- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bi doktora danışsan iyi olur canımŞimdi bende kimseye örnek olmaması gereken menumu yazıyorum .
Sabah
iki yumurta
ıkı dilim kepek ekmeği
bir bardak süt
1 tane muz. 3000 adım
1 litre su ve ağzıma Saat 13 ten sonra su dan başka hiç bişi vurmadım bunu bilinçli yapmıyorum artık yemek yemek istemiyorum tad almiyorum
Şimdi bende kimseye örnek olmaması gereken menumu yazıyorum .
Sabah
iki yumurta
ıkı dilim kepek ekmeği
bir bardak süt
1 tane muz. 3000 adım
1 litre su ve ağzıma Saat 13 ten sonra su dan başka hiç bişi vurmadım bunu bilinçli yapmıyorum artık yemek yemek istemiyorum tad almiyorum
Galiba bi psikoloğa gitmem lazım kilo problemi yaşamadan önce yani bunda 7 sene önce falan anoreksiyaydim kurtulmak çok zordu şimdi de aynısı oldu . Zayıflamaya ne zaman kafayı taksam aynı sorunu yaşıyorum Çünkü bi süre sonra kilo almaktan korktuğum için yediğimi isteyerek kusmaya başlıyorum ama kocama açıyorum çalışıyo ekmek getiriyo Eve ve ben o ekmeği kusuyorum . Dünyada bunca aç insan varken bu günahı işlemek bana vicdan azabı oluyo. Ve ben kusacagimi bildiğim için yavaş yavaş yemeği biraktim ve artık iiştahım tamamen gittiBi doktora danışsan iyi olur canım
Aynen ve o bela zamanında beji 35 kiloya indirdikuzum, geçmişte anoreksiya yaşamış biri olarak mutlaka ama mutlaka doktora görünmelisin, sakın ihmal etme
Allah korusun bitanem, rabbim bir daha yaşatmasın.Aynen ve o bela zamanında beji 35 kiloya indirdi
Bizim mi bitti takıma alındık mı yanikızçelerim,
takımdaki deneme süreleriniz bitti ve listeye girdiniz.
asıl sorumluluk bundan sonra başlıyor.
lütfen ciddiye alın ve düzenli paylaşımda bulunmaya gayret edin.
takıma, bana ve emek veren arkadaşlarınıza karşı SORUMLU olduğunuzu lütfen unutmayın.
Ya niye böyle oldu halbuki ne güzel gidiyordu burada ne güzel eğlenerek kilo veriyordum salı günü gidecem pazartesi dahiliyeye gitmem gerek onceAllah korusun bitanem, rabbim bir daha yaşatmasın.
lütfen doktora danış ihmal etme sakın olur mu kuzum
O zaman kesinlikle de git ihmal etme başınsdan önlemimi al Allah korusunGaliba bi psikoloğa gitmem lazım kilo problemi yaşamadan önce yani bunda 7 sene önce falan anoreksiyaydim kurtulmak çok zordu şimdi de aynısı oldu . Zayıflamaya ne zaman kafayı taksam aynı sorunu yaşıyorum Çünkü bi süre sonra kilo almaktan korktuğum için yediğimi isteyerek kusmaya başlıyorum ama kocama açıyorum çalışıyo ekmek getiriyo Eve ve ben o ekmeği kusuyorum . Dünyada bunca aç insan varken bu günahı işlemek bana vicdan azabı oluyo. Ve ben kusacagimi bildiğim için yavaş yavaş yemeği biraktim ve artık iiştahım tamamen gitti
Kız ben onu isteyerek bile yapamiyorumGaliba bi psikoloğa gitmem lazım kilo problemi yaşamadan önce yani bunda 7 sene önce falan anoreksiyaydim kurtulmak çok zordu şimdi de aynısı oldu . Zayıflamaya ne zaman kafayı taksam aynı sorunu yaşıyorum Çünkü bi süre sonra kilo almaktan korktuğum için yediğimi isteyerek kusmaya başlıyorum ama kocama açıyorum çalışıyo ekmek getiriyo Eve ve ben o ekmeği kusuyorum . Dünyada bunca aç insan varken bu günahı işlemek bana vicdan azabı oluyo. Ve ben kusacagimi bildiğim için yavaş yavaş yemeği biraktim ve artık iiştahım tamamen gitti
kuzum, bu hafta paylaşımlarınıza ve kilo oranınıza göre değerlendirip listeye alabilirimBizim mi bitti takıma alındık mı yani
Tatlım bizdede yasaklar havada uçtu ama saklamadık söyledikMoniciğim buralardayım aslında mesajları takip ediyorum ama haftasonum çok düzensiz geçti. Ortada paylaşabileceğim bir menü yok resmen. Pazartesi toparlayacağım ama düzenimi.
Aynen ve o bela zamanında beji 35 kiloya indirdi
Takımlar neye göre belirleniyor ablacımUYGULAMADAN Bİ HABER OLANLAR İÇİN HATIRLATMA
BU HAFTA RAKİP TAKIMLAR
FINDIKLAR
@guziss35%
@_Citlembik_%
@hayal114%
@EFfatmagul%
@gokce41%
@Gncgl_555%
@Zhre_%
E Ezgi osman %
@gokyuzundekiturna%
FISTIKLAR
@Dino1isi%
@Nurciloji%
AngelicaPickles %
@Alemin delisi%
zezeozge %
@planli%
@miyaww__%
@vildangel%
@s_eyan%
Haklısın gitmem gereken yer psikolog öncelikle hiç iyi şeyler yaşamıyorum kocamı bu kadar sevmesen onun bensiz yasayamayacagini bilmesem çoktan gitmiştim . Burada biraz iyi olmuştum konuşacak kimsem yoktu sanalda olsa arkadaşlarım oldu biraz daha iyi olmam gerekiyo artık toparlanmam lazimLütfen yanlış anlamayın ama zamanında 35 kiloya kadar indiyseniz, bu yarışma sistemi size zarar vermesin? Sonuçta ne kadar sağlıklı kilo verdiğimizi, yağ/kas oranımızı filan değil ne kadar hızlı kilo verdiğimizi yarıştırıyoruz burada. Kilo vermeyle ilgili takıntılarınız varsa bu takıntıları besleyip, motivasyonlarını arttıracak bir sistem bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?