- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
oturmaya mı geldik hadii hobaaaVayyyy süpermiş canım helal sizeBende ilk fırsatta zumbayı da deneyeyim Bol bol ter atılır yürüyüşé cikmadigim günlerde de bunu yaparım
takım sayfasının ilk mesajına eklerim linkleri açar açar oynarız
patron çıldırdıııı
tatlım tartı payını başlangıç kilona eklerizmerhaba kızlar;
sabah 89,8 geldim sonunda, bu dekatlonun tartısı gerçekten 2 kilo fazla tartıo ama olsun, sonunda 9 lu rakamlardan düştüm:)
dün altın süt diye bir içecek var ya , süt ve zerdeçalla yapılan, ferin batmanın tavsiye ettiği ondan yapacam akşam , kızlar sizde yapın çok faydalıymış
video sunu buldum her gün yapalım haydin kalkınnn
güne enerjiyle başlarız
çok sevdim
bu da tarkan versiyonu
takım sayfasının ilk mesajına eklerim linkleri açar açar oynarız
patron çıldırdıııı
GünaydınGunaydin takim 10un guzel insanlari. Bol basarili SUlu guzel menuler dilerim
Avrupa takimi cuma hedef kiloma 100 gram kaldi
Sizin durumlar nedir?
Kızlar takım kaptanı coştuoturmaya mı geldik hadii hobaaa
harikasın
cumaya bireysel de birinci mi belli neee
yok ben vucuda oyun oynadim onun cok sucu yok bu sefer :) yedim baya ciz miz ne varsaGünaydın kızlar
Olur olur yeterki sabret bazen vücûd oyun oynuyor insanla sabrını deniyor resmen
.zumba mı eklesek günlük rutinimize
kıvırta kıvırta güle eğlene yağ yakarız
ne dersiniz, en azından hafta da 3 gün falan yapsak mesela
fikirlerinizi bekliyorum
:))zumba yada oryantal artık neyse açın müziği oynayınöncesinde şöyle bir güzel şekersiz türk kahvesi için ki metabolizma hızlansın bol bol yağ yakalım
kahvemi yapıyorum bi posta daha kıvırcam
tatlım kk ya her girdiğinde demeyelim çünkü yeri gelir 3 gün 1 hafta girmessin aklına gelmez.moni kkya her girdiğimde girmeye çalışıyorum ama çalıştığın için sürekli giremiyorum, yoğunum. Pazartesi ve cuma kilo paylaşımı yapıyorum . Gün içinde ne yiyip ictigimi de yazmaya çalışıyorum. Bunun dışında anketi doldurmadım çünkü internet üzerinde bu şekilde kişisel bilgilerin paylaşılmasından hoşlanmıyorum. Ama dediğim gibi mümkün oldu kadar takipteyim.
zorunluluk olmasın içinden gelen yapsın.
zorunlu olarak eklemeyelim en azindan ben yapamam muhtemelen.
boynum tutuldu zaten. ne alaka bilmiyorum. sabah uyandigimda iyiydi derste gitti
Evliyim, emziriyorum, medya sektöründe çalışıyorum aynı zamanda danışmanlık yapıyorum. Bir çocuğum var. Aynı zamanda ev taşımakla uğraşıyorum. Hamilelik yüzünden kilo aldım. Sevgiler.tatlım kk ya her girdiğinde demeyelim çünkü yeri gelir 3 gün 1 hafta girmessin aklına gelmez.
takım da olmak her gün istisnasız (mazeret bildirildiğinde hariç tabii)yoğun olanlar için en azından takıma günaydın mesajıyla başlayıp menü bildirimi ve iyi geceler mesajı yazmak demektir.bu çok zor olmamalı ki , Listeye girdiğinizde düzenli, zamanında ve vaktinde kilo bildirmeniz gerekiyor
yinede ben bu kadar sorumluluk almıyım, fazla paylaşım da bulunamam dersen , liste dışından yine bizimle devam edebilirsin
anket kısmına gelince, şahsi çok çok özel bilgiler değil kısmen genel bilgiler istedimtek amacı, kısmen de olsa kimle muhatabız bilmek alışkanlıkları vs. gibi.örnek: belki bebeklisindir ve emziriyorsundur ama biz bilmeden menülerinde yanlış yorumlar yapabiliriz vb. gibi.
ricam , sorulara verebileceğin kadarı ile cevap vermen. 21 kişiyiz ve hiç kimseye ayrım yapılmadı, kimsenin hakkına girmek istemem
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
geçmiş olsun kuzum sıcak tutmaya çalış.
zorunlu olarak eklemeyelim en azindan ben yapamam muhtemelen.
boynum tutuldu zaten. ne alaka bilmiyorum. sabah uyandigimda iyiydi derste gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?