- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
——MENÜ TAKİBİ——
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nurciloji + + - + @CİTLEMBİK_ + - + + G gokce41 + + + + + @EFatmagul + + + + @Alemin Delisi + + + + + @Ezgi Osman + + + + @gezegenfeza + + + + @miyaww_ + + + + Zre_ + + + + G Gncgl_555 + + - + AngelicaPickles + - + + Dino1isi + + + + + G guziss35 + - - - P planli + - - - G gokyuzundekiturna + + + + - hayal114 + + + + zezeozge + + + + @s_eyan + - - -
aşure!
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
@nurciloji | + | + | - | + | |||
@CİTLEMBİK_ | + | - | + | + | + | ||
G gokce41 | + | + | + | + | + | ||
@EFatmagul | + | + | + | + | + | ||
@Alemin Delisi | + | + | + | + | + | ||
@Ezgi Osman | + | + | + | + | |||
@gezegenfeza | + | + | + | + | + | ||
@miyaww_ | + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
G Gncgl_555 | + | + | - | + | + | ||
| + | - | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
G guziss35 | + | - | - | - | |||
P planli | + | - | - | - | |||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
@s_eyan | + | - | - | - |
Ah tatlim ya cok gecmis olsun. Rabbim sifasini versin yavrunun. Listeye girmesende burda kalMerhaba arkadaşlar burayı aksattığımı biliyorum oğlum kullandığı ilaçlardan alerji oldu vucudu kızardı grip olmuş hafif okurumuz var dun doktordaydım yine ve çok huysuz benden başka kımsede durmuyormoni ben takıma dahil oöamıgcam arada uğrarım bakarım size normal sohbet ederim otizden takımdan çıkmak zorundayım sizde haksızlık yapmak istemiyorum teşekkürler
Sen hala yatiyonmu cik cabuk cikGunaydinnnnnnnnn
Biri gelip beni su yataktan cikarsin
Çok sağol canım burası güzel uzaktan takıp ederim siziAh tatlim ya cok gecmis olsun. Rabbim sifasini versin yavrunun. Listeye girmesende burda kal
Ciktim ki ciktimSen hala yatiyonmu cik cabuk cik
Kalk su ic spor yap maydanoz felan biseyler ye
Gecmis olsun kuzum.bebekle cok zor oluyor biliyorum ozellikle huysuzsa.kac aylik bilmiyorum ama benimkisi dis di falan geceler uyku haram pasaya gore yasiyoruz.gittukce kilo aldim burasi iyi geldi bana.gecicic suret duzelir sen burayi birakma ama tekrar gelMerhaba arkadaşlar burayı aksattığımı biliyorum oğlum kullandığı ilaçlardan alerji oldu vucudu kızardı grip olmuş hafif okurumuz var dun doktordaydım yine ve çok huysuz benden başka kımsede durmuyormoni ben takıma dahil oöamıgcam arada uğrarım bakarım size normal sohbet ederim otizden takımdan çıkmak zorundayım sizde haksızlık yapmak istemiyorum teşekkürler
Günaydın canım çok geçmiş olsun bebekle gerçekten zor bir hasta olunca bütün sistem çöküyor resmen. Sen kendini bırakma bak bende senin vesilenle geldim ki uğraşı bana çok iyi geldi sende bağlantıyı koparma. İnşallah hemen toparlar zaten nasıl bir ansa hasta oluyorlar anlamıyorumMerhaba arkadaşlar burayı aksattığımı biliyorum oğlum kullandığı ilaçlardan alerji oldu vucudu kızardı grip olmuş hafif okurumuz var dun doktordaydım yine ve çok huysuz benden başka kımsede durmuyormoni ben takıma dahil oöamıgcam arada uğrarım bakarım size normal sohbet ederim otizden takımdan çıkmak zorundayım sizde haksızlık yapmak istemiyorum teşekkürler
Sabah: 2 haslanmis yumurta 10 gram peynir zeytin sekersiz cay
Öğle: bir bardak kefir
Aksam: 1 bucuk lahmacun salata ayran
2 bucuk litre su
Spor bugün de yoka
ayy püskütüm gelmiş hoşgelmişmoni şim, yürüyüş sonrası henüz adrenalin seviyen yüksekken bir not bırakmak istedim sana..
ki yağ yakımı biraz daha devam etsin.
ya sen ne şekersin.. nasıl güzel kalplisin.
Beni kırmadın, kaptanlık teklimi kabul ettin.. bir kez daha (bin kez daha) teşekkürler.
Adını gördükçe mutlu oluyorum, bil istedim.
Eminim ki kendin gibi güzel insanları toplamışsındır takım çatısı altında.
Not: Yazdığım her mesajın altında istisnasız adını görüyorum. Ne yazsam okuyor ve beni "suya yazıyor olma" hissinden kurtarıyorsun. Minnettarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?