bilemedimki neyse ortalama bir sey yazariz ama surekli merdiven inip çıkıyorum tenefuste :)Dino1isi Benim spor bakanı olmam senin kaçamak polisi olmandan daha ironik. Ortaokulda filan dönem ödevini bedenden alırdım ben. Yazık beden hocası ekstra zaman ayırıp bire-bir ders vermişti birara takla atmayı öğreneyim diye
eyvahlar olsun bakanlara baaak. ozaman soyle yapalim sen ciz ye ben seni gormezden geliyim. spor yapmiyim sen beni gorme.
moni ev işlerinin, çocukla oynamanın vs. Kalori değerini veren bir tablo buldum. Direk olduğu gibi yazsanız da kalori değerini hesaplayıp ekleyebilirim. 2 saat yoğun çocuk oynatmayla 10 dakikalık egzersizden daha fazla kalori yakmış oluyorsun mesela.
Çok isterdim canım ama sana koz vermiyceeem
gözünüz aydın kuzum çok sevindimGeldiim kızlar
Haberler güzel şükür :) Doktor ilaç başlanacak kadar bişey yok ilk 18 ay biraz büyür sonra tekrar küçülüp kaybolur dedi takip edilcek yine de. Böyle işte
Bilgilerimi yazarım bu arada
eyvahlar olsun bakanlara baaak. ozaman soyle yapalim sen ciz ye ben seni gormezden geliyim. spor yapmiyim sen beni gorme.
bilemedimki neyse ortalama bir sey yazariz ama surekli merdiven inip çıkıyorum tenefuste :)
Gozunuz aydin canim srvindimGeldiim kızlar
Haberler güzel şükür :) Doktor ilaç başlanacak kadar bişey yok ilk 18 ay biraz büyür sonra tekrar küçülüp kaybolur dedi takip edilcek yine de. Böyle işte
Teşekkür ederim canımgözünüz aydın kuzum çok sevindim
bebişimizi de öpüyorum
Gozunuz aydin canim srvindim
Geldiim kızlar
Gözümüz aydın olsun canımGeldiim kızlar
Teşekkür ederim canım inşallah Allah kimseyi evladı ile sınamasıncanım çok geçmiş olsun, minik kuzun hep sağlıcakla yanıbaşında olsun inşallah
Gözümüz aydın olsun canım
Bizimde yeğenimiz olur kendisi
eyvaaahlar olsunn kelin ilacı olsa başına sürer. kendi halime bakmadan kime ne ceza veriyim neeettin ablam sen :))
Allah Allaaah niye alındıysan :))
çok gecmis olsun. guzel haberlerle gel insallah canım .
tühh cınımm çıķ üzüldüm yaa :) bunun ustune bi ciz ye de yarim saat surunduriuin seni
bunu da yanlislikla alintilamisim bidaha. silmiyim dedim :))
miyaww__ gorevin hayirli olsun.
aldim mi bilmiyorum dünün şişliği olabilir yarına belli olur :)
moni spor bakanı var iyi hos da ben spor yapmiyorum. yoğun calisiyorum yaparsam ölürüm soyliyim :)
tüm kızçelerim,@Nurciloji
malum yeni bir takımız ve çok kalabalığız,bir anda kim kimdir, yaşı, mesleği vs. nedir çok bilemiyoruz.
ilk takıma geldiğinizde tanışmıştık ama yeniden toparlayabilmek adına faydalı olacağını düşündüğümden minnak birkaç soruyu cevaplamanızı istiyorum
G gokce41
@Alemin delisi
@Gncgl_555
Dino1isi
@guziss35
@planli
@hayal114
@Sekerportakalimm
@s_eyan
_Citlembik_
Candysisters
@Ezgi osman
vildangel
miyaww__
Zre_
AngelicaPickles
@azkolabolbuz
G gokyuzundekiturna
@Feel Good Inc
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
Geldiim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?