Yeni hafta eksilerimiz hava da uçuşsun canım
Aynen bende valla. Daha çok verebilirdim olmadı.
Görcen bakanım bugün menüm süper.
Kilo kaçtı ben sürekli okuduğumu unutuyorumCanım Çarşamba 21 gün şekersizlik orucuna başladım. Bende çok severim yaa ama direndim kendime ve @guziss35 beraber başladık ve bitireceğiz
Orucumu bozmamam gerek 13 Nisa’nda kızımın Doğum gününde taş hatun olmalıyım( bu kiloyla be kadar olursa)
Bende bende bende öyleydim içinde birde dondurma özellikle koyardım ama artık değişim zamanı
Yeni hafta eksilerimiz hava da uçuşsun canım
Hadi bakalım merak ettim menünü
Yok kız çikolataydı kuru meyvalisi kalmamıştı mecburen ondan aldim.
Evde çikolatada var fıstıklı baklavada yaşpastada ama elim oyalansin diye muslinin içindekileri tırtıkladım
Oğlum gelmiş şaşkın şaşkın bakıp gülüyor napiyon diye
Benim herifcik bu hafta geç geliyor 8 buçuk 9 da yiyor beklemiyorum valla yiyorum 7 den önce
İnşallah haftaya daha bomba gibi olacağız ben inanıyorummm.
Herif gelsin akşamı da yiyip yazıcamm.
Benim herifcik bu hafta geç geliyor 8 buçuk 9 da yiyor beklemiyorum valla yiyorum 7 den önce
Gel valla evdekilerede vermiyom misafir gelince çıkaracak diyeomg! açık adres ver size gelcemsana ceza vermem bundan sonra :))
Midem sırtıma yapışıyor mecbur valla
Sen ye geç geliyormuş.
Benimkide geç gelirdi normalde de bu aralar kayınpederin şekeri 3000 olmuş o duruyor işlerin başında
Midem sırtıma yapışıyor mecbur valla
Bekleme sen de geç geldiği zaman ye canım o mu alıyor kiloları sanki
68 oldum 67 görürüm bu hafta inşallahKilo kaçtı ben sürekli okuduğumu unutuyorum
Ooyy ne yedin kuzu merak ettim.
Gel valla evdekilerede vermiyom misafir gelince çıkaracak diye
Zayıfsın yaa68 oldum 67 görürüm bu hafta inşallah
Kıskanırlar canım bizi cix olunca
Aman onlar alsın ayı gibi olsun biz yanlarında cix kalalım
Cix ne aga yaa yaş 13
Olmaz yemiycem seni beklicemtamam 5 dkya ordayimyahu sen yesene neetcen misafiri ye oyle konusalim :)
Inshallah cnm... bende kendimi o kiloda inshallah gorurum ama ruyamda68 oldum 67 görürüm bu hafta inşallah
Ah sorma benimde öyleYa bugün tartı ertesi diye dağıtcsz çılgınca yemek yiyeceğiz sanıyordum ben.Bakıyorum hepiniz perşembeymişçesine özenlisiniz. Bi benim menüm mü karbonhidrat ve cız dolu olacak bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?