Herkese günaydın
Hayırlı kandiller
Deyip geri yatıyorum
gunaydinlar az yiyin suni bi kilo olusturun yarina
Ay ne guzel yazmissin, aynen oyle oldu burasi valla.Sık sık girip bdv yi okurum ama hicbirine yorum yapmadim
Sadece diyet bölümünde yazistiklarim oldu
Ondada kimseye yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
Ama laf aramızda biz gurbetciyizya sanki tr ye gidip ailemi görmüşüm ve bugün onlardan ayrılmışım gibi boğazım düğüm düğüm .suratın beş karış oldu.
Şimdiyse Türkiye ye gitmiş aileme kavuşmuş gibiyim
gunaydinlar az yiyin suni bi kilo olusturun yarina
Günaydın canım nasıl oldunGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
@benim kelebek olma yolunda ki tırtıliçelerim,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Yoğun egzersiz değilde yürüyüş gibi birşeyler yapabilirsen yap canım birde dediğin gibi sabah ve öğleni hafif geçirFıstıklar ve fındıklar herbirinize günaydın
Benim menüde akşam yine cız olmak zorunda onu nasıl yapsak? Sabahı ve öğleni ful yoğurtla geçirebilirim ya da akşama kadar yoğun egzersiz yapabilirim ama tartıdan öncede egzersiz iyi değil galiba.
Yoğun egzersiz değilde yürüyüş gibi birşeyler yapabilirsen yap canım birde dediğin gibi sabah ve öğleni hafif geçir
aleyküm selam banum, hoşgeldinSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Büyük kız sağ olsun kaç gündür devamli bilgisayarda çizim yaptığı için bilgisayara elimi suremiyorumtabi cepten sıkıntı oluyor başka yerlerde aynı anda bakmak gönlüm buralarda tabiki her zaman ♡♡♡♡
İnşallah herkes yine çok güzel eksileri görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?