- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Hayır ben onları çocuğumun aldığı dokuz saatlik nefesin hatrına affettim . Ama içinden çıkılmaz birşeyin içine düşmekten kurtulamadım . Bunu annem bilmiyo . Bir tane arkadaşım biliyo oda diyo o anda insan aklını bile kaybeder sen nasıl delirmemissin haline şükretdiger mesajini da gordum
uzuldum. baska hastaneye git bidahakine oyle bi imkanin var mi ?
sikayet etseydin bimere gerekli yerlere. ettin mi??
Bi arkadaşım vardı hamileliği benle aynıydı Doğum yapmış .
Sebepsiz yere ağlamaya başladı
Ve yediğim ne varsa attım .
Daha yarın isteyeceğizcimbizzz beni bul etiketlemiyorum seni :) kızı verdiler mi yoksa sen varken olmaz mi dediler ne yaptin :)
Rabbim anlayıssız duygusuz ınsanlarla karşılaştırmasın görevini sadece maaştan ibaret görenlerden uzak eylesın bende cok duydum böyle şeyler insan orda canıyla cebelleşiyrlar onlar ne derdınde of ofSağlık çalışanların hepsiyle sorunum var doktor korkusu başladı televizyonda bile görmeye dayanamıyorum dogunhanede o ebelerin bana yaptıkları beni tartaklamalari aklıma geldikçe yok olmak istiyorum . Bacağımın içine kadar mosmor etmişlerdi cimdiklemekten . Canım açıdığında ister istemez onlara dokunuyodum elin pis bana dokunma deyisleri Doğum sonrası kuryajda derin nefes alıp veriyodum acidan artık artık bağıracak halim kalmamıştı. Yüzüme üfleme ya zaten midem ağzımda deyisleri hergece bu lafları sayiklayarak uyuyorum .
Hayır ben onları çocuğumun aldığı dokuz saatlik nefesin hatrına affettim . Ama içinden çıkılmaz birşeyin içine düşmekten kurtulamadım . Bunu annem bilmiyo . Bir tane arkadaşım biliyo oda diyo o anda insan aklını bile kaybeder sen nasıl delirmemissin haline şükret
deli yabi şu anac mesaja baktim.bide kendi gudubet mesajima
Keşke böle bi insan olmasam .hayir veren de Allah alan da.. kimsenin hatrina affedilcek bir durum yok ortada. sikayet etmeliydin.
sus pus olma sen de oyle. ay sinir ettin beni haaa. bi aksam lahmacun yiyon bi aksam neler ogreniyorum. miymiy olmaaaaa. bu isten para kazaniyolar. begenmiyosa yapmasinlar. hepsindrn ote karsilarinda insan var; begensin begenmesin.
ne dayağı kızdogumhanede
Yediğim dayak isittigim hakaretler benim gibi sessiz, kalbini kıran kiselere sesini bile yukseltmeden konuşan birine o kadar ağır geldi ki
Aynen ustelikde diploma alirken yemin ediyorlarhayir veren de Allah alan da.. kimsenin hatrina affedilcek bir durum yok ortada. sikayet etmeliydin.
sus pus olma sen de oyle. ay sinir ettin beni haaa. bi aksam lahmacun yiyon bi aksam neler ogreniyorum. miymiy olmaaaaa. bu isten para kazaniyolar. begenmiyosa yapmasinlar. hepsindrn ote karsilarinda insan var; begensin begenmesin.
Keşke böle bi insan olmasam .
Vallah öyle keşke bunları bana tekrar tekrar hatırlatacak Doğum haberlerinden kacabilsembu dünyadan gitsem artık yasamasam.ne dayağı kız
tövbe bismillah
Vallah öyle keşke bunları bana tekrar tekrar hatırlatacak Doğum haberlerinden kacabilsembu dünyadan gitsem artık yasamasam.
Çocukluğumdan başlıyo herşey kendim için yapacak hiç bişeyim kalmadı ama eğer yaşarsam ve evlatlikta olsa bi yavrum olursa bana çocukluktan beri yapılan hiç bir yanlışı ona yapmiyacam. Benim bana benzeyen bi çocuğum olmayacak . Benim cocugumunda benim ailem gibi bi ailesi olmayacakbak simdikk. ben hic lafi dolandirmam. buyuzden beni seven ya sever, sevmeyen de nefret eder.
boyle bi insan olmasam keske diye birsey yok. nasil bi insan olmak istiyorsan oyle olcaksin. bunun keskesi meskesi yok arkadas
:) ölürsem kesin zayıflarım haaa kesiiinnn .
Vallah felegim sasdi zaten psikolojik olarak iyi değilim Bunlar artık beni geri dönüşü olmayan birşeyin içine soktuBende böyle şeylerı cok duymustum burdakı ebelerle ılgılı .en son dayanamadım konustum sizin hakkınızda böyle böyle dıolar dıe kadının bırı dedıkı nıe bız öyle şey yapalım sizi en cok biz anlarız işte bende senın gbı surda ınlıyordum sancıdan dedı venım son aylarım çok skntılı geçmştide yani diyecegim insanına duseceksın bana soyleyenler kötüsüne denk gelmş demkki bacaklarına vuruolarms .skıolarmıs etlerını falan Rabbim hidayet insaf versin
Sen canını skma canım bol bol dua et ki Rabbim birdaha böyle insanlarla karsılastrmasın karsılastgındada evet gereklı yerlere şıkayet etki bir daha baskasının canını yakmasınlarVallah felegim sasdi zaten psikolojik olarak iyi değilim Bunlar artık beni geri dönüşü olmayan birşeyin içine soktu
Çocukluğumdan başlıyo herşey kendim için yapacak hiç bişeyim kalmadı ama eğer yaşarsam ve evlatlikta olsa bi yavrum olursa bana çocukluktan beri yapılan hiç bir yanlışı ona yapmiyacam. Benim bana benzeyen bi çocuğum olmayacak . Benim cocugumunda benim ailem gibi bi ailesi olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?