Günaydın kızlar ben de yataktan çıkamadım hala yastık battaniye bırakma bizi diyor resmen Kalkabilirsem tartılıcam ooff inşallah eksi görürüm stres oldum
Günaydın kızlar.....dünkü. tartı şokundan sonra biraz daha iyiyim 67,800 olan kilom şuan itibariyle 67,700EEzgi osmankendine dikkat et canım ,geçmiş olsun
Günaydın arkadaşlar.
Kilomu bildirip kaçayım. Başım çatlıyor çok fena. Ha geçti ha geçecek diye ilaç almadım ama olmayacak. Şimdi iki lokma bişey yedim ilaç alıp yatacağım. Geçer inşallah.
Hepinizi çok öpüyorum.
Hayırlı bir hafta başlasın bize, ailemize,ülkemize ve bütün hayvanlara bilhassa kedilere
Hafta sonu buraya yazamadım hem çocuk la ilgilen he de dışarıda işler vardı halledilmesi gereken neyseki çok şükür hepsini hallettik bu hafta sonu nasipse pazar günü spor salonuna başlıyorum haftada 4 gün diyetisyene varmış baya faydasını görürüm inş ramazana kadar giderim
Hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum Rabbi tez vakitte şifa versin moni
sevgi kaptanı bugün cumaya göre artıda olabilir ancak cuma günü 75 rakamını tartıda görünce inşş