estagfirullah fare sence de kucuk degil mi bize gore? kutuplara dogru mu yol alsak. benim psikolojim bozuldu bu aksam vallatövbe de kızbiz faremiyiz de hemen terkedicez da dur ayy benzetmem de yani fabrika ayarlarıma dönmem lazım
Ne güzel konuştunyahu biz burda gulup eğleniyoruz da cok mu iyiyiz saniyorsun? insanlarin basina her sey geliyor. onemli olan bunlarin insani oldugunu bilmek.. gayet olagan seyler yani..
kitap oku, dizi izle kendine deger ver hosuna giden seyler var.. ben azili bi polikistik overim. ilac kullanmadan regl bile olamiyorum mesela.. belki de hiç olmicak bebegim. dini konularda ahkam kesmem. vicdanima guvenirim. ama hayattan sunu ogrendim. " bir sey olmuyorsa ya gercekten olmamasi gerekiyordur, ya da daha vakti vardir.." bazi konularda tam teslimiyetciyimdir..
sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez..
keske boyle olmasa, diye bir cumle yok. bu hayati sen yasiyosun. nasil olmasini istiyorsan oyle yonlendirceksin yoksa figuran olarak kalirsin. baskalari oynar sen izlersin..
sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez.. sen kendini onemli hissetceksinki disariya bu tavri sergileyip, imsanlarin sana onemsizmis gibi davranmasini engelliceksin.
bence bi karar ver ve hayata gecir. yarin kalk ve istedigim kisi olcam artik de.. kendine acimaktan da vazgec.. inan kimse kimsenin umrunda degil be.. en fazla ah vah derler.. kendin icin yasicaksin kendin icin.
estagfirullah fare sence de kucuk degil mi bize gore? kutuplara dogru mu yol alsak. benim psikolojim bozuldu bu aksam valla
yahu biz burda gulup eğleniyoruz da cok mu iyiyiz saniyorsun? insanlarin basina her sey geliyor. onemli olan bunlarin insani oldugunu bilmek.. gayet olagan seyler yani..
kitap oku, dizi izle kendine deger ver hosuna giden seyler var.. ben azili bi polikistik overim. ilac kullanmadan regl bile olamiyorum mesela.. belki de hiç olmicak bebegim. dini konularda ahkam kesmem. vicdanima guvenirim. ama hayattan sunu ogrendim. " bir sey olmuyorsa ya gercekten olmamasi gerekiyordur, ya da daha vakti vardir.." bazi konularda tam teslimiyetciyimdir..
keske boyle olmasa, diye bir cumle yok. bu hayati sen yasiyosun. nasil olmasini istiyorsan oyle yonlendirceksin yoksa figuran olarak kalirsin. baskalari oynar sen izlersin..
sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez.. sen kendini onemli hissetceksinki disariya bu tavri sergileyip, imsanlarin sana onemsizmis gibi davranmasini engelliceksin.
bence bi karar ver ve hayata gecir. yarin kalk ve istedigim kisi olcam artik de.. kendine acimaktan da vazgec.. inan kimse kimsenin umrunda degil be.. en fazla ah vah derler.. kendin icin yasicaksin kendin icin.
yoooooooo :)
Vallah bu gidişle benim kocamda devam edemiyecek ama 59 kiloya düştü. ( Bu arada ben kocamdan iriyim) Ay fena oldum ben. Sen devam et kendini kurtarE Ezgi osman tek iyi giden sey evliligim demisin de afedersin soverler be
daha ne olsun?
ay ben devam edemicemmmm
aa niye ki, ben çok normalimestagfirullah fare sence de kucuk degil mi bize gore? kutuplara dogru mu yol alsak. benim psikolojim bozuldu bu aksam valla
hayal114 tatlım bize kendini tanıtman gereken formu doldurmamışsın
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
Doldurmuştum tatlim.gormedin sanirimhayal114 tatlım bize kendini tanıtman gereken formu doldurmamışsın
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız:
hayal114 ve @Sekerportakalimm
kızlar artık resmi listedesiniz takıma sorumluluğunuz daha fazla
yani bazen öyle mantıklı cümleler kuruyosun ki acaba bizimi işletiyo diyorumInsan tanımadığı birine daha kolay acilabiliyor bu sayfayı ben sadece kilo bildirimi liste bildirimi yapılan Bi sayfa olarak görmüyorum bu hale nasıl geldim hormonlarım Neden bozuldu bende herkes kadar yiyorum ama bana neden kilo oluyo. En önemlisi ciddi bi yola girdim. psikolojimle mücadele edip kesinlikle bahanelerimin arkasına sığınıp zayiflamaktan vazgecmemeliyim . Eğer ilk hedefim olan zayiflama hedefine ulacam ve birşeyleri başarmanın mutluluğuyla gerisinide getirecem
sanırsam hepimiz heriflerimizden iriyizVallah bu gidişle benim kocamda devam edemiyecek ama 59 kiloya düştü. ( Bu arada ben kocamdan iriyim) Ay fena oldum ben. Sen devam et kendini kurtar
Vallah bu gidişle benim kocamda devam edemiyecek ama 59 kiloya düştü. ( Bu arada ben kocamdan iriyim) Ay fena oldum ben. Sen devam et kendini kurtar
sanırsam hepimiz heriflerimizden iriyiz
gözümden kaçmış demekDoldurmuştum tatlim.gormedin sanirim
Yas 33
Boy 180
Calismiyorum
Ikiz kizlarim var 4 yasindalar hamilelik süreci dogum bebek bakımı derken kendime bakamadim kilo aldim.simdi aldiklarimi ramazan bayramina kadar vermeyi hedefliyorum:)yarismaci arkadaslara basarilar
bende polikistik overim ortak . Zor kazandığım bir bebeği bu kadar erken kaybetmek ve elimden sokulurcesine alınması kalbimin kırılması zor şeyler ama yaşayacam Dediklerini dinleyecem kesinlikle. konuşabileceğim derdimi dokebilecegim Tek bi yer bura arkadaşlarımla paylaşamam kocamla asla artık onu daha fazla üzemem bunA hakkım yok burada konuştukça rahatladım Gerçektenyahu biz burda gulup eğleniyoruz da cok mu iyiyiz saniyorsun? insanlarin basina her sey geliyor. onemli olan bunlarin insani oldugunu bilmek.. gayet olagan seyler yani..
Ben degılım ben mınnacığım hatta anneme dıyet yapıyorum dedım fazla kilo verme dio direksanırsam hepimiz heriflerimizden iriyiz
Yok biz ikimiz esimle ayni ama o kilolariyla barişıkmissanırsam hepimiz heriflerimizden iriyiz
ne zamannnnn :)
Düzeltirler anam.
Insan tanımadığı birine daha kolay acilabiliyor bu sayfayı ben sadece kilo bildirimi liste bildirimi yapılan Bi sayfa olarak görmüyorum bu hale nasıl geldim hormonlarım Neden bozuldu bende herkes kadar yiyorum ama bana neden kilo oluyo. En önemlisi ciddi bi yola girdim. psikolojimle mücadele edip kesinlikle bahanelerimin arkasına sığınıp zayiflamaktan vazgecmemeliyim . Eğer ilk hedefim olan zayiflama hedefine ulacam ve birşeyleri başarmanın mutluluğuyla gerisinide getirecem
aa niye ki, ben çok normalim
yani bazen öyle mantıklı cümleler kuruyosun ki acaba bizimi işletiyo diyorum
benim beyin yandı, iyi değilim sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?