

evet canımcım tamamen böyle , şimdiden afiyet olsun, büyük Migroslarda var o mayadan bir kaç marka var, ben probiyotik olanı tercih ettim combiotic de varmış dediydi ablam, ben gittiğimde yoktu

İsminiz (İsteğe Bağlı ):güzide
Yaşınız :30
Boyunuz:160
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyomusunuz:doğum iznindeyim

Çocuk Sayısı ve yaşları:biri 8 aylık diğeri 4 yaşında iki oğlum var
Yaşadığınız şehir: İzmir

Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra ve hamilelik kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:bekarken ki hayatıma istediğim kıyafetleri giymek ayna da kendi mi beğenmek ve sağlık için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: gezmeyi çalışmayı yürümeyi kitap okumayı kahve içmeyi çok severim inatçı bir yapım var kafama koyduğumu yaparım

[/QUOTE]

İsminiz (İsteğe Bağlı ):kısaca gül
Yaşınız :43
Boyunuz:1.63
Mesleginiz:ev hanımı

Şu anda çalışıyomusunuz:hayır

Çocuk Sayısı ve yaşları:3 tane 25,20,17
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:almanya(şehir yazmak istemiyorum)

Kilo alma hikayeniz :harekettin azalması ve troid
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:önce sağlık sonra görüntü
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:16 yaşında evlenip almanyaya geldim
18 yaşında anne oldum.cocuklarimla büyüdüm.
Kendi halinde içe kapanık yalnızlığı seven biriyim.önceden
çabuk samimiyet kurardım.darbe yiye yiye akıllandım.kimseyle samimiyet kurmuyorum.kitap okumayida elişi yapmayıda severim

Merak ettiğiniz bişey varsa cevaplarım

İsminiz (İsteğe Bağlı ):goncagül
Yaşınız :27
Boyunuz:1.63
Mesleginiz:öğrenci- ev hanımı

Şu anda çalışıyomusunuz:hayir

Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 14 aylık erkek
Yaşadığınız şehir:bursa

Kilo alma hikayeniz :hep balık etliydim ama özel bi sebepten dolayı hormonlarım coştu 48 kilodan 72 kiloya çıktım hamile kaldım 74.5 doğum yaptım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:göbeğime çok takan biriyim ondan kurtulmak istiyorum sırf bu yüzden çok fazla kilom yokken bile yediklerime dikkat ederdim. ve annem filan kilolu şimdiden önlemimi alıp sağlıksız bir kilom olsun istemiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:bursada uzatmalı öğrencilik :). eşimim ailesiyle aynı binedayım karşı binamdada eltim var ama buna rağmen yanlızım dostlarım yalnızım yalnız :). hiçbirşeyi yalnız yapmayı sevmem aslında arkadaşı çok severim ama malesef bir tane bile komşum yok. ciddi bir sosyallikten asosyalliğe doğru ilerliyorum ay ne çok yazdım ne doluymuşum beee

İsminiz (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Yaşınız :30
Boyunuz:163
Mesleğiniz memur

Şu anda çalışıyomusunuz: hayır izindeyim

Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 11 aylık
Yaşadığınız şehir:İstanbul

Kilo alma hikayeniz oğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski kıyafetlerime girmek
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:zamanımın çoğunu kızım alıyor su anda ama tiyatro film kitap kahve yürüyüş doğa yürüyüşü aile toplantıları sohbetler baharı güneşi denizi doğayı tavuk kedi civciv arı çiçek ve kızım özgeyi Severim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…