Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

listemizin son hali bu liste ile yarışmadayız

***10.Takım 562.ETAP ***

Nurciloji ( 65,4/65,5/+0,1/%-0,15)
_CİTLEMBİK_ (74,6 /73,5/ 1,1/%1,47)
gokce41 (60,0 /59,8/0,2/% 0,33)
Effatmagul (58,0 /57,5/ 0,5/%0,86)
Alemin Delisi (67,9 /67,0/0,9/% 1,33)
1 Kg tartı farkı eklendi.
Ezgi Osman ( 78,6/78,3/0,3/%0,3 )
gezegenfeza ( 74,3/73,7/ 0,6 /%0,81 )
vildangel kullanıcı adlı üye, kullanıcı adı değişikliği.
miyaww_ ( 93,8/ 91,9/1,9/% 2,03)
zhre_ (103,6 /102,7/0,9/%0,87 )
gncgl_555 ( 61,0 /62/+1/%-1,64)
AngelicaPickles (79,6/80,3/+0,7/%-0,88)
dino1isi ( 71,7/71,3/0,4/%0,56 )
gokyuzundekiturna ( 89,2 /88,0/1,2/ % 1,35)
hayal114 (84,4/83,9/0,5/%0,59)
Yeni üye Baş. Kilosu: 87 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 69
Sekerportakalimm (68,0/66,9/1,1/%1,62)Yeni üye Baş. Kilosu: 69 Baş. Tar: 03.03.2018 Hedef: 60

10.Takım %:0,660

10.takım liste dışı üyeler

guziss35 (76,6 ///% )Yeni üye Baş. Kilosu: 78,6 Baş. Tar: 28.02.2018 Hedef: 65
s_eyan (63,3/ //% )Yeni üye Baş. Kilosu: 64,5 Baş. Tar: 05.03.2018 Hedef: 57

10.takım %:

Ne oldu bize nazar mısır değdi yaa

Ben bugunku menumu paylasayim, zamanimi bilmiyorum ama

Sabah ac karnima 1 bardak su
15 dkk sonra sade kahve 1 bardak su

Kahvalti:
1 buyuk bardak yesil cay
1 kepekli peynirli ekme
1 catalcik helva

Ara
1 litre su

Oglen
1 tost
1 bardak kahve

Ara
Su 1 aktivia
1 bardak kahve

Aksam
1 tas mercimek corba
Bol salata mozarellali
2 kaşik haslanmis bruksel lahana

Son ara (1bucuk saat sonra)
1 bardak cay
Ananas

@gokce AngelicaPickles

2 lt geckin su
Simdiye kadar toplam 8500 adim bu dahada yukselir

Bi arkadaşım vardı hamileliği benle aynıydı Doğum yapmış .
Sebepsiz yere ağlamaya başladı
Ve yediğim ne varsa attım .
kuzum rabbim en kısa sürede bebişini yollasın sana sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin inşallah
tüm isteyen kızçelerime bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.. aminn

kuzum rabbim en kısa sürede bebişini yollasın sana sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin inşallah
tüm isteyen kızçelerime bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.. aminn

Bir doğum haberini ölüm haberiymus gibi karşılamak bana hiç yakışmadı. Keşke hamile kalmakla herşey bitseydi ama malesef annesi onu taşıyacak şartlardan yoksun

Bir doğum haberini ölüm haberiymus gibi karşılamak bana hiç yakışmadı. Keşke hamile kalmakla herşey bitseydi ama malesef annesi onu taşıyacak şartlardan yoksun
tatlım hiç kolay şeyler yaşamamışsın , kendine eziyet etme lütfen.olumsuz düşünüp olumsuzlukları üzerine çekme, iyi düşün iyi olsun
kendine haksızlık etme, annesi kilo verip bebişini kucaklamak istiyor.çağır bitanem, 'bebişim gel annen hazır seni bekliyor' diye duyacaktır seni

psikolojik destek al. abartiyorsun. yasadigin sey zor olabilir ama bunu yasayan hatta annelik duygusunu hic tadamamis kac insan var biliyor musun? bu kadar gecmiste yasarsan ileriye gidemezsin. o dogum haberini aldigin bebegi de git sev, yuzles kendin icin hayirlisini iste.. bunu belki de hiç bebek sahibi olamicak bi insan olarak yaziyorum, hayatin kime ne getirecegi belli değil. suan yapman gereeken fizyolijini hazirla daha da onemlisi bu psikolojideyken yapma lutfen bebek.

bi şu anac mesaja baktim.bide kendi gudubet mesajima

Sağlık çalışanların hepsiyle sorunum var doktor korkusu başladı televizyonda bile görmeye dayanamıyorum dogunhanede o ebelerin bana yaptıkları beni tartaklamalari aklıma geldikçe yok olmak istiyorum . Bacağımın içine kadar mosmor etmişlerdi cimdiklemekten . Canım açıdığında ister istemez onlara dokunuyodum elin pis bana dokunma deyisleri Doğum sonrası kuryajda derin nefes alıp veriyodum acidan artık artık bağıracak halim kalmamıştı. Yüzüme üfleme ya zaten midem ağzımda deyisleri hergece bu lafları sayiklayarak uyuyorum .

Bi arkadaşım vardı hamileliği benle aynıydı Doğum yapmış .
Sebepsiz yere ağlamaya başladı
Ve yediğim ne varsa attım .
Canim benim, herseyin hayirlisi. Rabbim sanada nasip etsin inshaAllah. Uzme kendini bu kadar stress iyi degil.
Zor oldugunu anliyorum. Bugunun yarinin sahibi Allah, insallah sanada nasip eder canim.

dogumhanede
Yediğim dayak isittigim hakaretler benim gibi sessiz, kalbini kıran kiselere sesini bile yukseltmeden konuşan birine o kadar ağır geldi ki

Yuhhhh , şikayette bulundunuzmu neresi orasi ya oyle saglik calisanimi olurmus.
Yapiştircan bitane agizlarina al sana uflemeee banlanmassam yazacaklarimi bilirdimde

dogumhanede
Yediğim dayak isittigim hakaretler benim gibi sessiz, kalbini kıran kiselere sesini bile yukseltmeden konuşan birine o kadar ağır geldi ki

diger mesajini da gordum
uzuldum. baska hastaneye git bidahakine oyle bi imkanin var mi ?
sikayet etseydin bimere gerekli yerlere. ettin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…