Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın Kızlar;

dünkü menümü hemen paylaşam

sabah:1 yumurta, 3 iri yeşil zeytin, biraz peynir

öğlen:az mercimek çorba , tavuk göğüs bi tane yağsız ızgarada, yarım domates ,bir biber

akşam:1 kase mercimek çorba, 1 dilim siyez ekmeği

ara öğünlerimde, 1greyfurt,1 elma , 5 badem yedim toplamda

2 litre su içtim

Ay ne guzel yazmissin, aynen oyle oldu burasi valla.

benim kelebek olma yolunda ki tırtıliçelerim
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

@

Yoğun egzersiz değilde yürüyüş gibi birşeyler yapabilirsen yap canım birde dediğin gibi sabah ve öğleni hafif geçir

Yoğun egzersiz değilde yürüyüş gibi birşeyler yapabilirsen yap canım birde dediğin gibi sabah ve öğleni hafif geçir

Yapayım valla bu hafta mahçup olucam bu gidişle size. Sen şeker orucundaydın di mi? Nasıl gidiyor? Haftaya ben de kesicem şekeri.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Büyük kız sağ olsun kaç gündür devamli bilgisayarda çizim yaptığı için bilgisayara elimi suremiyorum tabi cepten sıkıntı oluyor başka yerlerde aynı anda bakmak gönlüm buralarda tabiki her zaman ♡♡♡♡

İnşallah herkes yine çok güzel eksileri görür

aleyküm selam banum, hoşgeldin
bende hoşlanmıyorum cepten kk ye girmeye
inşallah iyi sonuçlar alır takımlarımız
yaz geliyo yaz harika olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…