Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür canım iyiyim bugun doktora gittik ufaklık iyileşmiş çok şükür yemek konusunda çok duzensizdim bugün düzenli olmaya başladım bakalım artık
Cok sevindim canim rabbim cocuklarimizi uzak tutsun hastaliklardan kotuluklerden. Amin.

Kızlar merhaba
sporsuz zayıflama zor biraz bir spor merkezine yazılmak istiyorum ben, ne önerirsiniz
en güzeli yürüyüş tatlım, ben zamanında çok gittim çok ta güzel kilolar verdim ama sporu bırakınca hepsi hopp geri geldi. diyetisyenlerde sporu önermiyor ilk başlarda, sadece haftada 4 gün 45 dk yürüyüş veriyorlar
ip atlayabilirisn mesela harika olur.
sporu koruma döneminde öneriyorlar, bende hedefime ulaşmama az kala pilates düşünüyorum

Çok şükür canım iyiyim bugun doktora gittik ufaklık iyileşmiş çok şükür yemek konusunda çok duzensizdim bugün düzenli olmaya başladım bakalım artık
Ay çok güzel Allah şifa versin sende toparlarsın inşallah hemen bizimki başladı işte diş çıkarırken hep hasta oluyor yaa

Kızlar merhaba
sporsuz zayıflama zor biraz bir spor merkezine yazılmak istiyorum ben, ne önerirsiniz
Yüzme
ayyyy ben az once tartildim dunden 500 gram fazla geldim sabah tartilamamistim. kahvalti falan yaptim gun icinde az da olsa su cay ictim ondandir dimiiiiiiii
evet su bile fark ediyor sen bugün dikkat et canım yarın güzel sonuçlar alırısıb inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…