Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

olur sen nasıl istersen o şekilde yap

Sık sık girip bdv yi okurum ama hicbirine yorum yapmadim
Sadece diyet bölümünde yazistiklarim oldu
Ondada kimseye yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
Ama laf aramızda biz gurbetciyizya sanki tr ye gidip ailemi görmüşüm ve bugün onlardan ayrılmışım gibi boğazım düğüm düğüm .suratın beş karış oldu.
Şimdiyse Türkiye ye gitmiş aileme kavuşmuş gibiyim

Yarın oruc ttutacaklar yada tutmayacaklarda ben tutmak istıyorumda sahur olarak ne yesem ve ne zaman yapsam sahuru ve iftarda yıne aynı şeklde ne onerrsnz
mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin 2 adet de olabilir.beyaz peynir,süt içebilirisn, yoğurt yiyebilirisn kahvaltıyla beraber. ekmek acıktırır dicem ama zaten acıkıcaksın o yüzden esmer ekmeğin varsa yağsız tost yapabilirisn.
yemek de olur, çorba, sebze ve ya varsa köfte falan, arada bol su iç.

canimm

canım benim ne demek, ben yürüyüşe çıkmıştım baya da geç geldim geçmişi okurken kızlar yazmış öyle farkettim. erken farkederdim evde olsaydım.
tatlım 2.üyelikten ban yemişsin yasak olduğu için.başka üyeliğin var mı bu arada?onları bildirip kapatmak gerekiyor.
sende iyi ki varsın, bizde seni seviyoruz
aminn inşallah
tekrar hoşgeldin

Tamam çok sagol abla doydugmz kadar artık

canım ya
biz de burada kocaman bir aile olduk

Aynen ya cok fena oluyor gozunun onune bı perde ınıo sankı ben göremıyorum başım agrıdgnda bulanık bulanık oluo
Bende aynaya bakinca yarim goruyom kendimi.yarisi bulanık telefona bakmamaya çalış cok etkiliyor beni bide uyurken odada telefon olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…