- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.967
- 248
- 31
Ayy okadar kiloları verdıkten sonra kutlama yapılır valla bı kutlamaylada hemen kılolar gerı alınmaz yaTabiii kiiiHedefimize ulaşalım sütlü nuriye partisi verelim canım ya da şöyle bir sofra hazırlayalım tatlılar kekler poğaçalar gün masası gibi ohh Kutlama babında
Yani sonuçta ıspanak sağlıklı bir yiyecek nasıl yendiğinin ne önemi ister salçalı ister kekli dimii
Ispanakli pastada olabilir
Sütli nuriye yedirterek çatlatsın bizi mide fesadından gidelim atın ölümü arpadan olsa
Yok canım bir kutlamadan hiçbişey olmaz hak edicez sonuçtaAyy okadar kiloları verdıkten sonra kutlama yapılır valla bı kutlamaylada hemen kılolar gerı alınmaz ya
Yapabildinmi bu sporu aslında 29 dakika 40 dakika yazıyo ama degilSüpersin artık daha sağlıklı ve zinde hissedersin canım tebrik ediyorum
bunu aslında ilk sayfaya eklemeli 40 dk olunca iyi oluyor bunu yaptık mı gerek kalmaz başka seye
Eve geçeyimde kesicem biletinizi bekleyin
O zaaman ne yapıyoruz hedefe ulaşıyoruz Allahın izniyle evvet hanımlar bızım partıye gelmek isteyenler doğru hedeflereYok canım bir kutlamadan hiçbişey olmaz hak edicez sonuçta
Daha bişey yapmadıkkı ama mezun olunca yapacagız inşallahEve geçeyimde kesicem biletinizi bekleyin
Dino1isi ben gelene kadar sendeler
Eti senin kemiğide senin
Bu parti kaçmaz yakın yağları tez zamanda inşallahO zaaman ne yapıyoruz hedefe ulaşıyoruz Allahın izniyle evvet hanımlar bızım partıye gelmek isteyenler doğru hedeflere
Daha bişey yapmadıkkı ama mezun olunca yapacagız inşallah
Yani hahahahahhaYani sonuçta ıspanak sağlıklı bir yiyecek nasıl yendiğinin ne önemi ister salçalı ister kekli dimii
Sütli nuriye yedirterek çatlatsın bizi mide fesadından gidelim atın ölümü arpadan olsa
Cok guzel bi tavsiyem var.. ispanak yeeeBen de mekik çekicem akşama doğru göbek malum
Göbek ve basen için tavsiyeniz deneyip memnun kaldığınız şeyler var mı canlar
Eve geçeyimde kesicem biletinizi bekleyin
Dino1isi ben gelene kadar sendeler
Eti senin kemiğide senin
İncecik olacağımı bilsem günde 3 öğün yerimYani hahahahahhadedigin gibi ha yemegi ha keki
Cok guzel bi tavsiyem var.. ispanak yeee
biri gokce41 biri ben biride EFFatmagul bide merdaneli ucan emoji olsaydi iyi olurdu ya
Dün eşim Karaköy güllüoğlundan baklava almış getirmiş bana bende yarın tartı günü var dedim yemedim bugün o işteyken komşuya götürdüm akşam ben yedim dicem :)) hevesi kırılmasın dimi :))Açım ama bişi yiyemiyorum bu benim aşermedigim ılk reglim
Dün eşim Karaköy güllüoğlundan baklava almış getirmiş bana bende yarın tartı günü var dedim yemedim bugün o işteyken komşuya götürdüm akşam ben yedim dicem :)) hevesi kırılmasın dimi :))
Motivasyon olarak düşüşteyim sanırım geçen hafta yoğurt kürü yaparak direk ödemleri atıp regl olmamın da etkisiyle 1 bucuk kilo gidivermişti Pazartesi den itibaren de diyetisten kontrolunde yiyip içiyorum tartılmamak için direndim ama tartıldım aynı geldim moralim bozuldu@_Citlembik_
@Nurciloji
@azkolabolbuz
@gokyuzundekiturna
Dragonsmom
kızlar kilo bildirimi yapmayan sizler kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?