Zumba olabilir canım hem eğlenceli hemde baya terletıyoKızlar merhaba
sporsuz zayıflama zor biraz bir spor merkezine yazılmak istiyorum ben, ne önerirsiniz
Cok sevindim canim rabbim cocuklarimizi uzak tutsun hastaliklardan kotuluklerden. Amin.Çok şükür canım iyiyim bugun doktora gittik ufaklık iyileşmiş çok şükür yemek konusunda çok duzensizdim bugün düzenli olmaya başladım bakalım artık
Sağol canım amin inşşCok sevindim canim rabbim cocuklarimizi uzak tutsun hastaliklardan kotuluklerden. Amin.
en güzeli yürüyüş tatlım, ben zamanında çok gittim çok ta güzel kilolar verdim ama sporu bırakınca hepsi hopp geri geldi. diyetisyenlerde sporu önermiyor ilk başlarda, sadece haftada 4 gün 45 dk yürüyüş veriyorlarKızlar merhaba
sporsuz zayıflama zor biraz bir spor merkezine yazılmak istiyorum ben, ne önerirsiniz
takım olmak demek işte buVallahi yarin tarti heycanindan kraker bile yemedim
Allah iyiliğini versin canım59.9mu mashaaaaaaaallahhh yan yana gelsek 10 numara olur sen 1 ben 0
Ay çok güzel Allah şifa versin sende toparlarsın inşallah hemen bizimki başladı işte diş çıkarırken hep hasta oluyor yaaÇok şükür canım iyiyim bugun doktora gittik ufaklık iyileşmiş çok şükür yemek konusunda çok duzensizdim bugün düzenli olmaya başladım bakalım artık
YüzmeKızlar merhaba
evet su bile fark ediyor sen bugün dikkat et canım yarın güzel sonuçlar alırısıb inşallahayyyy ben az once tartildim dunden 500 gram fazla geldim sabah tartilamamistim. kahvalti falan yaptim gun icinde az da olsa su cay ictim ondandir dimiiiiiiii
Sen resmî atmışsınyaa maşallah diyim benim hedef kilomAllah iyiliğini versin canımDestek olcam canım hep burdayım ben verirsin sen de bugünleri hatırlayıp güleriz beraber
Yüzme
evet su bile fark ediyor sen bugün dikkat et canım yarın güzel sonuçlar alırısıb inşallah
ondan kuzum üzülme yarına püff olup uçacakayyyy ben az once tartildim dunden 500 gram fazla geldim sabah tartilamamistim. kahvalti falan yaptim gun icinde az da olsa su cay ictim ondandir dimiiiiiiii
Dikkat et bebeğimayyyy ben az once tartildim dunden 500 gram fazla geldim sabah tartilamamistim. kahvalti falan yaptim gun icinde az da olsa su cay ictim ondandir dimiiiiiiii
Dün 150 merdiven çıktım yaa telefi eder mi bakanımkeske tartilmasaydim tutamadim yinee kendimi.
sen 100 şınav cektin mi bakiyim
Sagol canim inshallahhhAllah iyiliğini versin canımDestek olcam canım hep burdayım ben verirsin sen de bugünleri hatırlayıp güleriz beraber
takım olmak demek işte bu
Hedefine 8 kilo kalmış canım benim de 5 kilo var hedefime daha kağnı gibi ilerliyorum bu hafta niyeyse uzun sürer gibi geliyor bnmSen resmî atmışsınyaa maşallah diyim benim hedef kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?