gunaydin..
oh be bu hafta sonunu cok verimli gecirememisim kendimi tutamaadim tartildm
71.1 cumadan _200
hafta sonu boyle gectiyse hafta ici iyi oluyor :) belki 69lari gorebilirim
yesil caylar tabiki :)
beyaz caylar ayaginizi denk alin bu hafta iddaliyim :) gecen hafta pazartesiden beri hafta sonu aldigimi vermeye calismistim bu sefer temizim
yeşil çay iç tatlım ve evet bol bol suEvet gayet iyiydim
Gece eve döndük her yerim şişmiş bugün suya dayanmam lazım
Tabiki beyaz çaylar
kolay gelsin kuzumHerkese guzel bir pazar gunu diliyorum bugun benim temizlik gunum balkon yikayacagm ciceklerimn tpraklari falan degisecek ev temzligi falan derken bir sure ugrayamam sanirim msjlari okuyacaktm ama vaktmde yetmedi artik isim bitip otrnca okurum insallah
sefan olsunn oh misssBizde Çemberlitaşa gittik o yurt dışındaki yasıyor her geldiğinde gideriz iki ayda bir felan masaj da yaptırdım pamuk gibiyim
Valla çok iyi geliyor piling yapıyor bana vücudum mis gibi :)
Hiç beyaz cay içmemiş biri olarak tabini beyaz çaylar kazanacağız
kolay gelsin canım
Beyaz caylarrrbeyaz caylarrr beyaz caylarrr
Kolay gelsin canımHerkese guzel bir pazar gunu diliyorum bugun benim temizlik gunum balkon yikayacagm ciceklerimn tpraklari falan degisecek ev temzligi falan derken bir sure ugrayamam sanirim msjlari okuyacaktm ama vaktmde yetmedi artik isim bitip otrnca okurum insallah
Haydi şekerim yesilcaylari ezelimBizde Çemberlitaşa gittik o yurt dışındaki yasıyor her geldiğinde gideriz iki ayda bir felan masaj da yaptırdım pamuk gibiyim
Valla çok iyi geliyor piling yapıyor bana vücudum mis gibi :)
Hiç beyaz cay içmemiş biri olarak tabini beyaz çaylar kazanacağız
kolay gelsin canım
Haydi şekerim yesilcaylari ezelim
evet evet biz biz
Beyaz caylarrrbeyaz caylarrr beyaz caylarrr
veremeyeceginiz kilolarla mi
Monişim sembolunuz köpüş mü oldu? Kedicikle kavga etmesinsefan olsunn oh misss
Perşembe saklaşeytan diyorki bugünde sıvı beslen
Bizim simgemiz yeşil ejderha oldu kaptanımızSelam kızlar. Musmutlu, sporlu ve kacamaksiz pazarlar.
Ejderha vvvooouuvv koktunn muuMonişim sembolunuz köpüş mü oldu? Kedicikle kavga etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?