Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün
Sabah
2 yumurtada omlet
Domates
Salatalık
5 siyah zeytin
Çay

Öğlen
Yok
Ara
Yok

Akşam
Madımak
Yoğurt

Bugün
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
Çay

Öğlen
7 zeytinyağlı yaprak sarma
1 dilim kek (ev yapımı)

Akşam
Yine zeytinyağlı yaprak sarma (biraz çok)

Su 1,5 lt Zre_
Spor : 15 dk egzersiz AngelicaPickles
Dino1isi

Misafirliğe gidiyoruz
Menümü vereyim hemen
Sabah
3 yk lor
3 zeytin
1 cubuk peynir
Yeşillik

Öğlennir kase yogurt
3 ceviz
Sade türk kahvesi

Akşam
Bir kase kereviz salatası
Bir kase normal salata

2 lt limonlu su içtim
30 dk killian yaptım
G gokce41 AngelicaPickles Zre_

Deheyyyyyyyyy topunuzu tabeeeeeeee ben yeni kaptan oluyum diğer kaptanlar yardım etmesinde ben nota alıyım ordan kırmızı kart alıyım üstüne ceza alıyım neler yaparım neler

pazar maç var " topumuzu kesemennn."
ne mi olcak?
takiminla beraber attaaaaa.

Cuma günü diyom acemiyim yardım lazım olursa hani anka da gitti topunuzu katlederim burda ona gore yeterince açıklayıcı oldum umarim
Deheyyyyyyyyy topunuzu tabeeeeeeee ben yeni kaptan oluyum diğer kaptanlar yardım etmesinde ben nota alıyım ordan kırmızı kart alıyım üstüne ceza alıyım neler yaparım neler
sakin ol şampiyon
aymaşsın bij yaydım edeyiş şana

ayyy yine mimlendimm durmuyo cenem ama dedim.moni yardim.eder diye :)

açımm açççç sen benim aç halimi bilmiyosun
Sanki ben çok tokum sabahtır yediklerimi sayıyım mı sana ayran soda kürü süt hurma kayısı elma suyu süt hurma akşam da köz biber patlıcan yoğurtlu hemide sen düşün gerisini daha da bişey demiyorum

daha ne yicen be ben de yemedimm..
bak profiline baktim ve tuttugun takimi gordum bi yudum "tuz "vermem sana yardimi gectim

daha ne yicen be ben de yemedimm..
bak profiline baktim ve tuttugun takimi gordum bi yudum "tuz "vermem sana yardimi gectim
'la onlar ne kadar yer tutacak midede altı üstü su içince gidiyor zaten ahahahahha sen hangi takımlısın galatasaray mı kocam galatasaraylı eşten yap bi guzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…