Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlar yavaş yavaş yemeyi bitirenler varsa menüleri yazmaya başlayalım (beni de etiketlerseniz daha kolay bulurum) Bu akşam bir defter tutucam menüler için oraya işaretlicem kim paylaştı kim paylaşmadı diye genel durum da ortaya çıkmış olur :)

Kızlar kaçtan sonra yemek yemeyi bırakıyorsunuz bakim :))

Ben galiba en beterim konudaki.
8 8buçuk.

Süpersin canım.

ozamaaan duygusuz derler ama kimsenin kılını kıpırdatmayacagi durumlar senin ruhunu acıtabilir. bazen de bu dediklerinin hakkını verip duygusuz kalabilirsin olaylar karsisinda. ozaman da ne rahatsin derler..

ogretmenler odasinda kadinlar bebek bezi muhabbeti yapiyor sirf bu yuzden bile canim sigara icmek istemese bile gidiyorum. futbol takip etmemi çok degisik karsiliyolar. ama ben evde bazen abartip futbola asigimmm diye bagiriyorum.
yagmurda yurumeyi de seversin ozaman :)
trafikte küfür ederim de tam olsun

Sabah
2 dilim tam buğday ekmek
5 siyah zeytin 3 yeşil zeytin
Dereotu
1 kk süzme peynir
Çeri domates
Salatalık

Öğlen yok

Ara sütlü kahve

Akşam
6 yk Et sote
1 kase Mevsim salatası
1 bardak ayran

Su 1,5 lt

MENÜ: G gokce41
SABAH:
4 5 dilim domates
2 _ 3 tane zeytin

sekersiz cay.
yarım dilim ekmek
(peynir hosuma gitmedi yemedim oglense alip telafi ettim)

ÖĞLE: dun aksam canim cok çekmişti yazmıştım. ekmek arası domates, peynir ve iki ince dilim salam. ( ekmeeek çeyrek falan diyebilirim sanirim belki fazladır ama yarım degil :) )

AKŞAM: yarım tabak fırinda patatesli köfte ( 3 kofte yedim)
yogurt

SU VE DİĞER SIVILAR: Zre_

sekersiz cay. kahvaltida ve gun icinde bikac bardak. birazdan tavla oynarsak icerim yine
SPOR: AngelicaPickles

extra bisey yapmadım yemek işi bile yeni bitti yorgunluktan ölüyorum. gün ici kosusturmam vs icin 10 dakka egzersiz diyebiliriz belki :)

MENÜ: G gokce41

SABAH:

Peynirli tost.

ARA:

1 kupa kahve.

ÖĞLE:

-

ARA:

-

ARA:

-

AKŞAM:
1 tabak güveçte patlıcan
1 kase yoğurt

ARA:

-

SU VE DİĞER SIVILAR: Zre_

1.5 lt su.
1 kupa kahve
1 kupa 5i 1 yerde çayı

SPOR: AngelicaPickles

15 dk kedi ile oynadım. Bir aşağı indik bir yukarı bir terasa çıktık. Çok yoruldum. ☺
20 tane de mekik.

CIZ : Dino1isi

Bugün cız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…