Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabiii kiii Hedefimize ulaşalım sütlü nuriye partisi verelim canım ya da şöyle bir sofra hazırlayalım tatlılar kekler poğaçalar gün masası gibi ohh Kutlama babında
Ayy okadar kiloları verdıkten sonra kutlama yapılır valla bı kutlamaylada hemen kılolar gerı alınmaz ya

Yani sonuçta ıspanak sağlıklı bir yiyecek nasıl yendiğinin ne önemi ister salçalı ister kekli dimii
Yani hahahahahha dedigin gibi ha yemegi ha keki
Sütli nuriye yedirterek çatlatsın bizi mide fesadından gidelim atın ölümü arpadan olsa

Ben de mekik çekicem akşama doğru göbek malum
Göbek ve basen için tavsiyeniz deneyip memnun kaldığınız şeyler var mı canlar
Cok guzel bi tavsiyem var.. ispanak yeee
Eve geçeyimde kesicem biletinizi bekleyin
Dino1isi ben gelene kadar sendeler
Eti senin kemiğide senin

biri gokce41 biri ben biride EFFatmagul bide merdaneli ucan emoji olsaydi iyi olurdu ya

Açım ama bişi yiyemiyorum bu benim aşermedigim ılk reglim
Dün eşim Karaköy güllüoğlundan baklava almış getirmiş bana bende yarın tartı günü var dedim yemedim bugün o işteyken komşuya götürdüm akşam ben yedim dicem :)) hevesi kırılmasın dimi :))

tebrik ediyorum azmini ben kesin bisey olmaz diye yerdim :) gerci artik baklava yiyemiyorum. garcia etkisi oldu. iki ay once falan oturup bi yedim fena yemisim midem bulaniyo ogunden beri baklava gorunce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…