Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aaa onu kazene bildireyim üyelik açtı ya diğerini unuttu diye

gülcüm, kazene mesaj atıyorum hemen arada sen kontrol et kk yı , gelişmeleri yazıcam sana burdan okursun, açılcak inş
moni çok çok teşekkür ederim
Bir anda ağzıma bant,ellerime kelepçe,ayaklarima pranga takılmış gibi hissettim
Nerde ne yanlış yaptim bilemedim
Kimsenin etlisine sürüsüne karışmadım dino hariç
Şoka ugradim resmen.birde kızım torunlar geldi ben bir karış suratla dolandım. Bişeyde söyleyemedim.
Kendi telefonumdan hiçbir şekild e giremedim.birak yazmayı okuyamadım bile.esimin telefonundan açıp yazdıklarınızı okudum.
Yukardaki mesajını okuyunca çok duygulandım nerdeyse ağlayacaktım.
Iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
Allah yolumuzu açık etsin
Hedeflerimize kolaylıkla ulaştırsın

Kahvaltı
Domates
Salatalık
Üç tane patates kızartması
Bir kk peynir
Bir dilim ekmek

Ara
Dondurma

İkindi
Üç dört kaşık pilav
Dört kaşık yoğurt
Dört kaşık fasulye

Akşam
Bir kase çorba
Bir tabak etli türlü
Bir kase cacık

Bir buçuk litre su

G gokce41
Gece 05:00
6 tane kuru erik
Yarim lt su

Akşam 19:00
Yarim kepçe şehriye çorbası
1 dilim tepsi kebabı
Biraz firinda patates( 2 orta boy kadar)
Bol salata

21:00
Yoğurtlu diyet içeceği
Zre_
Su 1, 5 lt
1 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
2 kupa siyah çay

AngelicaPickles
Bisiklet süreceğim muhtemelen yarim saat

Geldim kuzum moninin mesajı duygulandirirken senin mesajda gözlerim dolu dolu güldürdü

halbuki dedim moniye enselenmis elleme dedim :))

Geldim canım moni sağ olsun

torun falan demissin ben de kizzzzzzz cimbiz diye hitap ediyorum ama aramizda sıkıntı olmaz diye dusunuyorum saygisizlik degil; satasmak :)) ziraaaa kendin de kabul etmissin kimsenin etlisine sutlusune karismam dino haric diye :)

itiraf et sen o depresyonla cız yemisindir :)

Cımbız hitabın hiç sorun deyil canım
Valla şutlanınca ilk aklıma gelen sen oldun
Arada espri olsun diye takılıyorum ama duygusal zamanına denk gelipte alındığı oldumuki diye düşündüm. keşke Bi helallik alma fırsatım olsaydı dedim.kırdıysam özür dilerim canım,yok devam edelim dersen onada okey

Son düzenleme:
Yarın oruc ttutacaklar yada tutmayacaklarda ben tutmak istıyorumda sahur olarak ne yesem ve ne zaman yapsam sahuru ve iftarda yıne aynı şeklde ne onerrsnz
Canim yumurta peynir zeytin tok tutar
Salatalık domates içeriğinde su olduğu için su ihtiyacın için iyi gelir.

hayır tabikide aramızdaki bu surec cok dogal gelisti boyle kalsın :) dengesiz zamanima denk gelirsen de iki atisiriz gecer nolcak :)
benim de canimi skmistir boyle durumlar. tek ulasilabilen yer burasi. acaba okur mu, yoksa kapatilmis diye direk birakir mi siteye girmeyi diye de düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…