Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

harikasın
cumaya bireysel de birinci mi belli neee

hiç kolay süreçler değil yaşadıkların, inşallah her şey çok güzel olacak kilolardan kurtulup bebişini de kucağına alacaksın inşallah en kısa zamanda

Kızlar instagram da bir bayan var diyet konusunda çok güzel şeyler paylaşıyor Kürtler falan daha önce ödem atmak için elma kürsünün denemiştim bugün hazırladım içim yarın inş bide yoğurt kürü hem zayıflama hem bölgesel için cemle sağlıyor yapanlarda fark baya varmış paylaşmışlar bilgilerini bende yarın denize yoğurt kürsünün uygun elmayı içip gitsin ödemeler yarında gitsin yağşar

hiç bişi yapamıyosak her gün 3 şarkıda oynasak 10 dk spor eder
ben bile oynayacaksam artık düşünün
parmağımı kıpırdatmayı sevmem oynamakla hiç işim olmaz, hayatımda hiç oynamadım ve bilmem
amaaa kıvırıcam bişiler yapıcam mutlaka her gün 3 şarkıyla güne başlıcam

Son düzenleme:
bende başlıyorum hadi nismillah beraber

zayıflamazsan bile kendi sağlığın için faydası o kadar çok kii alışınca farkını anlayacaksın bugün itibariyle üç kişiyiz :)

Kesinlikle faydası olur ya. İnternetten baktımda insanların yüzüne parlaklık gelmiş 21 günde

Açık haca yürüyüşü en faydalısı mutlaka haftada 3 kere yaparım. Ciğerlerimin nefes aldığını hissederim.

hiç kolay süreçler değil yaşadıkların, inşallah her şey çok güzel olacak kilolardan kurtulup bebişini de kucağına alacaksın inşallah en kısa zamanda

İnşallah moniciğim..

zumba mı eklesek günlük rutinimize
kıvırta kıvırta güle eğlene yağ yakarız
ne dersiniz, en azından hafta da 3 gün falan yapsak mesela
fikirlerinizi bekliyorum

Ayy bnm de aklımdaydı biliyor musun yapalım kiii ben çok severim hoppaaa

Çok eglenceeli oluyor heleki grup şeklinde olsa daha eglencelı olur hepımız aynı yerde olsak toplanıp toplanıp yaparız super olur

Bu benım ilk yaptgım zumba vıdeom hareketlerının cgunu ezberledım bı ara sureklı bunu yapardım şarkısıda cok guzel

Bununla ısınıp diğeriyle tempoyu artırıcam o zaman

iyi ter attım 5 dakika da ayy çok keyifli durmak yok hayde hobaaaa

Zumbaya bende varım. Bundan sonra eliptikten önce 15 dk zumba yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…