Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zehra bennn :))
Yaşınız : 27

Boyunuz: 1.68
Mesleginiz: hemsire , branşim, demans hastaliklari ( turkiyede tam nasil bilmiyorum alzheimer parkinson vs vs
Şu anda çalışıyomusunuz: evet calisiyorum.
Evli/bekar: evliyim

Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane, oglum 3 yasinda kizim 7 aylik oldu.
Emziriyormusunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:Hollanda

Kilo alma hikayeniz : Bildim bileli tontistim, hamilelik kilolarida gelinceeee
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sagligim icin, kendim icin, cocuklarim icin, sonrada guzel kiyafetler giymek istiyorum. Kiyafet giydimmi hayal kirikligina ugrayip geri asmak istemiyorum. Aynaya baktimmi mutlu olmak istiyorum. Insanlarin dalga gecmesini istemiyorum.

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:kendimi nasil anlatsamki
Cok kuralciyimdir, Insanlara yardim etmeyi mutlu etmeyi severim. Bazen sessiz cekingen bi yanim vardir, kolay kolay derdimi sıkıntimi yansitmam disariya, icimde yasarim. Yemek yapmayi yemeyi yedirmeyi aşiri severim, yeni tarifler bazende kafama uydurmasyon yemekler denerim. Yeni bisey ogrendigimde dibine kadar arastiririm. Cabuk sinirlenmem, sinirlenince gozum doner birsey gormem. Calismayi severim utuden nefret ederim Baska aklima bisey gelmiyor vallahi.

bilemedimki neyse ortalama bir sey yazariz ama surekli merdiven inip çıkıyorum tenefuste :)

Çok isterdim canım ama sana koz vermiyceeem

koz verme ama haber ver :) cizin bi kismini bana yollarsan anlasabilirz

İsminiz (İsteğe Bağlı ):fatmagul
Yaşınız :24
Boyunuz:145
Mesleginiz:öğrenci

Şu anda çalışıyomusunuz:hayır
Evli/bekar:evli

Çocuk Sayısı ve yaşları:1. Yas 1.5
Emziriyormusunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:kahraman maraş elbistan

Kilo alma hikayeniz :hamıleyken almadım ama doğumdan sonra aldım çokda onnemsemedım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sekil bozuklugu kıyafet olmuyor
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız
Sagı solu belli olmayan bazen pozitif bazen negatıf bazen hayat dolu bazen hayattan bıkmış öyle degışık bişeyim haa birde çok unutkanımdr
Daha yazacaktmda suan zaman el vermıyor

gözünüz aydın kuzum çok sevindim
bebişimizi de öpüyorum

eyvahlar olsun bakanlara baaak. ozaman soyle yapalim sen ciz ye ben seni gormezden geliyim. spor yapmiyim sen beni gorme.

bilemedimki neyse ortalama bir sey yazariz ama surekli merdiven inip çıkıyorum tenefuste :)

Anlaştık Ama sen adımsayar app mapp bi birşey indir telefonuna da, günlük attığın adım sayısını yazayım hiç olmazsa. Listen dolu görünür arada kaynarsın o zaman

Yaşım 30
Boyum 176
Meslegim kamu
çalışıyorum
Evliyim

4 aylık bir kızım var
Emzirmiyorum
Ankarada yaşıyorum

Kilo alma hikayem tiroid kanseri tedavisi gördüğüm için oldukça kilo aldım, tüm tiroidim ve bir adet kalsiyum bezim alındı ilaç kullanıyorum metabolizmam oldukça yavaşladı ve kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz; sağlıklı olmak istiyorum

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:Araştırmayı çok severim kulaktan dolma bilgilerle yetinmem, kitap okumayı çok çok severim ..
hayatımda ilk kez diet yapıyorum, sabır isteyen bi şeymiş bunu anladım

canım çok geçmiş olsun, minik kuzun hep sağlıcakla yanıbaşında olsun inşallah

Gözümüz aydın olsun canım
Bizimde yeğenimiz olur kendisi

Teşekkürler kuzum, seninde hayırlı olsun.
Yok ben almadım kilo ama çoğunluk almış.

Bu mesajdan sonra cevaplayacağım.

Aayy hadi gözün aydın canım çok sevindim.

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Seray
Yaşınız : 25
Boyunuz: 165
Mesleginiz: Öğrenci

Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Bekar

Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Emziriyormusunuz:Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa/İstanbul

Kilo alma hikayeniz : Valla ben hep tontiştim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Çok bir amacım yok aslında ama zayıfken nasıl gözükürüm merak ediyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Bölüm değiştirip yeniden sınava hazırlanmak üstüne yeni okulda remedial kalmak derken bayağı uzatmalı bir öğrenci hayatı yaşıyorum. Öylesine başladığım aöf okuduğum okuldan daha çabuk bitecek o yüzden. Kitap okumayı çok severim. Kişisel gelişim ve aşk romanları dışında hemen her türü severek okurum. Zamanımı genelde kitap okumak, dizi/film izlemek, internette takılmak, ders çalışmak gibi bireysel aktivitelerle geçiririm. El işleri yapan insanlara özeniyorum. Bence sıfırdan birşeyler yaratmak çok büyük bir yetenek ama benim o tarz bir hobiyi düzenli sürdürmek için yeterli sabrım yok. Olsa dikiş dikmeyi öğrenmek isterdim. Neyse hobim yok ama resmen hobimmişçesine yerim-yerdim-. Normalde insanlar bir yere gideceklerinde tarihini gezilecek yerlerini filan araştırır. Ben nerede ne yenmeli onu araştırırım mesela Hayvanları ve çocukları çok severim. Onlarda genelde beni sever. Öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…