Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba canım dünkü menüm;

sabah:1 yumurta,3 yeşil zeytin, bir parça peynir

ara öğün:5 tane hünnap+ türk kahvesi
öğlen:100 gram yağsız et döner(ekmeksiz pilavsız)+ bir ayran
ara:1 greyfurt, 1 tane karabuğdaylı girisini
akşam: iki kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği
ara:5 fındık, 5 hünnap, 1 tane avakado

suyum her zamanki gibi 3 litre, onun dışında yeşil çay ve açık çay içtim

Merhaba arkadaşlar burayı aksattığımı biliyorum oğlum kullandığı ilaçlardan alerji oldu vucudu kızardı grip olmuş hafif okurumuz var dun doktordaydım yine ve çok huysuz benden başka kımsede durmuyor moni ben takıma dahil oöamıgcam arada uğrarım bakarım size normal sohbet ederim otizden takımdan çıkmak zorundayım sizde haksızlık yapmak istemiyorum teşekkürler

Ah tatlim ya cok gecmis olsun. Rabbim sifasini versin yavrunun. Listeye girmesende burda kal

Gecmis olsun kuzum.bebekle cok zor oluyor biliyorum ozellikle huysuzsa.kac aylik bilmiyorum ama benimkisi dis di falan geceler uyku haram pasaya gore yasiyoruz.gittukce kilo aldim burasi iyi geldi bana.gecicic suret duzelir sen burayi birakma ama tekrar gel

Günaydın canım çok geçmiş olsun bebekle gerçekten zor bir hasta olunca bütün sistem çöküyor resmen. Sen kendini bırakma bak bende senin vesilenle geldim ki uğraşı bana çok iyi geldi sende bağlantıyı koparma. İnşallah hemen toparlar zaten nasıl bir ansa hasta oluyorlar anlamıyorum

Off off dertliyim kızlar hala sabitim canımı sıkmayayım diyorum ama içten içe keyfim kaçıyor

Kızımda da doktor süt alerjisinden şüphe etti az da olsa doymasa da yine beni emiyor o yüzden herşeyi yiyemicem bir süre deneyeceğiz şikayetleri geçecek mi diye

ayy püskütüm gelmiş hoşgelmiş
Mesajını görüp okudum ya, şimdi bile yağ yakımı devam ediyor.
Asıl ben teşekkür ederim canım benim, 10. takım ile birlikte bana harika kız kardeşler kazandırdın.

Sen yazarsın da ben okumam mı?
Yalnız, direk benimle ilgili mesajlara hep geç kalıyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…