Selam kızlar. Musmutlu, sporlu ve kacamaksiz pazarlar.
Aleyküm selam sizede hayırlı pazarlarSelam kızlar. Musmutlu, sporlu ve kacamaksiz pazarlar.
InşallahPerşembe saklazaten beyaz çaylar olarak biz birinci olucaz
Bnm eşimde diyette aç bırakıyorum onu çok yiyor normalde bnm yendiğimden bir tık daha fazla koyuyorum yine de yazık dağ gibi adamKızlar kızlar eşimde diyete başladı daha verimli olabilirim artık gitsin kilolar
Hadi inşallah canımKızlar kızlar eşimde diyete başladı daha verimli olabilirim artık gitsin kilolar
şeytan diyorki bugünde sıvı beslen
Kormadın mıEjderha vvvooouuvv koktunn muu
Oh en güzeli valla olmuş senin içinde iyi olurKızlar kızlar eşimde diyete başladı daha verimli olabilirim artık gitsin kilolar
Benım kide hem nasıl yıyor diyete başladığında çok hızlı veriyo ah şu erkeklerin metabolizması bende olsaBnm eşimde diyette aç bırakıyorum onu çok yiyor normalde bnm yendiğimden bir tık daha fazla koyuyorum yine de yazık dağ gibi adam
Yesil çaylarBeyaz caylarrrbeyaz caylarrr beyaz caylarrr
Erkeklerin hormonlar kilo vermesini destekliyor.bizim gibi adet olcam şişlik,adet oldum şişlik.bitmiyor ki,hamilelik lohusalik hic girmiyomBenım kide hem nasıl yıyor diyete başladığında çok hızlı veriyo ah şu erkeklerin metabolizması bende olsa
Ben hiiç farketmedimuy seytanaa uy en azindan cuma iyi sonuclar alalım kaptancigimiz uzulmesin firca atcakti bize o gun kaynadi dimi o yoksa ben mi.kacirdim :)
Ahahaaassttt beyaz çaylar; siz diyette yasak olan 3 beyazin 4.su olarak listeye girersiniz anca bu hafta
Demi ya hep sis halde geziyoz dogrudurErkeklerin hormonlar kilo vermesini destekliyor.bizim gibi adet olcam şişlik,adet oldum şişlik.bitmiyor ki,hamilelik lohusalik hic girmiyom
Kormadın mı
Oh en güzeli valla olmuş senin içinde iyi olur
Bnmki de kendi çapında veriyor işte onun için büyük bir adımBenım kide hem nasıl yıyor diyete başladığında çok hızlı veriyo ah şu erkeklerin metabolizması bende olsa
Pardon o zaman ben yanlış anladım.Bizim simgemiz yeşil ejderha oldu kaptanımızkhalesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?