Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benimki 98 le 100 arasinda degisiyo bence ben ondan iri degilim
Vallah kocam beni kucağına almak istedi ( En büyük hayaliymis) bende izin vermedim ve ben aldım onu kucağıma o an eğlendik gülüştük falan ama sonrasında ben çok büyük ve derin düşüncelere daldım Neden diye sordum kendime

pko guzeldir ben derdimi seviyorum :) adam gibi adamim
not: tedtosteron 5.1
erkeklerin 4den basliyo. bayanlarin ust sinir 1.97
moni erkek uyeyim demistim

şekerim sen evlendiğinde kaç kiloydun ki, o zaman küsmüydünüz niye almadı kucağına

kadin dedigin kocasını tasiyabilmeli diyip gülüp gecceksin
benimki dinozor gibi herif niye boyle hayalleri yoksa. gidip bi kiziyim dur.

şekerim sen evlendiğinde kaç kiloydun ki, o zaman küsmüydünüz niye almadı kucağına

ay bisey dicem bu aksam cok konustum da evlendigimde 72 kiloydum niye hic gelinlik giycem tribine girip zayiflamadiysam

her gelin guzeldir geri kalanlar dusunsun dedim. ve aklima bi siir ya da kitaptan bi alinti geldi. " guzeldim de galiba
bunu nasil soylesem. eline saglik tanrim leyla cok guzel olmus. dunya da cok guzel olmus "

Hadi şimdi menü zamanı
Sabah
ıspanaklı omlet
Ikı dilim kepek ekmeği

Ikı litre su

Portakal

Akşam yok hepsini kustum .

1 litre su

Toplamda 3 litre su

Vallah öyle keşke bunları bana tekrar tekrar hatırlatacak Doğum haberlerinden kacabilsembu dünyadan gitsem artık yasamasam.
Devlet hastanesinde mi dogum yaptin.anlattiklarinin aynisi bir arkadasimin basina geldi malesef.onlari Allah bildigi gibi yapsin.onlarin eline dusurmesin.imkanim varsa ozele git bence.bende ozelde dogum yaptim cok anlayislilardi.dogum cok garip bir sey kendinden geciyorsn.arkadasim sikayet etti ama sonuc yok malesef

Bende devlet hastanesi Hemde üniversite hastanesi. Para birikitiyoruz gerekirse altinlarimi satarım kocam karsilayamazsa ama asla devlete gitmem bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…