Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çoook iyi yapmışsın ama birtanesinin yarısını şekersiz bi çayla icmaliydin

Neyyyyyy Karaköy Güllüoğlundan mııı.
Ölürümmmmm ölürümmmm.
Diyet işi olana kadar özel gidiyorduk oraya 100 kilo olunca bıraktık

Vallahi azmine helal olsun bende yerdim.

Valla tebrikler canım iyi dayabmışssın azmine hayran kaldım komşuya verip yememekke çok iyi yapmışsın

Ya bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben. Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?

ne demek cız dolu
evet bi tek senin
benim menu yarin cilginlascak ama uc bes gundur bunun hazırlığını yapiyorum diyet bakimindan :) yarin gunlerden ciiiiz

tebrik ediyorum azmini ben kesin bisey olmaz diye yerdim :) gerci artik baklava yiyemiyorum. garcia etkisi oldu. iki ay once falan oturup bi yedim fena yemisim midem bulaniyo ogunden beri baklava gorunce :)
Canım Çarşamba 21 gün şekersizlik orucuna başladım. Bende çok severim yaa ama direndim kendime ve G guziss35 beraber başladık ve bitireceğiz

Çoook iyi yapmışsın ama birtanesinin yarısını şekersiz bi çayla icmaliydin
Orucumu bozmamam gerek 13 Nisa’nda kızımın Doğum gününde taş hatun olmalıyım( bu kiloyla be kadar olursa )

Neyyyyyy Karaköy Güllüoğlundan mııı.
Ölürümmmmm ölürümmmm.
Diyet işi olana kadar özel gidiyorduk oraya 100 kilo olunca bıraktık

Vallahi azmine helal olsun bende yerdim.
Bende bende bende öyleydim içinde birde dondurma özellikle koyardım ama artık değişim zamanı

Ya bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben. Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?
Bende yarın kahvaltı dışarda olacak biraz gevşetebilir diye sıkı tutum.
Bir haftada ancak telafi ederim
Valla tebrikler canım iyi dayabmışssın azmine hayran kaldım komşuya verip yememekke çok iyi yapmışsın
seninle beraber başladık oruca ve sonuna kadar gideceğiz komşu zayıf zaten o biraz kilo alsın

ne demek cız dolu
evet bi tek senin
benim menu yarin cilginlascak ama uc bes gundur bunun hazırlığını yapiyorum diyet bakimindan :) yarin gunlerden ciiiiz
Dinoooğğ dinoooğğ tepeme çökebilirsin
1 tabak muslinin içindeki cıss parçacıklarını seçtim yedim

ay cokcek bisey yokturki icinde kuru meyve falan vardir. bakanini gereksiz yere mesgul etmekten ceza yiceksin git adam akilli vi ciz ye oyle haber ver bana
Yok kız çikolataydı kuru meyvalisi kalmamıştı mecburen ondan aldim.
Evde çikolatada var fıstıklı baklavada yaşpastada ama elim oyalansin diye muslinin içindekileri tırtıkladım

Oğlum gelmiş şaşkın şaşkın bakıp gülüyor napiyon diye

Ben bu hafta hırs yaptım canım ondan daha bir dikkatli olmaya başladım bugün
Ama sen de çok dağıtma canım toplaması zor olur

En kötü cıss bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…