Çok güzel canım bence ideal6 en gec 6 bucuk. ama bugün yemek pismedi gecikti birazdan yerim.
yemek varsa 5 de falan son buldugu da olur :)
Geç saatler de mi bırakıyorsun canımEn can alıcı yerden vurdun
Kızlar kaçtan sonra yemek yemeyi bırakıyorsunuz bakim :))
Arkadaşlar yavaş yavaş yemeyi bitirenler varsa menüleri yazmaya başlayalım (beni de etiketlerseniz daha kolay bulurum) Bu akşam bir defter tutucam menüler için oraya işaretlicem kim paylaştı kim paylaşmadı diye genel durum da ortaya çıkmış olur :)
Akşam 8 i gecirmemeye bakıyorumKızlar kaçtan sonra yemek yemeyi bırakıyorsunuz bakim :))
Dino1isi
''Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
kitap, kahve, yağmur.. az insan bol huzur.. kitapla dolu bi oda olsun niye insan yok demem.. insan sevmem. hayvanlara bayılırım . ama kendime güvenmediğim için alıp besleyemiyorum. çekip gitmemi engeller.. sorumluluk alamıyorum bu konuda.. yabancı dizi izlemeyi severim. fringe idolumdur.. ve de house. en buyuk zevklerimden biri muzik dinleyerek yürümek.. ama yorgunluktan yapamıyorum..
futbol severim. araba muhabbetinden ve kullanmaktan aşırı keyif alırım.. kadınlarla genelde anlaşamam erkeklerle anlasmama da kocam hoyytler artikay yalnızım galiba ben. ilgimi ceken şeyler, genel olarak kadınların ilgisini cekmiyo.. ve de çok sinirliyimdir. ( belli ettim mi bilmem ) beni çok tanimayan insanlar duygusuz olduğumu düşünür ( niyeyse )''
----------------------------------------------------------------------
ruh ikizimi buldum sanırsam
kitap, kahve, yağmur.. az insan bol huzur..
hayvanlara bayılırım, 1 kedim 1 muhabbet kuşum var.
yabancı dizi izlemeyi severim.
muzik dinleyerek yürürüm.
futbol severim. kullanmaktan keyif alırım.. kadınlarla genelde anlaşamam.
yalnızım sanırım bende.
ilgimi ceken şeyler, genel olarak kadınların ilgisini cekmez.
beni çok tanimayan insanlar duygusuz ve soğuk olduğumu düşünür.
Evet en kötü ihtimal 8 olsun tabi ki :)Akşam 8 i gecirmemeye bakıyorum
Ağır yemek yersem 5 yada 6 da kapatıyorum
Ben galiba en beterim konudaki.
8 8buçuk.
Süpersin canım.
Malesef daha eşim gelmedi bile düşünGeç saatler de mi bırakıyorsun canım
Anladım canım akşamları hafif yemeye çalış o zaman en iyisiMalesef daha eşim gelmedi bile düşün
Neden canım imkanın varsa daha öne alabilirsen güzel olurdu canım en kötü ihtimal 8 olmalı 8 i geçmemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?