Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gunaydin kizlar.. 400 gram eksik geldim sanirim. ( dunu net hatirlamiyorum oyle olmasi lazim) 72.6 cumaya kadar 71lere dusmek icin asla cız yok. size de bol cızsız gunler :))
bu hafta bi 73.5 bi 72.6 sayıp durdum yerime. cumaya oranla kârdayım ama bogazimi tutsam suan cok daha iyi olabilirdi :)

Günaydın kızlar
Olur olur yeterki sabret bazen vücûd oyun oynuyor insanla sabrını deniyor resmen

2,5 litre su tükettim.

dünkü menü:

sabah: 1 yumurta (zorla yedim)
ara: 1 çay şekersiz
öğle: şehriye çorbası
ara:1 sütlü kahve şekersiz
akşam: makarna ve yoğurt (akşam yemeğini 6 da yedik, makarna yağsız)
ara: 1 sütlü kahve

spor yapmadım

Bende havalar düzelse kızınla yürüyüşlere başlarım umudum o evdeysen nefes aldırmıyor tam yürüme dönemi bir dakika yalnız bırakamıyorum. Uyudumu gelsin yapılacak işler . Hava iyiyken direk yürüyüşe cıkıcaz

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 39

Boyunuz:1.60
Mesleginiz: öğretmen

Şu anda çalışıyomusunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 10 yaşında
Emziriyormusunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: doğu anadolunun küçük bir şehri
Kilo alma hikayeniz : sigarayı bırakma mücadelesinde 6 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kilo sevmiyorum, yıllarca yediği halde kilo alamayanlardandım, yaş-doğum-sigara bırakma vs gibi etkenler nedeniyle artık dikkat etmem gerekiyor.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: eşimin mesleği nedeniyle şehir şehir gezen bir aileyiz. kitap okumayı, yabancı dizi izlemeyi seviyorum. gündemdeki konuları takip etmeyi seviyorum. eğitim hassas noktam.

İsminiz (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1,60
Mesleginiz: Memur

Şu anda çalışıyomusunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Emziriyormusunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Nevşehir
Kilo alma hikayeniz : Tüp bebek tedavisi+psikojik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Herşeyden önce kendim için. Mutluluğum için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Bu yaşıma kadar hep zayıf biriydim. Ama evlendim önce vajinismus sonra tüp bebek tedavileri beni çok yordu ve psikolojik olarak çok yıprandım bu aradada kiloyu almışım hiç farkında değilim

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün sonunda yat yat nereye kadar dedim ve kendimi parka attım yürüyüş yapmak için
1 saat yürüdüm Son ses müzik eşliğinde ve inanılmaz iyi geldi
7103 adım atmışım :) kısa günün kârı

Aylardır boşuna korkmusum boyun fıtığı azacak diye ama şükür hiç ağrım yok aksine kendimi çok dinç hissediyorum bundan sonra inşallah düzenli yuruyecegim hafta ici

Günaydın ben misafirim :)
günaydın hoş geldin canım

a selam banum günaydın
ohh misss ne iyi yapmışsın
benimde kaçıp kaçıp yürüyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…