Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben geldim kaynanmdaydım bugun ona gre degerlndrn lutfennn
Menü G gokce41
Ac karnına ılık su
Sabah
Yagda yumurta
Bol maydanz
Domates
2 tane zeytın
2 ç.b çay
Yoğurt

Kahvaltı gec aksam erkn oldgu için ara öğlen ypmadım

Aksam
Tavuk mangal
Salata
Ayran

Of of kynnam yedrmye deli olur çatlasan yıne ye der çok bunaltıcı .dıyetteyım dıom onuda
Anlamıo evnde yap dıo .malesef cıss olarak irmık helvası ve dndrma yedım. A maaa cezamıda cektim bahceyı temzledım tırmıkladım bilirsinz . sporda yaptımm lütfenn Dino1isi ben cezamı çektimmm

Spor AngelicaPickles
Yarım saat tempolu yurys 9 bin adım

Su Zre_
4 ç.b çay sıyah cay
3 lt su
1 su b ayran

Geç kaldım kusura bakmayın yatacak olanlara ıyı gecelerrr

arkadaslarrrrr buna bi baksanıza benim çok işime yaradı bakıp yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Ben bunu önceden yapmıştm bı kac kez muthiş enerji yaktıyor benve bıde zumba dıe bakarsanaız hem dans hem spor çok eglencelı bi ara her gun yapardım

Menumu yaziyorum G gokce41

Sabah
2 kepekli ekmek arasina surme peynir ve 1 salatalik
1 bafdak yesil cay

Ara
Su ve 6 tane badem

Oglen yemegi
2 tane tahilli beschuit ( etimek gibi kara kuru bisey)
1 fincan sutlu kahve

Ara
Su
1 fincan kahve

Aksam
100 gr patates
46 kram kofte ( 2 minik kofte)
Broccoli
1 tas Ev yapimi yogurt

Son ara
2 bardak su
1 ontbijtkoek ( yagsiz baharatli tarcinli kek hollandalilarin genellikle kahvaltida yedigi veya ara ogun olarak yiyorlar. Yani bildigimiz pasta kek corek degkl :)

Su:2 litre
Spor: 6000 adim, zaten isimden dolayi butun aksam yurudum. Telefon.hep yanimda olmadigi icin anca 6000 adim kayit etmis. AngelicaPickles

Toplam kac lt su :)
Seker orucu nasil oluyor? Ilk defa duyuyorum
Şeker orucuna bende seninle baslayabilirmiyim

Hepsi midemde durmuyorki
Hahaha Allahtan durmuyor
Avrupa takımı gününüz sizce nasıl geçti
Ben dünkü 15 dakikalık jillen den hamlamışım
Benim gunum cok guzel ve yorucu gecti, hem diyete hem buraya cok aliştim. Ayaklarim agiriyor yurumekten. Kac kalori yaktim acaba bi hesapliyim

Toplam kac lt su :)

Seker orucu nasil oluyor? Ilk defa duyuyorum

Hahaha Allahtan durmuyor

Benim gunum cok guzel ve yorucu gecti, hem diyete hem buraya cok aliştim. Ayaklarim agiriyor yurumekten. Kac kalori yaktim acaba bi hesapliyim
Gece güzelce dinlen canım sabaha bol ekşi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…