Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama yarın bende kilo bildirimi yapıcam . Diyetisyenede gidecem Eğer uyumazsam saçımı verebilirsiniz

canım benim burada hep bizimle kal, sadece diyet değil her şeyi konuşabilir,dertleşebilir birbirinize destek olabilirsiniz.biz bir aileyiz sizler de benim kızkardeşlerim ve kızlarımsınız

Ama yarın bende kilo bildirimi yapıcam . Diyetisyenede gidecem Eğer uyumazsam saçımı verebilirsiniz
kilo bildirimini yapcaksın tabii kuzum, yine bizimle devam edeceksin sadece listede olmucaksın başka hiçbir şey değişmicek
sağlıkla doktor kontrolünde kilolarını ver de gerekirse saçını da çekeriz zaten

Yarın tekrar liste paylaşıcam Eğer beğenirseniz tekrar listedede olurmuyum

Daha da iyi olursun inşallah. Burda birarada olmamız şahane birşey, resmen grup terapisi gibi hep beraber birbirimize destek oluyor, birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Ben sadece yarışma formatının sıkıntılı olabileceğini düşündüm. Yoksa takım eminim ki faydalı olur sana. Mesela gerekirse menü bildirimlerinde sadece cızlarını değil yeterli kalori alıp almadığını da kontrol etmeye başlayabiliriz diyetisyenin alman gereken günlük minimum kalori değerini verdiğinde. Hiç olmadı dertleşmek istediğinde oturur dinleriz. Bir şekilde hallederiz ya birlikte.

Ben menü listesinden de çıkarmıştım valla bu kadar vurdumduymazlık ve sorumsuzluk olmazdı herhalde
Vallahi bende defterimde not almiyordum bile.

.

Gercekten cok uzuldum suan. Canim kesinlikle diger arkadaslarimizinda dedigi gibi yardim alman lazim en en en yakin zamanda yarin mesela! Suan yazdiklarini icimden atamiyorum cok uzuldum. Bu bir yarisma ayni zamanda neyin saglikli neyin sagliksiz oldugunu neyi yapip yapmicamizi ogreniyoruz, inanki takimdan herkesin katkisi var buna. Anliyorum kendi isteginle basladin katildin ama sagliginda cok onemli. Lutfen dikkat et kendine ! Ve derhal yardim al.

Çok saolun canlarım sizi zaten gormeden çok sevdim

Bi kaç gündür işim vardı arkadaşım tasiniyo. sadece liste ve kilo bildirimi paylaşmak için giriyorum halbuki daha önce listeleri Tek yek kontrol ediyodum yediklerimide ona göre ayarliyodum . Yarından itibaren yazılan menüleri ve yazışmaları tekrar takip edecem .

miyaww__ bana sattin bas agrini

Benimki de geçmedi canım

kuzum hiçbir şey yememişsingüçsüz düşersin, yağ yakamassın aç kalarak ve en kötüsü de verdiğin kiloları misliyle geri alırsın

Ablam çok açım da ağzımı kıpırdatımca bile zonkladı başım. Hiç anlamadım.
Yarın kahvaltıyı iple çekiyorum.

eline sağlık kuzum

Sağol ablam.

E Ezgi osman çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel düzelir bu durumlar.

PAZARTESİ TARTISI 19 MART

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 65,4>>
_citlembik_ >>74,6>>
gokce41 >>60>>
EFfatmagul >> 58>>
Alemin delisi >> 67,9>>
Ezgi osman >>78,6>>
gezegenfeza >>74,3>>
miyaww__ >>93,8>> 92.9
Zhre_ >> 103,6>>
Gncgl_555 >> 61>>
AngelicaPickles >>79,6>>
Dino1isi >>71,7>>
guziss35 >> 76,6>>
gokyuzundekiturna >>89,2>>
hayal114 >>84,4>>
Sekerportakalimm >>68>>
s_eyan >>63,3 >>

planli >>56,5>>SON UYARI
azkolabolbuz DİSKALİFİYE

Günaydın arkadaşlar.
Kilomu bildirip kaçayım. Başım çatlıyor çok fena. Ha geçti ha geçecek diye ilaç almadım ama olmayacak. Şimdi iki lokma bişey yedim ilaç alıp yatacağım. Geçer inşallah.
Hepinizi çok öpüyorum.
Hayırlı bir hafta başlasın bize, ailemize,ülkemize ve bütün hayvanlara bilhassa kedilere

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…