- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
tatlim telefon bozuluyorHayırdır inşallah ne oldu ki
Cumadan bu güne 400 gram daha vermişim çok iyim ama iştahsızlık devam ediyo telime alarm kurdum yemek yemek için yoksa aklıma gelmiyogeçmiş olsun kuzum, bugün daha iyisindir inşallah
Hayırlı olsun yeni kullanıcı adıntatlim telefon bozuluyor
ne yazilanlari okuyabiliyorum ne yazabiliyorum
laptopda sifre istiyordu
sifreyi unuttum
yeni üyelik aldim
Hem kocam hem ben korunuyoruz hem adetliyim ılk hamileligimide regli oldugumu sandığım bi zaman öğrendim . Yani hamileligimde adet oluyorum ılk ay olursa eğer bi mucize olurkuzum ya iyisin dimi, hamile olma ihtimalin var mı
Rabbim gönlüne göre versin kuzucumHem kocam hem ben korunuyoruz hem adetliyim ılk hamileligimide regli oldugumu sandığım bi zaman öğrendim . Yani hamileligimde adet oluyorum ılk ay olursa eğer bi mucize olur
Monişim benim ismimi böyle kaydedersen sevinirimHayırlı olsun yeni kullanıcı adın
Afiyet olsunAnnemdeyim zeytinyağlı bakla pişiriyoruz bol dereotlu
Yanına yoğurtlu kereviz salatası yapiciz
Afiyet bal olsunAnnemdeyim zeytinyağlı bakla pişiriyoruz bol dereotlu
Yanına yoğurtlu kereviz salatası yapiciz
Hayirli olsun :)Monişim benim ismimi böyle kaydedersen sevinirim
Ötekinden çıkış yaptım
Bal olsun derken , bool eksiler olsun demek iatedim kaptanimAfiyet bal olsun
Sağol canımHayirli olsun :)
Tamamdır canım eve gidince düzenlerimMonişim benim ismimi böyle kaydedersen sevinirim
Ötekinden çıkış yaptım
Tatlım kilo almadın tartı farkı o, bu hafta ekleriz tartı farkınımoni
Şuan şaşkınım,bugün artık eczanelerde tartilmayım diye evime tartı aldım cuma günü 66,900 kilom şuan 67 çıktı,oysa ben dikkat ediyorum,onların tartışını yoksa benimkisimi sorunlu,buu duruma göre kilo vermek bir yana almışım
Afiyet olsun
Afiyet bal olsun
Teşekkür ederim canlarımBal olsun derken , bool eksiler olsun demek iatedim kaptanim
Hee hayırlı olsun o zamantatlim telefon bozuluyor
ne yazilanlari okuyabiliyorum ne yazabiliyorum
laptopda sifre istiyordu
sifreyi unuttum
yeni üyelik aldim
Cumadan bu güne 400 gram daha vermişim çok iyim ama iştahsızlık devam ediyo telime alarm kurdum yemek yemek için yoksa aklıma gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?