- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
Allah seni......ağzımdaki çayı telefona püskürtüm geriye dönük okuyum neler kaçırmışım diye okuyun dedim(çok şey kaçırmışım)İsminiz (İsteğe Bağlı ): ulu orta olmaz özelden görüşek
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.60
Mesleginiz: ögretmen
Şu anda çalışıyomusunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yokk :)
Emziriyormusunuz: hayal gücünüze kalmış.
Yaşadığınız şehir:__
Kilo alma hikayeniz : ervah ı ezelden :)
polikistik overım. bahane mi bilemem tabi. severim ben yemek yemeyi. ama yediğim şarta göre diger insanlara oranla çok çok kilo aldıgim ve zor verdigim kesin. #direnmeinsulin derim direnir. ben bilmem insulin bilir.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: ye ye nereye kadar arkadaş :) bi ara 60 ın altını görmüştüm o günlerimi özledim.. gs nin şampiyonluğunu kutlayip tek başıma konvoy yapmam formam yakıssin diye düşündüm:) bir dee bebek için . bu hastalikta zayif olma kosulu ariyolar.. zayifladigimda kendiliginsen bile olabilcekse vücuduma dolu doly hormon almak istemedim extra.. ki zaten mide ecza deposu.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
kitap, kahve, yağmur.. az insan bol huzur.. kitapla dolu bi oda olsun niye insan yok demem.. insan sevmem. hayvanlara bayılırım . ama kendime güvenmediğim için alıp besleyemiyorum. çekip gitmemi engeller.. sorumluluk alamıyorum bu konuda.. yabancı dizi izlemeyi severim. fringe idolumdur.. ve de house. en buyuk zevklerimden biri muzik dinleyerek yürümek.. ama yorgunluktan yapamıyorum..
futbol severim. araba muhabbetinden ve kullanmaktan aşırı keyif alırım.. kadınlarla genelde anlaşamam erkeklerle anlasmama da kocam hoyytler artikay yalnızım galiba ben. ilgimi ceken şeyler, genel olarak kadınların ilgisini cekmiyo.. ve de çok sinirliyimdir. ( belli ettim mi bilmem ) beni çok tanimayan insanlar duygusuz olduğumu düşünür ( niyeyse )
offf ne konustum. @AngelicaPickles yaz bunu. 1500 kalori verdim şuan :))
demek cız heee. bide asya sın dimi bizim takımdan? gel hele yamacımaDino1isi cizzzz yedim arada 1 tane halley
Allah seni......ağzımdaki çayı telefona püskürtüm geriye dönük okuyum neler kaçırmışım diye okuyun dedim(çok şey kaçırmışım)
Dayanamadım, benim canım eşimdemek cız heee. bide asya sın dimi bizim takımdan? gel hele yamacıma
halbuki bi dram yatıyordu orda
Dayanamadım, benim canım eşimdurmadan halley alıyor bugün artık yedim affet bir daha olmaz
Ben bunu yarın bir yapayım,deneyimlerimi paylaşırımarkadaslarrrrr buna bi baksanıza benim çok işime yaradı bakıp yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
İvitttttt çok güzel özetlemişsinozamaaan duygusuz derler ama kimsenin kılını kıpırdatmayacagi durumlar senin ruhunu acıtabilir. bazen de bu dediklerinin hakkını verip duygusuz kalabilirsin olaylar karsisinda. ozaman da ne rahatsin derler..
ogretmenler odasinda kadinlar bebek bezi muhabbeti yapiyor sirf bu yuzden bile canim sigara icmek istemese bile gidiyorum. futbol takip etmemi çok degisik karsiliyolar. ama ben evde bazen abartip futbola asigimmm diye bagiriyorum.
yagmurda yurumeyi de seversin ozaman :)
trafikte küfür ederim de tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?