- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Öğlen ve aralar çok yetersiz benceMENÜ:@gokce41
SABAH:
Bir dilim peynir domates salatalık iki yumurtalı omlet
ARA:
ÖĞLE: üç kaşık püre aslında tırtıkladım
ARA:
ARA:
AKŞAM: pirinçsiz kapuska bir kase
Bol salata üç dört küçük lahana turşusu fırında tavuk var dı iki paget yedim
ARA:
Çay içerim misafirlikteyim yanına birşey yememe direneceğim
SU VE DİĞER SIVILAR:@Zhre_
Sabah ili bardak çay öğlen kahve hepsi şekersiz
2,5 lt su olmuştur dağ iki bardak içer 3 yapmayacalışacağım
SPOR:@AngelicaPickles şimdiye kadar 5000 adın atmışım egzersiz yapamadım ama
bu hafta kafama göre takılıyorumKuzummmm nasıl gidiyor beslenme ♡♡♡♡
İvitttttt çok güzel özetlemişsin
Ayy eski mahallemde beni eşime şikayet eden bile vardı, karının burnu havada diyeneymiş bana gelip dedikodu yapamamışlar tabii bunu demediler ben tercüme ettim
Futbol konusu evlenmeden çocukluktan gelme, ev ahalisi annem dahil futbol izlerdik eşim de meraklı çocuklarımda
2 tane de erkek çocuk olunca ve ben onlarla büyüyünce , oynamadığım online oyun kalmadı.eminim seninde illa bi oyun maceran vardır
sessiz ederim kimse duymaz
menümü paylaşıp kaçayım, gelirim yine
UYANINCA:
1 bardak su
MENÜ: G gokce41
SABAH:
2 yumurta ile menemen
1 d. beyaz peynir
1 dilim t.b ekmek
5 zeytin
ARA:
filtre kahve
ÖĞLE:
1 tabak etli türlü
1 d. tb. ekmeği
salata
ARA:
yeşil çay
ARA:
aktivia ananaslı
AKŞAM:
1 t. etli türlü
salata
yoğurt
ARA:
türk kahvesi
ARA:
yeşil çay
1 kivi
SU VE DİĞER SIVILAR:
2,5 litre su
1 kupa filtre kahve
2 kupa yeşil çay
1 türk kahvesi
Zre_
SPOR:
40 dakika yürüyüş( 7 de çıktım akşam )
AngelicaPickles
bu hafta kafama göre takılıyorum
kendi tüm ailem GS li, ben BJK, eşim ve büyük oğlum TS, küçük oğlum GS. milli takım gibi aileyizohh ne güzel evmiş :) hangi takimlisin? bizde tam zıt eş fenerbahçe. çok fena geciyor maclar. ve haftasonu derbi var ben aşırı çirkeflestim kendim bile dayanamiyorum kendimeama o bana gore cok iyi. her seferinde gsli hediyeler alir. en son metin oktay sweeti almış bidahakine metin oktayin kemiklerini bulup getircen diye endiseleniyorum dedim :) burda oturcamiz eve bakmaya gittim ust kat kadın diyorki komsular çok iyidir surekli otururuz vs. ben oturmam sevmem oyle seyleri dedim kadın şok :)
futbol oyunu playstation oynamayi cok istiyorum ama burası temelli oturcamiz ev degil. tayin durumu olmuyodu bu yil mecburi kaldım asil esyalarim kendi evimizde baska şehirde. oraya gecince playstation oynicaz kesinlikle alip. telefondan futbol maneger oynuyorum real madridin teknik direktoruyum
kendi tüm ailem GS li, ben BJK, eşim ve büyük oğlum TS, küçük oğlum GS. milli takım gibi aileyiz
bende GS liydim lisede zorla BJK li Oldum öyle kaldıküçük oğlumu da ben GS li yaptım öyle de severim yanii
ben online savaş oyunlarını tercih ediyorumkuşanıcam zırhımı, kalkanımı ,alıcam silahımı koşturucam elflerle ,orc larla
MENÜ: G gokce41
SABAH:
Bir buçuk yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Bir tane zeytin
Bir kk peynir
Bir bardak yeşil çay
ARA:
On tane kuru siyah üzüm
Ara
Bir fincan kahve
İki lokum
-
-
Saat beşte akşam eşim gelince çok yemiyim diye
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Bir avuç küp kızarmış ekmek
-
AKŞAM:
Yarım kase çorba
Üç yemek kaşığı taze fasulye
Üç yemek kaşığı pilav
Bir kase cacık
ARA:
Bir minik kase çerez üzüm filan karışık
-
SU VE DİĞER SIVILAR:Zre_
2 litre su
Bir kupa yeşil çay
Üç kupa çay
SPOR:AngelicaPickles
Spor yapamıyorum malesef ama bir saat ütü yaptım ter içinde kaldım
Evim bayağı büyük onu temizledim bir saat
Cızz: @Dino1isi sadece bir tane hoşmuş
Bugün bizde su yok ki Hemde 30 saat o yüzden basıl geçti ne yaptım anlamadım. Yarın sabah evdeyim ve menüleri mi düzenleyeceğim :))Öğlen ve aralar çok yetersiz bence
Bir tane hoşbeş bence cız sayılmaz ya küçücük bişey :)neymiş o cız
Bugün bizde su yok ki Hemde 30 saat o yüzden basıl geçti ne yaptım anlamadım. Yarın sabah evdeyim ve menüleri mi düzenleyeceğim :))
Dino1isi bende ufaktan bir cız yedim ama yarın 21 gün şeker orucuna başlayacağım söz
Bugün bizde su yok ki Hemde 30 saat o yüzden basıl geçti ne yaptım anlamadım. Yarın sabah evdeyim ve menüleri mi düzenleyeceğim :))
Dino1isi bende ufaktan bir cız yedim ama yarın 21 gün şeker orucuna başlayacağım söz
Bir tane hoşbeş bence cız sayılmaz ya küçücük bişey :)
Ben başlıyorum 2. Gün bozuluyor ciddi anlamda başlamam lazım katılım olursa beraber yapalımŞeker orucuna bende seninle baslayabilirmiyim
Ne yaptın1 paket mi paketten 1 tane mi ?
he ondan bisey olmaz canim nolcakNe yaptınbir tane tabi :)
Olsun yine yazayım dedim ki yazınca bi dahakine yemiyorum buraya yazacağımı bildiğim için babasi nevi stop oluyohe ondan bisey olmaz canim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?