Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne güzel konuştun

Insan tanımadığı birine daha kolay acilabiliyor bu sayfayı ben sadece kilo bildirimi liste bildirimi yapılan Bi sayfa olarak görmüyorum bu hale nasıl geldim hormonlarım Neden bozuldu bende herkes kadar yiyorum ama bana neden kilo oluyo. En önemlisi ciddi bi yola girdim. psikolojimle mücadele edip kesinlikle bahanelerimin arkasına sığınıp zayiflamaktan vazgecmemeliyim . Eğer ilk hedefim olan zayiflama hedefine ulacam ve birşeyleri başarmanın mutluluğuyla gerisinide getirecem

Doldurmuştum tatlim.gormedin sanirim
Yas 33
Boy 180
Calismiyorum
Ikiz kizlarim var 4 yasindalar hamilelik süreci dogum bebek bakımı derken kendime bakamadim kilo aldim.simdi aldiklarimi ramazan bayramina kadar vermeyi hedefliyorum:)yarismaci arkadaslara basarilar

yani bazen öyle mantıklı cümleler kuruyosun ki acaba bizimi işletiyo diyorum
benim beyin yandı, iyi değilim sanırsam

gözümden kaçmış demek
maşallah o boy ne kız

bende polikistik overim ortak . Zor kazandığım bir bebeği bu kadar erken kaybetmek ve elimden sokulurcesine alınması kalbimin kırılması zor şeyler ama yaşayacam Dediklerini dinleyecem kesinlikle. konuşabileceğim derdimi dokebilecegim Tek bi yer bura arkadaşlarımla paylaşamam kocamla asla artık onu daha fazla üzemem bunA hakkım yok burada konuştukça rahatladım Gerçekten

Düzeltirler anam.
ne zamannnnn :)

herkes kadar mi yiyon dun bi beni yemedigin kalmisti bee
aa niye ki, ben çok normalim

yani bazen öyle mantıklı cümleler kuruyosun ki acaba bizimi işletiyo diyorum
benim beyin yandı, iyi değilim sanırsam

iki mesajini ust uste alintiladim bak artik normal degilsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…