Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim kendinde test yapabilirsin kan vermeden once? Isteyince hemmen kan veriliyormuki? Ne desem bilemedim suan ama. Duzensizmi reglin?
Aman ne bilim cocuktan sonra bı ara cok güzel duzene gırmıstı sonra olmadım kıst cıktı o bıttı bu seferde lekelenmem oluyordu enfeksıyon cıktı valla skldım ya hastalık beklemek en streslı iş bnm için bıraz duzene grmstı son zamanlarda ama böyle oldu sporda yapamıyorum acaba hamılemıyım dıe

Benimde 3 haftada bir oluyor canım
Hiçbir fikrim yok
Bebek istiyormusun istemiyor musun
Aslında bu gruba grdgım için istemıyorum ama eşimde bu aylarda olmazsa seneye kalır dıo bılemıyorum krnuyorum aslnda ama duzensz ılaç kullanıayorum unutuyorum

Bence sonuncudan itibaren beklemelisin canım.
Aaay bebiş olmasın? ❤❤

Bence bekle biraz daha eczaneden test alabilirsin

Şubat 15. Mart 18.
1 ayı geçmiş test yap bencede canım. Varsa bilirsin yoksa da için rahat rahat sporunu yaparsın. Böyle iki arada kalmak insanın elini kolunu bağlıyor.
Aynen valla iş bile yapamıyorum egilip bişey almaya calışsam sancı gırıyor falan korkuyorum bende

kafam yine bi cesit olduzor yaziyorum umarim kendime gelirim.
menum : G gokce41
sabah: 1 parca yagli ekmek
kasarli domates
peynir
bikac catal kizartma ciz.
sekersiz cay

aksam
iki poaca
1 kazandibi ( hafif hafif) Dino1isi duyyy. ay olmadi.

Zre_ sivilar:
1 bardak sekersiz cay
2 litre su icmedim. ziraaa yola falan gittim bugun yolculukta hos olmuyo canim tuvalete de gitmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…