- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Vallah kocam beni kucağına almak istedi ( En büyük hayaliymis) bende izin vermedim ve ben aldım onu kucağıma o an eğlendik gülüştük falan ama sonrasında ben çok büyük ve derin düşüncelere daldım Neden diye sordum kendimebenimki 98 le 100 arasinda degisiyo bence ben ondan iri degilim
:)ne zamannnnn :)
herkes kadar mi yiyon dun bi beni yemedigin kalmisti bee
iki mesajini ust uste alintiladim bak artik normal degilsin :)))
bende polikistik overim ortak . Zor kazandığım bir bebeği bu kadar erken kaybetmek ve elimden sokulurcesine alınması kalbimin kırılması zor şeyler ama yaşayacam Dediklerini dinleyecem kesinlikle. konuşabileceğim derdimi dokebilecegim Tek bi yer bura arkadaşlarımla paylaşamam kocamla asla artık onu daha fazla üzemem bunA hakkım yok burada konuştukça rahatladım Gerçekten
şekerim sen evlendiğinde kaç kiloydun ki, o zaman küsmüydünüz niye almadı kucağınaVallah kocam beni kucağına almak istedi ( En büyük hayaliymis) bende izin vermedim ve ben aldım onu kucağıma o an eğlendik gülüştük falan ama sonrasında ben çok büyük ve derin düşüncelere daldım Neden diye sordum kendime
:) Allahım yaaaaasanırsam hepimiz heriflerimizden iriyiz
Vallah kocam beni kucağına almak istedi ( En büyük hayaliymis) bende izin vermedim ve ben aldım onu kucağıma o an eğlendik gülüştük falan ama sonrasında ben çok büyük ve derin düşüncelere daldım Neden diye sordum kendime
pko lu erkek, bizden sayılırsın bacım sorun yokpko guzeldir ben derdimi seviyorum :) adam gibi adamim
not: tedtosteron 5.1
erkeklerin 4den basliyo. bayanlarin ust sinir 1.97
moni erkek uyeyim demistim
Sakallar göğüste ve omuzda çıkan kıllar . Bende erkek gibi kariyimpko guzeldir ben derdimi seviyorum :) adam gibi adamim
not: tedtosteron 5.1
erkeklerin 4den basliyo. bayanlarin ust sinir 1.97
moni erkek uyeyim demistim
şekerim sen evlendiğinde kaç kiloydun ki, o zaman küsmüydünüz niye almadı kucağına
Sakallar göğüste ve omuzda çıkan kıllar . Bende erkek gibi kariyim
78 dim zaten o zaman almak istedi sakatlanmasin diye kesinlikle izin vermedim sakasiz ben aldım kucagimaşekerim sen evlendiğinde kaç kiloydun ki, o zaman küsmüydünüz niye almadı kucağına
HahHhHHhAaaaa aykarı dedigin dösü kiilli olur dogru yoldasin
ne zamannnnn :)
herkes kadar mi yiyon dun bi beni yemedigin kalmisti bee
iki mesajini ust uste alintiladim bak artik normal degilsin :)))
Devlet hastanesinde mi dogum yaptin.anlattiklarinin aynisi bir arkadasimin basina geldi malesef.onlari Allah bildigi gibi yapsin.onlarin eline dusurmesin.imkanim varsa ozele git bence.bende ozelde dogum yaptim cok anlayislilardi.dogum cok garip bir sey kendinden geciyorsn.arkadasim sikayet etti ama sonuc yok malesefVallah öyle keşke bunları bana tekrar tekrar hatırlatacak Doğum haberlerinden kacabilsembu dünyadan gitsem artık yasamasam.
Bende devlet hastanesi Hemde üniversite hastanesi. Para birikitiyoruz gerekirse altinlarimi satarım kocam karsilayamazsa ama asla devlete gitmem bi dahaDevlet hastanesinde mi dogum yaptin.anlattiklarinin aynisi bir arkadasimin basina geldi malesef.onlari Allah bildigi gibi yapsin.onlarin eline dusurmesin.imkanim varsa ozele git bence.bende ozelde dogum yaptim cok anlayislilardi.dogum cok garip bir sey kendinden geciyorsn.arkadasim sikayet etti ama sonuc yok malesef
Iste bu boya bide kilo alinca koca bir dev gibi oluyomgözümden kaçmış demek
maşallah o boy ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?