Yok ben bir tane gofret yedim1 paket mi paketten 1 tane mi ?
yarın başlayalım beraber canımBen başlıyorum 2. Gün bozuluyor ciddi anlamda başlamam lazım katılım olursa beraber yapalım
Mashallah 5 litre cok degilmiZre_
Su
3 lt
2 kupa kahve
2 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay
1 kupa meyva çayı
1 kupa cappuccino
Toplam sıvı 5 lt yi geçti
Hepsi midemde durmuyorkiMashallah 5 litre cok degilmi
Ben bunu önceden yapmıştm bı kac kez muthiş enerji yaktıyor benve bıde zumba dıe bakarsanaız hem dans hem spor çok eglencelı bi ara her gun yapardımarkadaslarrrrr buna bi baksanıza benim çok işime yaradı bakıp yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Harikasın canımEkledim canım ben merak etme
Bakalım kiloma nasıl yansıdı yarın göreceğimm
Yarın yapmayı düşünüyorumBen bunu önceden yapmıştm bı kac kez muthiş enerji yaktıyor benve bıde zumba dıe bakarsanaız hem dans hem spor çok eglencelı bi ara her gun yapardım
Toplam kac lt su :)MENÜ: G gokce41
SABAH:
4 5 dilim domates
2 _ 3 tane zeytin
sekersiz cay.
yarım dilim ekmek
(peynir hosuma gitmedi yemedim oglense alip telafi ettim)
ÖĞLE: dun aksam canim cok çekmişti yazmıştım. ekmek arası domates, peynir ve iki ince dilim salam. ( ekmeeek çeyrek falan diyebilirim sanirim belki fazladır ama yarım degil :) )
AKŞAM: yarım tabak fırinda patatesli köfte ( 3 kofte yedim)
yogurt
SU VE DİĞER SIVILAR:Zre_
sekersiz cay. kahvaltida ve gun icinde bikac bardak. birazdan tavla oynarsak icerim yine
SPOR:AngelicaPickles
extra bisey yapmadım yemek işi bile yeni bitti yorgunluktan ölüyorum. gün ici kosusturmam vs icin 10 dakka egzersiz diyebiliriz belki :)
Seker orucu nasil oluyor? Ilk defa duyuyorumBugün bizde su yok ki Hemde 30 saat o yüzden basıl geçti ne yaptım anlamadım. Yarın sabah evdeyim ve menüleri mi düzenleyeceğim :))
Su derken hic su icmedinmi?
Dino1isi bende ufaktan bir cız yedim ama yarın 21 gün şeker orucuna başlayacağım söz
Şeker orucuna bende seninle baslayabilirmiyim
Hahaha Allahtan durmuyorHepsi midemde durmuyorki
Benim gunum cok guzel ve yorucu gecti, hem diyete hem buraya cok aliştim. Ayaklarim agiriyor yurumekten. Kac kalori yaktim acaba bi hesapliyimAvrupa takımı gününüz sizce nasıl geçti
Ben dünkü 15 dakikalık jillen den hamlamışım
Yorucuydu göz kapajkların kapanıyorAvrupa takımı gününüz sizce nasıl geçti
Ben dünkü 15 dakikalık jillen den hamlamışım
Iyı geceler tatlım sabah bol ekşi bekliyoruzYorucuydu göz kapajkların kapanıyorıyı geceler
Gece güzelce dinlen canım sabaha bol ekşi olsun inşallahToplam kac lt su :)
Seker orucu nasil oluyor? Ilk defa duyuyorum
Hahaha Allahtan durmuyor
Benim gunum cok guzel ve yorucu gecti, hem diyete hem buraya cok aliştim. Ayaklarim agiriyor yurumekten. Kac kalori yaktim acaba bi hesapliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?