Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öğlen ve aralar çok yetersiz bence

ohh ne güzel evmiş :) hangi takimlisin? bizde tam zıt eş fenerbahçe. çok fena geciyor maclar. ve haftasonu derbi var ben aşırı çirkeflestim kendim bile dayanamiyorum kendime ama o bana gore cok iyi. her seferinde gsli hediyeler alir. en son metin oktay sweeti almış bidahakine metin oktayin kemiklerini bulup getircen diye endiseleniyorum dedim :) burda oturcamiz eve bakmaya gittim ust kat kadın diyorki komsular çok iyidir surekli otururuz vs. ben oturmam sevmem oyle seyleri dedim kadın şok :)
futbol oyunu playstation oynamayi cok istiyorum ama burası temelli oturcamiz ev degil. tayin durumu olmuyodu bu yil mecburi kaldım asil esyalarim kendi evimizde baska şehirde. oraya gecince playstation oynicaz kesinlikle alip. telefondan futbol maneger oynuyorum real madridin teknik direktoruyum

Bence çok güzel bir menü ♡♡♡♡

bu hafta kafama göre takılıyorum

Ay sorma bende bu hafta tam uyarım diyordum gittim dün kısır yedim bugün de acısını çıkaracağım diye çok dikkat ettim bu önümüzdeki 2 günde bol su içmek şart oldu bana gerçi tuvalete koşturuyor öyle olunca ama razıyım
Şu direnci kırmamak lazım motivasyon düşüyor birde hesapta sabahları yürüyüş yapacaktım 2 gündür fırsat bulamadım bakalım yarına Allah kerim

kendi tüm ailem GS li, ben BJK, eşim ve büyük oğlum TS, küçük oğlum GS. milli takım gibi aileyiz
bende GS liydim lisede zorla BJK li Oldum öyle kaldıküçük oğlumu da ben GS li yaptım öyle de severim yanii
ben online savaş oyunlarını tercih ediyorum kuşanıcam zırhımı, kalkanımı ,alıcam silahımı koşturucamelflerle ,orc larla

ooo gercekten milli takım gibi aile :) cesitlilik guzel olur bi tane odayi kutuohane yapcam alalim yagli boyayi fircayi elimize bi kismini sen sari lacivert boya ben sari kirmizi boyiyim diyorum muhtemelen de yapariz :) onemli olan hosgoruyu elde tutabilmek..
o tarz oyun bikere klan savaslarina baslamistim ama suan oynamiyorum :)

MENÜ: G gokce41

SABAH:

Bir buçuk yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Bir tane zeytin
Bir kk peynir
Bir bardak yeşil çay

ARA:

On tane kuru siyah üzüm

Ara
Bir fincan kahve
İki lokum

-

-

Saat beşte akşam eşim gelince çok yemiyim diye
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Bir avuç küp kızarmış ekmek

-

AKŞAM:
Yarım kase çorba
Üç yemek kaşığı taze fasulye
Üç yemek kaşığı pilav
Bir kase cacık

ARA:
Bir minik kase çerez üzüm filan karışık
-

SU VE DİĞER SIVILAR: Zre_

2 litre su
Bir kupa yeşil çay
Üç kupa çay

SPOR: AngelicaPickles

Spor yapamıyorum malesef ama bir saat ütü yaptım ter içinde kaldım
Evim bayağı büyük onu temizledim bir saat

Cızz: @Dino1isi sadece bir tane hoşmuş

G gokce41 canım benim de 8 civarı akşam yemeğim. Ben bayağı geç yatıyorum daha erkene çekersem gece çok acıkıp saçma sapan şeyler yiyorum bu sefer o yüzden böyle

Sabah
1 dilim siyez ekmeği
peynir
portakal suyu

Öğlen
pırasa
1 dilim siyez ekmeği

ara
Sütlaç

Akşam
Bakla
Süzme yoğurt
1 dilim ekmek

Zre_ 2 lt su 1 kupa papatya çayı 2 kupa kahve

neymiş o cız

Öğlen ve aralar çok yetersiz bence
Bugün bizde su yok ki Hemde 30 saat o yüzden basıl geçti ne yaptım anlamadım. Yarın sabah evdeyim ve menüleri mi düzenleyeceğim :))

Dino1isi bende ufaktan bir cız yedim ama yarın 21 gün şeker orucuna başlayacağım söz

Şeker orucuna bende seninle baslayabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…