konu ne çiçeğim fransız kaldımHosbuldum tatlım nasilsin hemen lafa gireyjm bak cuma günü hazırlayın kendinizi diye geldim bak yakarım takımınızı yardım edeceksiniz bana tamam miimdattt diye bağırabilirim
Cuma günü diyom acemiyim yardım lazım olursa hani anka da gitti topunuzu katlederim burda ona gore yeterince açıklayıcı oldum umarimkonu ne çiçeğim fransız kaldım
Cuma günü diyom acemiyim yardım lazım olursa hani anka da gitti topunuzu katlederim burda ona gore yeterince açıklayıcı oldum umarim
Deheyyyyyyyyy topunuzu tabeeeeeeee ben yeni kaptan oluyum diğer kaptanlar yardım etmesinde ben nota alıyım ordan kırmızı kart alıyım üstüne ceza alıyım neler yaparım nelertopumuzuuu? orda bi durcan kaptan
Deheyyyyyyyyy topunuzu tabeeeeeeee ben yeni kaptan oluyum diğer kaptanlar yardım etmesinde ben nota alıyım ordan kırmızı kart alıyım üstüne ceza alıyım neler yaparım neler
Yaaaaaa bak sennnnnnnnpazar maç var " topumuzu kesemennn."
ne mi olcak?
takiminla beraber attaaaaa.
Cuma günü diyom acemiyim yardım lazım olursa hani anka da gitti topunuzu katlederim burda ona gore yeterince açıklayıcı oldum umarim
sakin ol şampiyonDeheyyyyyyyyy topunuzu tabeeeeeeee ben yeni kaptan oluyum diğer kaptanlar yardım etmesinde ben nota alıyım ordan kırmızı kart alıyım üstüne ceza alıyım neler yaparım neler
Seni yazdım dino bunu unutma gör bu davsani unutma gene gelicem sana hep gelicem sapığın olucam senin etrafini kollayok o oyle dusunmez cok iyi bir insandir. ben degilim
sakin ol şampiyon
aymaşsın bij yaydım edeyiş şana
kız ne içtin sen, bize de verDeheyyyyyyyyy topunuzu tabeeeeeeee ben yeni kaptan oluyum diğer kaptanlar yardım etmesinde ben nota alıyım ordan kırmızı kart alıyım üstüne ceza alıyım neler yaparım neler
Seni yazdım dino bunu unutma gör bu davsani unutma gene gelicem sana hep gelicem sapığın olucam senin etrafini kolla
Sabahtır sıvı şeylerden beynim sulandı moni ama bunlarda ciddiydim nota alırsam ceza gelecek ceza gelirse topunuza ödev veririm herkesin listesini yapamam o yüzden yardım etmen lazimkız ne içtin sen, bize de ver
Sanki ben çok tokum sabahtır yediklerimi sayıyım mı sana ayran soda kürü süt hurma kayısı elma suyu süt hurma akşam da köz biber patlıcan yoğurtlu hemide sen düşün gerisini daha da bişey demiyorumayyy yine mimlendimm durmuyo cenem ama dedim.moni yardim.eder diye :)
açımm açççç sen benim aç halimi bilmiyosun
çekiyon abicim sen yapcak bişi yokayyy yine mimlendimm durmuyo cenem ama dedim.moni yardim.eder diye :)
açımm açççç sen benim aç halimi bilmiyosun
Sanki ben çok tokum sabahtır yediklerimi sayıyım mı sana ayran soda kürü süt hurma kayısı elma suyu süt hurma akşam da köz biber patlıcan yoğurtlu hemide sen düşün gerisini daha da bişey demiyorum
'la onlar ne kadar yer tutacak midede altı üstü su içince gidiyor zaten ahahahahha sen hangi takımlısın galatasaray mı kocam galatasaraylı eşten yap bi guzellikdaha ne yicen beben de yemedimm..
bak profiline baktim ve tuttugun takimi gordum bi yudum "tuz "vermem sana yardimi gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?