Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Moni abla ertelemee tabi sen daha iyi bilirsin ama bence iyi gidiyor benim dusuncem tabi. Merakla bekliyorum cumayi bence listeye girmemiz dahada hirslandiracak. Biz o ilk 3e girecez inshallahhhhhhh takimima guveniyorumm

Günaydın hatta iyi öğlenler kızlar
Ben bi kaç gündür pek giremedim de
Dünlü menum diyetisyene başladım bu ara yani diyetisyen menusu
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Ara
Elma-süt
Öğlen
3 yk et
3 yk pirinç pilavı
1 dilim ekmek
Yoğurt
Ara
Kefir-meyve
Akşam
1 kase çorba
Sebze yemeği
1 dilim ekmek
Ara
Kuru kayısı
Yoğurt

Baya baya yemek yemeye başladım yemek neyse de günde 4 farklı yemek yapmak zor

Tamam teşekkürler

Günaydın ben misafirim :)

Günaydın misafir. ☺ Hoşgeldin, hep gel.

zumba mı eklesek günlük rutinimize
kıvırta kıvırta güle eğlene yağ yakarız
ne dersiniz, en azından hafta da 3 gün falan yapsak mesela
fikirlerinizi bekliyorum

video sunu buldum her gün yapalım haydin kalkınnn
güne enerjiyle başlarız
çok sevdim

Bende bunu diyecektim ablacım. Zumba olmasa dahi kalkıp oynamak gerek. Zumba çok zor ben yapmaya kalkmıştım bir keresinde.

Gunaydin takim 10un guzel insanlari. Bol basarili SUlu guzel menuler dilerim

Avrupa takimi cuma hedef kiloma 100 gram kaldi
Sizin durumlar nedir?

Avrupa takımı için herşey yolunda dostum.

Geliyorum bendeeee..

Az önce çocukları parka çıkarmak için hazırlanırken 20 Squat yaptım kızlar spor için program yapıcam hergün fikstür onları yapmaya çalışınca mesela 50 mekik 50 Squat 50 tane yana bacak açma vb gibi işe yarıcagına eminim bende baya motive olurum

Evet diyetisyenden sonra daha cok yedigini dusunuyorsun :)) BEn az yedigim halde nasil kilo almisim diye bile dusundum ama onemli olan saglikli yemekmis.
Yemek yapma anlaminda, kolay seylerde yapabilirsin. Ben suan ogle yemegimi yiyorum 2tane kirmizi kapya biberkozledim yagsiz, yogurtla karistirip yiyorum. Digerinide aksama yicem brokoli az kofte patates ile.
Bide menude oglen pirinc ve et var ana 1 dilim ekmekde yaziyor

diyetisyen menüsü çok ta karışmak istemiyorum ama pirinç ve ekmekten birini seçsen mi diye de düşünmeden edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…