BencedeMiyaw'cim herkesin tartısı bozulmuş,fazla gösteriyor
Gk : 78.2PAZARTESİ TARTISI 19 MART
CUMA/P.TESİ
Nurciloji >> 65,4>>65,9
_citlembik_ >>74,6>>
gokce41 >>60>>
EFfatmagul >> 58>>58.3
Alemin delisi >> 67,9>>
Ezgi osman >>78,6>>
gezegenfeza >>74,3>>
miyaww__ >>93,8>> 92.9
Zhre_ >> 103,6>>
Gncgl_555 >> 61>>
AngelicaPickles >>79,6>>
Dino1isi >>71,7>>
guziss35 >> 76,6>>
gokyuzundekiturna >>89,2>>
hayal114 >>84,4>>
Sekerportakalimm >>68>>
s_eyan >>63,3 >>
planli >>56,5>>SON UYARI
azkolabolbuz DİSKALİFİYE
Oofff
Çok iyi olur senin için hem evden uzaklaşınca kafan dağılır daha iyi gelir sana sürekli evde olmak bunaltıyor insanıHasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum Rabbi tez vakitte şifa versin
moni sevgi kaptanı bugün cumaya göre artıda olabilir ancak cuma günü 75 rakamını tartıda görünce inşş
Aynen canım 1 saat bile kendime vakit ayırmak iyi gelecek eminimÇok iyi olur senin için hem evden uzaklaşınca kafan dağılır daha iyi gelir sana sürekli evde olmak bunaltıyor insanı
Ula hic birsey anlamayrum , o tartular nasii artiyiiiUla ha bu artilar nedur buraya
Ha bi bilseydum ben de korkayrum tartulmayaUla hic birsey anlamayrum , o tartular nasii artiyiii
aynen öyle canım bebek olunca düzen komple değişiyorAynen canım 1 saat bile kendime vakit ayırmak iyi gelecek eminim
kuzum, doktoruna git sağlıklı beslenmene başla gerisi halledilmeyecek bir şey değilYarın tekrar liste paylaşıcam Eğer beğenirseniz tekrar listedede olurmuyum
kuzum senin de dediğin gibi burası motive ediyor o yüzden daha çok uğra diyorummoni guruba ugruyorum ama her zaman yazamiyorum ama yediklerimi ictiklerimi hep yazdim.takima giremesemde bura beni motive ediyor
Çok saolun canlarım sizi zaten gormeden çok sevdim
kuzucum benim geçmiş olsun, bir an önce geçsin inşallah
Benimki de geçmedi canım
Ablam çok açım da ağzımı kıpırdatımca bile zonkladı başım. Hiç anlamadım.
Yarın kahvaltıyı iple çekiyorum.
Sağol ablam.
E Ezgi osman çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel düzelir bu durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?