- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
Aman ne bilim cocuktan sonra bı ara cok güzel duzene gırmıstı sonra olmadım kıst cıktı o bıttı bu seferde lekelenmem oluyordu enfeksıyon cıktı valla skldım ya hastalık beklemek en streslı iş bnm için bıraz duzene grmstı son zamanlarda ama böyle oldu sporda yapamıyorum acaba hamılemıyım dıeCanim kendinde test yapabilirsin kan vermeden once? Isteyince hemmen kan veriliyormuki? Ne desem bilemedim suan ama. Duzensizmi reglin?
Aslında bu gruba grdgım için istemıyorum ama eşimde bu aylarda olmazsa seneye kalır dıo bılemıyorum krnuyorum aslnda ama duzensz ılaç kullanıayorum unutuyorumBenimde 3 haftada bir oluyor canım
Hiçbir fikrim yok
Bebek istiyormusun istemiyor musun
Benım size bır sorum olacak biraz konu dışı olacak ama ben ocak 28 de bi şubat 15 de bir adet oldum yani duzensz böyle olmazdım .ben şimdi hangi günü bekleyecegım 15 i dıye bekledim hastalğm gecti diye yarın kan vermeyı dsnuyordum ama eşim erken bence dıyor ne yapacagım offf sureklı bel agrısı kasıklarımda batma oluyor ama hastlk yk ????
Bence bekle biraz daha eczaneden test alabilirsinBenım size bır sorum olacak biraz konu dışı olacak ama ben ocak 28 de bi şubat 15 de bir adet oldum yani duzensz böyle olmazdım .ben şimdi hangi günü bekleyecegım 15 i dıye bekledim hastalğm gecti diye yarın kan vermeyı dsnuyordum ama eşim erken bence dıyor ne yapacagım offf sureklı bel agrısı kasıklarımda batma oluyor ama hastlk yk ????
Eşimi ikna edemıyorum kı ozaman idrr testımı yapım
Bence sonuncudan itibaren beklemelisin canım.
Aaay bebiş olmasın? ❤❤
Eşimi ikna edemıyorum kı ozaman idrr testımı yapım
Öyle yapıyım o zaman teskkur edrımBence bekle biraz daha eczaneden test alabilirsin
Kafan rahat eder strese girmezsinÖyle yapıyım o zaman teskkur edrım
Aynen valla iş bile yapamıyorum egilip bişey almaya calışsam sancı gırıyor falan korkuyorum bende
Şubat 15. Mart 18.
1 ayı geçmiş test yap bencede canım. Varsa bilirsin yoksa da için rahat rahat sporunu yaparsın. Böyle iki arada kalmak insanın elini kolunu bağlıyor.
Aynen valla iş bile yapamıyorum egilip bişey almaya calışsam sancı gırıyor falan korkuyorum bende
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
@nurciloji | + | + | |||||
@CİTLEMBİK_ | + | - | |||||
G gokce41 | + | + | |||||
@EFatmagul | + | + | + | ||||
@Alemin Delisi | + | + | + | ||||
@Ezgi Osman | + | + | |||||
@gezegenfeza | + | + | + | ||||
@miyaww_ | + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
G Gncgl_555 | + | + | |||||
| + | - | |||||
| + | + | |||||
G guziss35 | + | - | |||||
P planli | + | - | |||||
G gokyuzundekiturna | + | + | |||||
| + | + | + | ||||
| + | + | + | ||||
@s_eyan | + | - |
Bilirim o duyguyu çok iyi bilirim. Geçtiğimiz aylarda sporu bıraktım acaba mı diye. Sen iyisi test yap ya kutlayalım ya spor yapalım.
Allah gönlünüze göre versin canımya bu yabu Allahtan hayırlısı
Aminn canım Allah isteyen herkğese nasıp etsnAllah gönlünüze göre versin canım
Oğlum ateşleniyor da onla ilgileniyorum yazamadım pek canlar aklımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?