- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Kesinlikle bu benim .çok acılı ve hasta olduğum bi zmana .denk geldiSen canını skma canım bol bol dua et ki Rabbim birdaha böyle insanlarla karsılastrmasın karsılastgındada evet gereklı yerlere şıkayet etki bir daha baskasının canını yakmasınlar
Eğer herşey yolunda giderse biliyorum düzelece m bunları çocuğuma yansitacagima hiç çocuk sahibi olmam daha iyisana benzeyen bi cocugun olcak, ister koruyucu aile ol, ister evlat edin, ister dogur. cocuklar ne gorurse onu alir. sen boyle kusura bakma sinik olmaya devam.edersen yok keske olsem yok bilmem ne olsa demeye devam edip kendini toplamazsan aynen sana benzeyen bi cocugun olcak. ya duzel ya da bulasma o ise sana benzemesini istemiyosan.
Eğer herşey yolunda giderse biliyorum düzelece m bunları çocuğuma yansitacagima hiç çocuk sahibi olmam daha iyi
O zman İsviçreli bilim adamlarının geçmişteki kötü anıları silen bi hap icat etmeleri gerekiroyle armut pis agzima düş olmuyor maalesef. kendin duzeltceksin.
tövbe
tövbeayy sinirim bozuldu
O zman İsviçreli bilim adamlarının geçmişteki kötü anıları silen bi hap icat etmeleri gerekirGerçekten yardıma ihtiyacım var
Herşey sırasıyla hal olmalı önce aynaya baktığımda beni mutlu edecek kiloya inmeliyim hormonal bütün sorunlarımı cozmeliyim ve geçmişin beni yine eski halime geri döndurmesıne bi engel olmam ve çare bulmam lazım çünkü ben yyukseliyorum yukseliyorum sonra en ufak bi dokunuş ta kendimi bi uçurumdan düşerken buluyorum. Ve bakıyorum yine başladığım yerdeyimtövbeayy sinirim bozuldu
tövbe de kızVallah öyle keşke bunları bana tekrar tekrar hatırlatacak Doğum haberlerinden kacabilsembu dünyadan gitsem artık yasamasam.
Olurmu öyle sallamamak kesinlikle dinliyorumhic bi lafimi sallamadin suan benim de yardima ihtiyacim var valla
:)tövbe de kızbiz faremiyiz de hemen terkedicez da dur ayy benzetmem de yani fabrika ayarlarıma dönmem lazım
bu tamamen senin elinde bitanemKeşke böle bi insan olmasam .
bi deli de bu:) ölürsem kesin zayıflarım haaa kesiiinnn .
ayy saçmalama kuzum ya daha körpeciksin hayat sana ne güzellikler gösterecekVallah felegim sasdi zaten psikolojik olarak iyi değilim Bunlar artık beni geri dönüşü olmayan birşeyin içine soktu
Atanamadimbu tamamen senin elinde bitanem
anladığım kadarıyla eşin iyi bir insan ve sana destek
halk eğitim kurslarına falan gidebilirsin, meşgale olur sana hem arkadaş edinirsin.
mesleğini neden yapmıyorsun?
aa ben bileniyodum di miitiraf et iyiydiciz yiyince nasil da formdayim dimi :)
ayyyy acmasaydim konuyuuuu
Bu hayatta iyi giden tek şey evliliğim. Benim hastalanmama o kadar ağladı ben acı çekerken o kadar ağladı kibu tamamen senin elinde bitanem
anladığım kadarıyla eşin iyi bir insan ve sana destek
halk eğitim kurslarına falan gidebilirsin, meşgale olur sana hem arkadaş edinirsin.
mesleğini neden yapmıyorsun?
Olurmu öyle sallamamak kesinlikle dinliyorum
aa ben bileniyodum di mi
kendin için ve eşin için toparlanman lazım, evde oturup kura kura kendini köreltme. hep oku aç aç oku ne olursa. ve destek al en kısa zamanda bunu erteleme, hayatın güzelliklerini daha fazla kaçırmaBu hayatta iyi giden tek şey evliliğim. Benim hastalanmama o kadar ağladı ben acı çekerken o kadar ağladı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?