rasgele kura çekimi ile kuzumTakımlar neye göre belirleniyor ablacım
Ama yarın bende kilo bildirimi yapıcam . Diyetisyenede gidecem Eğer uyumazsam saçımı verebilirsinizE Ezgi osman tatlım aynı şeyleri tekrar yaşamandan korktum açıkcası, Allah korusun sağlığın her şeyden önemli
kendini takımda kilo vermeye mecbur hissetmiş ve bunları yaşıyor olabilirsin.
kuzum sen yine burada bizimle kal aynı şekilde paylaşımlarına devam et , kilolarını da az az yaya yaya verirsin zaten, sağlığını bozmadan ve doktor kontrolünde
ama liste sorumluluğu çok fazla ve bu da seni etkilemiş o yüzden liste dışından devam edersin.
ben asla sebep olup eski günlerine dönmeni istemem , bunun yükünü de taşıyamam
burada hep yamacımız da ol
doktorun zaten seni diyetisyene de yönlendirir. sağlıklı şekilde istediğin kiloya kavuşursun
biz her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edicez
canım benim burada hep bizimle kal, sadece diyet değil her şeyi konuşabilir,dertleşebilir birbirinize destek olabilirsiniz.biz bir aileyiz sizler de benim kızkardeşlerim ve kızlarımsınızHaklısın gitmem gereken yer psikolog öncelikle hiç iyi şeyler yaşamıyorum kocamı bu kadar sevmesen onun bensiz yasayamayacagini bilmesem çoktan gitmiştim . Burada biraz iyi olmuştum konuşacak kimsem yoktu sanalda olsa arkadaşlarım oldu biraz daha iyi olmam gerekiyo artık toparlanmam lazim
Tatlım bizdede yasaklar havada uçtu ama saklamadık söyledik
Belki utanır bidaha yapmayız yaz sende
iyi geceler canımIyı geceler kızlar
kilo bildirimini yapcaksın tabii kuzum, yine bizimle devam edeceksin sadece listede olmucaksın başka hiçbir şey değişmicekAma yarın bende kilo bildirimi yapıcam . Diyetisyenede gidecem Eğer uyumazsam saçımı verebilirsiniz
Yarın tekrar liste paylaşıcam Eğer beğenirseniz tekrar listedede olurmuyumkilo bildirimini yapcaksın tabii kuzum, yine bizimle devam edeceksin sadece listede olmucaksın başka hiçbir şey değişmicek
sağlıkla doktor kontrolünde kilolarını ver de gerekirse saçını da çekeriz zaten
Haklısın gitmem gereken yer psikolog öncelikle hiç iyi şeyler yaşamıyorum kocamı bu kadar sevmesen onun bensiz yasayamayacagini bilmesem çoktan gitmiştim . Burada biraz iyi olmuştum konuşacak kimsem yoktu sanalda olsa arkadaşlarım oldu biraz daha iyi olmam gerekiyo artık toparlanmam lazim
Vallahi bende defterimde not almiyordum bile.Ben menü listesinden de çıkarmıştım valla bu kadar vurdumduymazlık ve sorumsuzluk olmazdı herhalde
kızçelerim,
takımdaki deneme süreleriniz bitti ve listeye girdiniz.
asıl sorumluluk bundan sonra başlıyor.
lütfen ciddiye alın ve düzenli paylaşımda bulunmaya gayret edin.
takıma, bana ve emek veren arkadaşlarınıza karşı SORUMLU olduğunuzu lütfen unutmayın.
.Galiba bi psikoloğa gitmem lazım kilo problemi yaşamadan önce yani bunda 7 sene önce falan anoreksiyaydim kurtulmak çok zordu şimdi de aynısı oldu . Zayıflamaya ne zaman kafayı taksam aynı sorunu yaşıyorum Çünkü bi süre sonra kilo almaktan korktuğum için yediğimi isteyerek kusmaya başlıyorum ama kocama açıyorum çalışıyo ekmek getiriyo Eve ve ben o ekmeği kusuyorum . Dünyada bunca aç insan varken bu günahı işlemek bana vicdan azabı oluyo. Ve ben kusacagimi bildiğim için yavaş yavaş yemeği biraktim ve artık iiştahım tamamen gitti
Çok saolun canlarım sizi zaten gormeden çok sevdimDaha da iyi olursun inşallah. Burda birarada olmamız şahane birşey, resmen grup terapisi gibi hep beraber birbirimize destek oluyor, birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Ben sadece yarışma formatının sıkıntılı olabileceğini düşündüm. Yoksa takım eminim ki faydalı olur sana. Mesela gerekirse menü bildirimlerinde sadece cızlarını değil yeterli kalori alıp almadığını da kontrol etmeye başlayabiliriz diyetisyenin alman gereken günlük minimum kalori değerini verdiğinde. Hiç olmadı dertleşmek istediğinde oturur dinleriz. Bir şekilde hallederiz ya birlikte.
Bi kaç gündür işim vardı arkadaşım tasiniyo. sadece liste ve kilo bildirimi paylaşmak için giriyorum halbuki daha önce listeleri Tek yek kontrol ediyodum yediklerimide ona göre ayarliyodum . Yarından itibaren yazılan menüleri ve yazışmaları tekrar takip edecem .Vallahi bende defterimde not almiyordum bile.
.
Gercekten cok uzuldum suan. Canim kesinlikle diger arkadaslarimizinda dedigi gibi yardim alman lazim en en en yakin zamanda yarin mesela! Suan yazdiklarini icimden atamiyorum cok uzuldum. Bu bir yarisma ayni zamanda neyin saglikli neyin sagliksiz oldugunu neyi yapip yapmicamizi ogreniyoruz, inanki takimdan herkesin katkisi var buna. Anliyorum kendi isteginle basladin katildin ama sagliginda cok onemli. Lutfen dikkat et kendine ! Ve derhal yardim al.
miyaww__ bana sattin bas agrini
kuzum hiçbir şey yememişsingüçsüz düşersin, yağ yakamassın aç kalarak ve en kötüsü de verdiğin kiloları misliyle geri alırsın
eline sağlık kuzum
Orası öyle tabı ama onlar mı biz mi dıe bı secenek olursa yanı bız olalım yoksa dedgn gbı kımse olmasın aynen bızım hastalgmzda zorSiz hasta olursanız onlara kim bakacak canım kimse hastalanmasın
Geçmiş olsun canımPAZARTESİ TARTISI 19 MART
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 65,4>>
_citlembik_ >>74,6>>
gokce41 >>60>>
EFfatmagul >> 58>>
Alemin delisi >> 67,9>>
Ezgi osman >>78,6>>
gezegenfeza >>74,3>>
miyaww__ >>93,8>> 92.9
Zhre_ >> 103,6>>
Gncgl_555 >> 61>>
AngelicaPickles >>79,6>>
Dino1isi >>71,7>>
guziss35 >> 76,6>>
gokyuzundekiturna >>89,2>>
hayal114 >>84,4>>
Sekerportakalimm >>68>>
s_eyan >>63,3 >>
planli >>56,5>>SON UYARI
azkolabolbuz DİSKALİFİYE
Günaydın arkadaşlar.
Kilomu bildirip kaçayım. Başım çatlıyor çok fena. Ha geçti ha geçecek diye ilaç almadım ama olmayacak. Şimdi iki lokma bişey yedim ilaç alıp yatacağım. Geçer inşallah.
Hepinizi çok öpüyorum.
Hayırlı bir hafta başlasın bize, ailemize,ülkemize ve bütün hayvanlara bilhassa kedilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?