kedidir kedi
kuzuya geçmiş olsun canımGünaydın kızlar 2 gündür giremedim oğlum iyi çok şükür ama bende hafta sonu diyet falan yoktu o yüzden bugün kilo bildirmesi olur mu artıdayım çünkü
gazlı içecek yokTartildim 103.9 ciktim inanamiiiiooğğrummanlamadim yaa halbuki sadece cumartesi 1 durum 1 kola felan yemistim. Moralim pis bozuldu
yaa di miiMiyaw'cim herkesin tartısı bozulmuş,fazla gösteriyor
heç sorma uşağum, gıracağum gafalarinu daUla ha bu artilar nedur buraya
he neden acebaUla hic birsey anlamayrum , o tartular nasii artiyiii
uşağum korkunun ecele faydasi yohtur daHa bi bilseydum ben de korkayrum tartulmaya
hadi hayırlısıKan verdım 4 te cıkacak sonuc
geçmiş olsun kuzuya tatlımKızlar kusura bakmayın bu ara pek yazamıyorum dünde yazamadım benim ufaklık coştu iyice yarın doktora götürücem inşallah toparlar bende rahat telefonu elime alırım
hayır aç kalmak çare değil aksine daha kötü sonuçlara sebep olurNe yapsam aç mı kalsam artık sanki sabit kalmışım cumadan beri
Çok iyi olur canım bakayım daha da dikkatli olmam gerekiyor sanırım bir de şu ödem attıran çaya başlayayım hemen umarım daha iyi olurhayır aç kalmak çare değil aksine daha kötü sonuçlara sebep olur
bol bol suyu ihmal etme, ben birazdan diyetisyen listemi paylaşırım örnek olması amacıyla, ne yiyim ne yemiyim için bakabilirisn
Sagol abla başka degrrlerımede bakacklar b12 hormon faln bakalım ne cıkackhadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?