harikasıngunaydin kizlar.. 400 gram eksik geldim sanirim. ( dunu net hatirlamiyorum oyle olmasi lazim) 72.6 cumaya kadar 71lere dusmek icin asla cız yok. size de bol cızsız gunler :))
bu hafta bi 73.5 bi 72.6 sayıp durdum yerime. cumaya oranla kârdayım ama bogazimi tutsam suan cok daha iyi olabilirdi :)
hiç kolay süreçler değil yaşadıkların, inşallah her şey çok güzel olacak kilolardan kurtulup bebişini de kucağına alacaksın inşallah en kısa zamandaİsminiz (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1,60
Mesleginiz: Memur
Şu anda çalışıyomusunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Emziriyormusunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Nevşehir
Kilo alma hikayeniz : Tüp bebek tedavisi+psikojik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Herşeyden önce kendim için. Mutluluğum için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız: Bu yaşıma kadar hep zayıf biriydim. Ama evlendim önce vajinismus sonra tüp bebek tedavileri beni çok yordu ve psikolojik olarak çok yıprandım bu aradada kiloyu almışım hiç farkında değilim
bizim diyetisyenimiz de zumba yı öneriyorHaberlere bıle çıkmıştı bu zumbayla baya bi kılo vermış turkıyeden bı kadın sonra bı spor salonunda zumba hovası olmuş
çok şükür iyi gibi bakalım hayırlısıTamamdır canım sen iyi ol da , düzelmiştir inşallah herşey
Ayy bnm de aklımdaydı biliyor musun yapalım kiii ben çok severim hoppaaazumba mı eklesek günlük rutinimize
kıvırta kıvırta güle eğlene yağ yakarız
ne dersiniz, en azından hafta da 3 gün falan yapsak mesela
fikirlerinizi bekliyorum
Çok eglenceeli oluyor heleki grup şeklinde olsa daha eglencelı olur hepımız aynı yerde olsak toplanıp toplanıp yaparız super olurbizim diyetisyenimiz de zumba yı öneriyor
Bu benım ilk yaptgım zumba vıdeom hareketlerının cgunu ezberledım bı ara sureklı bunu yapardım şarkısıda cok guzelvideo sunu buldum her gün yapalım haydin kalkınnn
güne enerjiyle başlarız
çok sevdim
bende başlıyorum hadi nismillah beraber
zayıflamazsan bile kendi sağlığın için faydası o kadar çok kii alışınca farkını anlayacaksın bugün itibariyle üç kişiyiz :)
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün sonunda yat yat nereye kadar dedim ve kendimi parka attım yürüyüş yapmak için
1 saat yürüdüm Son ses müzik eşliğinde ve inanılmaz iyi geldi
7103 adım atmışım :) kısa günün kârı
Aylardır boşuna korkmusum boyun fıtığı azacak diye ama şükür hiç ağrım yok aksine kendimi çok dinç hissediyorumbundan sonra inşallah düzenli yuruyecegim hafta ici
hiç kolay süreçler değil yaşadıkların, inşallah her şey çok güzel olacak kilolardan kurtulup bebişini de kucağına alacaksın inşallah en kısa zamanda
zumba mı eklesek günlük rutinimize
kıvırta kıvırta güle eğlene yağ yakarız
ne dersiniz, en azından hafta da 3 gün falan yapsak mesela
fikirlerinizi bekliyorum
Ayy bnm de aklımdaydı biliyor musun yapalım kiii ben çok severim hoppaaa
Çok eglenceeli oluyor heleki grup şeklinde olsa daha eglencelı olur hepımız aynı yerde olsak toplanıp toplanıp yaparız super olur
Bu benım ilk yaptgım zumba vıdeom hareketlerının cgunu ezberledım bı ara sureklı bunu yapardım şarkısıda cok guzel
Bununla ısınıp diğeriyle tempoyu artırıcam o zaman
iyi ter attım 5 dakika da ayy çok keyifli durmak yok hayde hobaaaa
hiç bişi yapamıyosak her gün 3 şarkıda oynasak 10 dk spor eder
ben bile oynayacaksam artık düşünün
parmağımı kıpırdatmayı sevmem oynamakla hiç işim olmaz, hayatımda hiç oynamadım ve bilmem
amaaa kıvırıcam bişiler yapıcam mutlaka her gün 3 şarkıyla güne başlıcam
video sunu buldum her gün yapalım haydin kalkınnn
güne enerjiyle başlarız
çok sevdim
bu da tarkan versiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?