Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eğer herşey yolunda giderse biliyorum düzelece m bunları çocuğuma yansitacagima hiç çocuk sahibi olmam daha iyi

tövbe ayy sinirim bozuldu
Herşey sırasıyla hal olmalı önce aynaya baktığımda beni mutlu edecek kiloya inmeliyim hormonal bütün sorunlarımı cozmeliyim ve geçmişin beni yine eski halime geri döndurmesıne bi engel olmam ve çare bulmam lazım çünkü ben yyukseliyorum yukseliyorum sonra en ufak bi dokunuş ta kendimi bi uçurumdan düşerken buluyorum. Ve bakıyorum yine başladığım yerdeyim

bu tamamen senin elinde bitanem
anladığım kadarıyla eşin iyi bir insan ve sana destek
halk eğitim kurslarına falan gidebilirsin, meşgale olur sana hem arkadaş edinirsin.
mesleğini neden yapmıyorsun?
Bu hayatta iyi giden tek şey evliliğim. Benim hastalanmama o kadar ağladı ben acı çekerken o kadar ağladı ki

Olurmu öyle sallamamak kesinlikle dinliyorum

yahu biz burda gulup eğleniyoruz da cok mu iyiyiz saniyorsun? insanlarin basina her sey geliyor. onemli olan bunlarin insani oldugunu bilmek.. gayet olagan seyler yani..
kitap oku, dizi izle kendine deger ver hosuna giden seyler var.. ben azili bi polikistik overim. ilac kullanmadan regl bile olamiyorum mesela.. belki de hiç olmicak bebegim. dini konularda ahkam kesmem. vicdanima guvenirim. ama hayattan sunu ogrendim. " bir sey olmuyorsa ya gercekten olmamasi gerekiyordur, ya da daha vakti vardir.." bazi konularda tam teslimiyetciyimdir..
sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez..
keske boyle olmasa, diye bir cumle yok. bu hayati sen yasiyosun. nasil olmasini istiyorsan oyle yonlendirceksin yoksa figuran olarak kalirsin. baskalari oynar sen izlersin..
sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez.. sen kendini onemli hissetceksinki disariya bu tavri sergileyip, imsanlarin sana onemsizmis gibi davranmasini engelliceksin.

bence bi karar ver ve hayata gecir. yarin kalk ve istedigim kisi olcam artik de.. kendine acimaktan da vazgec.. inan kimse kimsenin umrunda degil be.. en fazla ah vah derler.. kendin icin yasicaksin kendin icin.

Bu hayatta iyi giden tek şey evliliğim. Benim hastalanmama o kadar ağladı ben acı çekerken o kadar ağladı ki
kendin için ve eşin için toparlanman lazım, evde oturup kura kura kendini köreltme. hep oku aç aç oku ne olursa. ve destek al en kısa zamanda bunu erteleme, hayatın güzelliklerini daha fazla kaçırma
ayy at şu negatifliği pozitif ol kız aç müzik oyna iki kıvır dert mert kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…