- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Çoook iyi yapmışsın ama birtanesinin yarısını şekersiz bi çayla icmaliydinDün eşim Karaköy güllüoğlundan baklava almış getirmiş bana bende yarın tartı günü var dedim yemedim bugün o işteyken komşuya götürdüm akşam ben yedim dicem :)) hevesi kırılmasın dimi :))
Dün eşim Karaköy güllüoğlundan baklava almış getirmiş bana bende yarın tartı günü var dedim yemedim bugün o işteyken komşuya götürdüm akşam ben yedim dicem :)) hevesi kırılmasın dimi :))
Zaten gruba gerı katılmak için yapacagız emınım burayı özleywcegız veee gelsin kilolar. Aman yok şaka yaptım böylece zayıflayanlar grubu acarz orda buluşuruzsonra gruba geri gelirsin alin beni kilo aldim diye :)
Yani hahahahahhadedigin gibi ha yemegi ha keki
Cok guzel bi tavsiyem var.. ispanak yeee
biri gokce41 biri ben biride EFFatmagul bide merdaneli ucan emoji olsaydi iyi olurdu ya
Valla tebrikler canım iyi dayabmışssın azmine hayran kaldım komşuya verip yememekke çok iyi yapmışsınDün eşim Karaköy güllüoğlundan baklava almış getirmiş bana bende yarın tartı günü var dedim yemedim bugün o işteyken komşuya götürdüm akşam ben yedim dicem :)) hevesi kırılmasın dimi :))
Ya bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben.Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?
Canım Çarşamba 21 gün şekersizlik orucuna başladım. Bende çok severim yaa ama direndim kendime ve G guziss35 beraber başladık ve bitireceğiztebrik ediyorum azmini ben kesin bisey olmaz diye yerdim :) gerci artik baklava yiyemiyorum. garcia etkisi oldu. iki ay once falan oturup bi yedim fena yemisim midem bulaniyo ogunden beri baklava gorunce :)
Orucumu bozmamam gerek 13 Nisa’nda kızımın Doğum gününde taş hatun olmalıyım( bu kiloyla be kadar olursaÇoook iyi yapmışsın ama birtanesinin yarısını şekersiz bi çayla icmaliydin
Bende bende bende öyleydim içinde birde dondurma özellikle koyardım ama artık değişim zamanı
Neyyyyyy Karaköy Güllüoğlundan mııı.
Ölürümmmmm ölürümmmm.
Diyet işi olana kadar özel gidiyorduk oraya 100 kilo olunca bıraktık
Vallahi azmine helal olsun bende yerdim.
Bende yarın kahvaltı dışarda olacak biraz gevşetebilir diye sıkı tutum.Ya bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben.Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?
seninle beraber başladık oruca ve sonuna kadar gideceğiz komşu zayıf zaten o biraz kilo alsınValla tebrikler canım iyi dayabmışssın azmine hayran kaldım komşuya verip yememekke çok iyi yapmışsın
Varya acayip şekilde keyifli asıl güzel olandiğer rakiplerimiz yarışmakTatlişlerşm biliyorum meraktasınız ama işlerim uzun sürdü eve dönemedim henüz.
Dinoooğğ dinoooğğ tepeme çökebilirsinne demek cız dolu
evet bi tek senin
benim menu yarin cilginlascak ama uc bes gundur bunun hazırlığını yapiyorum diyet bakimindan :) yarin gunlerden ciiiiz
Ya bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben.Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?
Dinoooğğ dinoooğğ tepeme çökebilirsin
1 tabak muslinin içindeki cıss parçacıklarını seçtim yedim
Yok kız çikolataydı kuru meyvalisi kalmamıştı mecburen ondan aldim.ay cokcek bisey yokturki icinde kuru meyve falan vardir. bakanini gereksiz yere mesgul etmekten ceza yiceksingit adam akilli vi ciz ye oyle haber ver bana
Ben bu hafta hırs yaptım canım ondan daha bir dikkatli olmaya başladım bugünYa bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben.Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?
Ben bu hırs yaptım canım ondan daha bir dikkatli olmaya başladım bugün
Ama sen de çok dağıtma canım toplaması zor olur
En kötü cıss bu olsunYok kız çikolataydı kuru meyvalisi kalmamıştı mecburen ondan aldim.
Evde çikolatada var fıstıklı baklavada yaşpastada ama elim oyalansin diye muslinin içindekileri tırtıkladım
Oğlum gelmiş şaşkın şaşkın bakıp gülüyor napiyon diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?