Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi doktora danışsan iyi olur canım

kuzum, geçmişte anoreksiya yaşamış biri olarak mutlaka ama mutlaka doktora görünmelisin, sakın ihmal etme

Bi doktora danışsan iyi olur canım
Galiba bi psikoloğa gitmem lazım kilo problemi yaşamadan önce yani bunda 7 sene önce falan anoreksiyaydim kurtulmak çok zordu şimdi de aynısı oldu . Zayıflamaya ne zaman kafayı taksam aynı sorunu yaşıyorum Çünkü bi süre sonra kilo almaktan korktuğum için yediğimi isteyerek kusmaya başlıyorum ama kocama açıyorum çalışıyo ekmek getiriyo Eve ve ben o ekmeği kusuyorum . Dünyada bunca aç insan varken bu günahı işlemek bana vicdan azabı oluyo. Ve ben kusacagimi bildiğim için yavaş yavaş yemeği biraktim ve artık iiştahım tamamen gitti

Bizim mi bitti takıma alındık mı yani

O zaman kesinlikle de git ihmal etme başınsdan önlemimi al Allah korusun

Kız ben onu isteyerek bile yapamiyorum
Gecikme lütfen doktoramı psikologami nereye gitmen gerekiyorsa ihmal etme

Moniciğim buralardayım aslında mesajları takip ediyorum ama haftasonum çok düzensiz geçti. Ortada paylaşabileceğim bir menü yok resmen. Pazartesi toparlayacağım ama düzenimi.
Tatlım bizdede yasaklar havada uçtu ama saklamadık söyledik
Belki utanır bidaha yapmayız yaz sende

Aynen ve o bela zamanında beji 35 kiloya indirdi

Lütfen yanlış anlamayın ama zamanında 35 kiloya kadar indiyseniz, bu yarışma sistemi size zarar vermesin? Sonuçta ne kadar sağlıklı kilo verdiğimizi, yağ/kas oranımızı filan değil ne kadar hızlı kilo verdiğimizi yarıştırıyoruz burada. Kilo vermeyle ilgili takıntılarınız varsa bu takıntıları besleyip, motivasyonlarını arttıracak bir sistem bu.

Haklısın gitmem gereken yer psikolog öncelikle hiç iyi şeyler yaşamıyorum kocamı bu kadar sevmesen onun bensiz yasayamayacagini bilmesem çoktan gitmiştim . Burada biraz iyi olmuştum konuşacak kimsem yoktu sanalda olsa arkadaşlarım oldu biraz daha iyi olmam gerekiyo artık toparlanmam lazim

E Ezgi osman tatlım aynı şeyleri tekrar yaşamandan korktum açıkcası, Allah korusun sağlığın her şeyden önemli
kendini takımda kilo vermeye mecbur hissetmiş ve bunları yaşıyor olabilirsin.
kuzum sen yine burada bizimle kal aynı şekilde paylaşımlarına devam et , kilolarını da az az yaya yaya verirsin zaten, sağlığını bozmadan ve doktor kontrolünde
ama liste sorumluluğu çok fazla ve bu da seni etkilemiş o yüzden liste dışından devam edersin.
ben asla sebep olup eski günlerine dönmeni istemem , bunun yükünü de taşıyamam
burada hep yamacımız da ol
doktorun zaten seni diyetisyene de yönlendirir. sağlıklı şekilde istediğin kiloya kavuşursun
biz her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…