moni
Şuan şaşkınım,bugün artık eczanelerde tartilmayım diye evime tartı aldım cuma günü 66,900 kilom şuan 67 çıktı,oysa ben dikkat ediyorum,onların tartışını yoksa benimkisimi sorunlu,buu duruma göre kilo vermek bir yana almışım
moni üzüntüden eksik yazmışım 67,800 kendimi alıp atasım var,neyse oğlumla bi dışarı çıkayım az yürüyeyim,hayal kırıklığımi anlatamam
Dinom,sağol canımtartı farkıdır kilo almana gerek yokki bunun için.
mesela cuma burda 71.7 çıktim. annemlere gittim aksam. oglen de yemek yemistim kiyafetim de vardi ustumde 70 ciktim. 2 kilo rahat degisiyor. onemli olan ayni tartida surekli kendini takip etmen. oyuzden sıkma canını
Canim 13 nisan için 79 kilo
Kay kenaraa, aynı basamaktayız.Bana da yer aç.
G gokyuzundekiturna günaydın hoşgeldin. ☺ 13 Nisan ve 14 Haziran için kilo hedeflerini bildirir misin canım.
Kuzum hiçbirşey yememişsinMenü
G gokce41
Sabah
Yok.
Ara
Yok
Öğlen
Yok
Ara
Yarım bardak şekersiz nescafe
Akşam
Patates haşlaması
2 dilim ekmek
Sıvılar
Zre_
1 lt su
Yarım bardak kahve
Spor
AngelicaPickles
Yok
Kuzum hiçbirşey yememişsin
Güçten kuvvetten düşersin dikkat et
Geçmiş olsun bol su iç
Çok başım ağrıyor abla.
Geçmiş olsunn
Çok başım ağrıyor abla.
Geçmiş olsun bol su iç
Geçmiş olsunn
Benim devre de pek sağlam sayılmazbeyin sartellerimi yakiyorsunuz sonra dinoya sariyorum
hep sizin yüzünüzden
Canim kendinde test yapabilirsin kan vermeden once? Isteyince hemmen kan veriliyormuki? Ne desem bilemedim suan ama. Duzensizmi reglin?Benım size bır sorum olacak biraz konu dışı olacak ama ben ocak 28 de bi şubat 15 de bir adet oldum yani duzensz böyle olmazdım .ben şimdi hangi günü bekleyecegım 15 i dıye bekledim hastalğm gecti diye yarın kan vermeyı dsnuyordum ama eşim erken bence dıyor ne yapacagım offf sureklı bel agrısı kasıklarımda batma oluyor ama hastlk yk ????
Benimde 3 haftada bir oluyor canımBenım size bır sorum olacak biraz konu dışı olacak ama ben ocak 28 de bi şubat 15 de bir adet oldum yani duzensz böyle olmazdım .ben şimdi hangi günü bekleyecegım 15 i dıye bekledim hastalğm gecti diye yarın kan vermeyı dsnuyordum ama eşim erken bence dıyor ne yapacagım offf sureklı bel agrısı kasıklarımda batma oluyor ama hastlk yk ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?