olur sen nasıl istersen o şekilde yapAnlaştıkmoni bir de bu haftada böyle hesaplayayım ama haftaya diğer takımlarınki gibi bir sisteme geçelim mi?
Kerevizi zeytinyağlı yemek olarak pişiriyoruz biz, domates salça eklemek yerine suyuna sıkma portakal suyu ekliyoruz sadece onun dışında bildiğin zeytinyağlı gibi pişiyor.o kerevizin soyup halka halka doğranan beyaz kısmı dışında havuç soğan azıcık ta kereviz yaprağı ekleniyor yemeğine. Çok lezzetlidir
Salatalık domates yok bıde smdı yesem dayanabılırmym kı bılemedmCanim yumurta peynir zeytin tok tutar
Salatalık domates içeriğinde su olduğu için su ihtiyacın için iyi gelir.
Sık sık girip bdv yi okurum ama hicbirine yorum yapmadimhayır tabikide aramızdaki bu surec cok dogal gelisti boyle kalsın :) dengesiz zamanima denk gelirsen de iki atisiriz gecer nolcak :)
benim de canimi skmistir boyle durumlar. tek ulasilabilen yer burasi. acaba okur mu, yoksa kapatilmis diye direk birakir mi siteye girmeyi diye de düşündüm
Bence herşey beyinde bitiyor canımSalatalık domates yok bıde smdı yesem dayanabılırmym kı bılemedm
mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin 2 adet de olabilir.beyaz peynir,süt içebilirisn, yoğurt yiyebilirisn kahvaltıyla beraber. ekmek acıktırır dicem ama zaten acıkıcaksın o yüzden esmer ekmeğin varsa yağsız tost yapabilirisn.Yarın oruc ttutacaklar yada tutmayacaklarda ben tutmak istıyorumda sahur olarak ne yesem ve ne zaman yapsam sahuru ve iftarda yıne aynı şeklde ne onerrsnz
Sık sık girip bdv yi okurum ama hicbirine yorum yapmadim
Sadece diyet bölümünde yazistiklarim oldu
Ondada kimseye yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
Ama laf aramızda biz gurbetciyizya sanki tr ye gidip ailemi görmüşüm ve bugün onlardan ayrılmışım gibi boğazım düğüm düğüm .suratın beş karış oldu.
Şimdiyse Türkiye ye gitmiş aileme kavuşmuş gibiyim
hoşgeldin canımNe desen kabulüm dinom Allah kavusturduya
yoğurt ye ya da ayran içBirşeyler yememek için kendimi zor tutuyorum
canım benim ne demek, ben yürüyüşe çıkmıştım baya da geç geldim geçmişi okurken kızlar yazmış öyle farkettim. erken farkederdim evde olsaydım.moni çok çok teşekkür ederim
Bir anda ağzıma bant,ellerime kelepçe,ayaklarima pranga takılmış gibi hissettim
Nerde ne yanlış yaptim bilemedim
Kimsenin etlisine sürüsüne karışmadım dino hariç
Şoka ugradim resmen.birde kızım torunlar geldi ben bir karış suratla dolandım. Bişeyde söyleyemedim.
Kendi telefonumdan hiçbir şekild e giremedim.birak yazmayı okuyamadım bile.esimin telefonundan açıp yazdıklarınızı okudum.
Yukardaki mesajını okuyunca çok duygulandım nerdeyse ağlayacaktım.
Iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
Allah yolumuzu açık etsin
Hedeflerimize kolaylıkla ulaştırsın
Tamam çok sagol abla doydugmz kadar artıkmutlaka haşlanmış yumurta yemelisin 2 adet de olabilir.beyaz peynir,süt içebilirisn, yoğurt yiyebilirisn kahvaltıyla beraber. ekmek acıktırır dicem ama zaten acıkıcaksın o yüzden esmer ekmeğin varsa yağsız tost yapabilirisn.
yemek de olur, çorba, sebze ve ya varsa köfte falan, arada bol su iç.
canım yaSık sık girip bdv yi okurum ama hicbirine yorum yapmadim
Sadece diyet bölümünde yazistiklarim oldu
Ondada kimseye yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
Ama laf aramızda biz gurbetciyizya sanki tr ye gidip ailemi görmüşüm ve bugün onlardan ayrılmışım gibi boğazım düğüm düğüm .suratın beş karış oldu.
Şimdiyse Türkiye ye gitmiş aileme kavuşmuş gibiyim
Migrenim var tansıyonda bazen dusuyor Allah kolaylığını verr muhakkakBence herşey beyinde bitiyor canım
Şekerin ,tansiyonun,migrenin yoksa bişey olmaz bence
tansiyon düşüklüğün zorlayabilir, dışarı çıkmamaya çalış. çok zorlanırsan bırakırsın mecburen.Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallahMigrenim var tansıyonda bazen dusuyor Allah kolaylığını verr muhakkak
Bol bol yatış yaparım artıktansiyon düşüklüğün zorlayabilir, dışarı çıkmamaya çalış. çok zorlanırsan bırakırsın mecburen.Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah
Amiin sagol abla .demeyi unutmuşumtansiyon düşüklüğün zorlayabilir, dışarı çıkmamaya çalış. çok zorlanırsan bırakırsın mecburen.Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah
Amiin sagol abla .demeyi unutmuşum
Migrenden nefret ediyom"Migrenim var tansıyonda bazen dusuyor Allah kolaylığını verr muhakkak
Aynen ya cok fena oluyor gozunun onune bı perde ınıo sankı ben göremıyorum başım agrıdgnda bulanık bulanık oluoMigrenden nefret ediyom"
Bende aynaya bakinca yarim goruyom kendimi.yarisi bulanık telefona bakmamaya çalış cok etkiliyor beni bide uyurken odada telefon olmasinAynen ya cok fena oluyor gozunun onune bı perde ınıo sankı ben göremıyorum başım agrıdgnda bulanık bulanık oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?