Bende yarım biraz daha kusnayı düşünüyorum hedefime ulaşırsam ödül varBende bugün dengeli gidiyorum yarı daha hafif tutunca özellikle akşamı beyaz çaylar bence kazanıcak
Benimde 16 gün var tutabilir miyim bilmiyorum acayio akşama doğru basım agrıyor tutuncaYarın oruc tutsam kılomu nasıl etkıler sızce borclarm varda eger kotu etkilrse sonrakı gnlerde tutarm
Ben 13 Nisan hedefime ulaşana kadar ödül vermicem kendime çoookk kk dikkatli gitmem gerekBende yarım biraz daha kusnayı düşünüyorum hedefime ulaşırsam ödül var
Ysşasın beyaz çaylar
Bende 90 kiloyu gordummu kendime hasretini cektigim bir cizz la odullendircemBen 13 Nisan hedefime ulaşana kadar ödül vermicem kendime çoookk kk dikkatli gitmem gerek
Ayni sıkıntidayim, kac gundur mecburiyetten yiyorum bana kalsa ac kalcam ama iyi degil tabi. Hizli kilo verirken bu hafta neden boyle yavas anlamadimOlmak istediğim kiloya 4,6 gr kalmışAma çoook yavaş gidiyor bee üff
Ahh deli gönlüm neler isterde diyetimi bozamam
Su bakani olarak ne desem bilemedim cunku bende bugun fazla su icemedimmenum G gokce41
lydznp gel hele gel
sabah:
1 kucuk dilim ( kk kadar yok) beyaz peynir
1 dilim salam ( gucccuk)
3 4 dilim domates
1bardaak sekersiz cay
oglen: 6 7 tane badem 2 tane kuru erik
aksam: 1 bucuk tabak yaayla corbasi ( bulgurla yaptim )
bi kac parca ekmek icine.. ceyrek dilim yok.
bukadar.
Zre_ daha yeni basliyorum su icmeye işte pek icmiyorum yine de yaklasik 1 litre olmustur. devami olcak..
Su bakani olarak ne desem bilemedim cunku bende bugun fazla su icemedim
Yeriim deliceeeekafayi yormam sonuna bakmam ben adam olmam dedi ve yedi
Hoca böyleyse cemaat napsınSu bakani olarak ne desem bilemedim cunku bende bugun fazla su icemedim
Benımm çook var of ofBenimde 16 gün var tutabilir miyim bilmiyorum acayio akşama doğru basım agrıyor tutunca
Ben sayısını bilmiyorum o kadar çokBenımm çook var of of
evet aynen yine cok super bir tercume yaptinHoca böyleyse cemaat napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?