Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlar;

sabah 89,8 geldim sonunda, bu dekatlonun tartısı gerçekten 2 kilo fazla tartıo ama olsun, sonunda 9 lu rakamlardan düştüm:)

dün altın süt diye bir içecek var ya , süt ve zerdeçalla yapılan, ferin batmanın tavsiye ettiği ondan yapacam akşam , kızlar sizde yapın çok faydalıymış

tatlım tartı payını başlangıç kilona ekleriz

video sunu buldum her gün yapalım haydin kalkınnn
güne enerjiyle başlarız
çok sevdim

bu da tarkan versiyonu

takım sayfasının ilk mesajına eklerim linkleri açar açar oynarız
patron çıldırdıııı

Evet ekleraen daha kolay buluruz,bence iyi fikir. Yesil cayim bitsin hazir buyuk okulda kucuguda yatiryor zumba yapiyim

Spor salonumda zumba var ama bu bedenle o incdcik bayanlarin arasinda kendimi dusunemedigim icin katilmiyorum
Ama evde yapicam spordan ayri

moni kkya her girdiğimde girmeye çalışıyorum ama çalıştığın için sürekli giremiyorum, yoğunum. Pazartesi ve cuma kilo paylaşımı yapıyorum . Gün içinde ne yiyip ictigimi de yazmaya çalışıyorum. Bunun dışında anketi doldurmadım çünkü internet üzerinde bu şekilde kişisel bilgilerin paylaşılmasından hoşlanmıyorum. Ama dediğim gibi mümkün oldu kadar takipteyim.

Gunaydin takim 10un guzel insanlari. Bol basarili SUlu guzel menuler dilerim

Avrupa takimi cuma hedef kiloma 100 gram kaldi
Sizin durumlar nedir?
Günaydın
Bende dünkü fazla çıkan 400 ü sevgilerimle uğurladım hedefe daha var canım ama aklimdada kurnazlık var

zumba mı eklesek günlük rutinimize
kıvırta kıvırta güle eğlene yağ yakarız
ne dersiniz, en azından hafta da 3 gün falan yapsak mesela
fikirlerinizi bekliyorum
.
zorunlu olarak eklemeyelim en azindan ben yapamam muhtemelen.
boynum tutuldu zaten. ne alaka bilmiyorum. sabah uyandigimda iyiydi derste gitti

tatlım kk ya her girdiğinde demeyelim çünkü yeri gelir 3 gün 1 hafta girmessin aklına gelmez.
takım da olmak her gün istisnasız (mazeret bildirildiğinde hariç tabii)yoğun olanlar için en azından takıma günaydın mesajıyla başlayıp menü bildirimi ve iyi geceler mesajı yazmak demektir.bu çok zor olmamalı ki , Listeye girdiğinizde düzenli, zamanında ve vaktinde kilo bildirmeniz gerekiyor

yinede ben bu kadar sorumluluk almıyım, fazla paylaşım da bulunamam dersen , liste dışından yine bizimle devam edebilirsin
anket kısmına gelince, şahsi çok çok özel bilgiler değil kısmen genel bilgiler istedim tek amacı, kısmen de olsa kimle muhatabız bilmek alışkanlıkları vs. gibi.örnek: belki bebeklisindir ve emziriyorsundur ama biz bilmeden menülerinde yanlış yorumlar yapabiliriz vb. gibi.

ricam , sorulara verebileceğin kadarı ile cevap vermen. 21 kişiyiz ve hiç kimseye ayrım yapılmadı, kimsenin hakkına girmek istemem

İsminiz (İsteğe Bağlı ):

Yaşınız :

Boyunuz:

Mesleginiz:

Şu anda çalışıyomusunuz:

Evli/bekar:

Çocuk Sayısı ve yaşları:

Emziriyormusunuz:

Yaşadığınız şehir:

Kilo alma hikayeniz :

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:

Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:

Evliyim, emziriyorum, medya sektöründe çalışıyorum aynı zamanda danışmanlık yapıyorum. Bir çocuğum var. Aynı zamanda ev taşımakla uğraşıyorum. Hamilelik yüzünden kilo aldım. Sevgiler.

kızçelerim kaldı cumaya 2 gün
listelere bomba gibi bir giriş yapabiliriz
bunun için emek ve özveri gerekli
takımdaki istek ve çabaya göre listeye girişi haftaya da erteleyebilirim
çünkü listede olmak çok farklı bir sorumluluk, diğer 11 takımla yarışıyor olucaz ve bizim kilo verememe emek harcamama gibi bir lüksümüz yok
tahmininizden daha ciddi bir durum, bildiğiniz yarışma
listemizi de çok düşünürek hazırlamam gerekiyor, her hafta ilk 3 e oynamalıyızbu da demek ki güzel kilolar verip yaza harika bir kiloyla giricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…