Kepimizi alırsak sayende olacak monişimHoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
Notlarımı aldım, en kısa sürede Kazen' e ileteceğim. Keplerinize kavuşmanızı diliyorum.
Çorbada tuzum olabilir ise ne mutlu .
Geçmiş olsun canım.Merhabalar kızlar.
Çok şükür kendime gelebildim. Histeroskopi oldum ama isler biraz istedigimiz gibi gitmedi. Rahimde darlık ve tüplerde tıkanıklık olduğu tespit edilip ameliyat oldum. Çok şükür iyiyim. Hepinizden çok özür diliyorum haberde veremedim.
O zaman canım G gokce41 seni etiketleyeyim ben. Çünkü genelde serviste okuyup yazabiliyorum. Pek not tutma imkanım olmuyor. Sana iş çıkarmış olmam inşALLAH
Sana unutmazsamben nazar boncugundan nefret ederim. farkli birseyleri sembolledigine inanirim. buyuzden nazar boncugu almamak icin bol bol yemeyi tercih ederim
Canım hepsini sana yazmadımyahu sorarim.sana hic mi erinmedin :)
yemekteyiz e katilsana budarsin milleti
aksam bunu yazdiktan sonra sutle cubuk kraker yiyip acligimi telafi ettim merak etme :)) acikmadim da midem bulaniyordu bastirsin istedim.
bence menum iyiydi ya sabah zayiflamis hissettim kendimi de tartilamadim.
yesil mercimem ve tavuk yedigim icin pismanim. keske ikisini hic yemeyip tika tika makarna yeseydim.cok ozledim oyyyssss.
Oki o zamanBenim için fark etmez canlar her türlü uyar
Canım hepsini sana yazmadım
Genel olarak yazdım bir kısmını. Belki okumadan geçen arkadaşlarda olabilir. Amma da uzun yazmış zalım diye
200ml si 10kalori. Bence antioksidan da olduğu için icilebilirKızlar diyette şalgam icilirmi
Sana unutmazsamveririm
teşekkürler iyiyim tatlım, sen nasılsınHoşbuldum moni :)
Nasılsın buraları faydalı motivasyon cümleleiryle donatmışsıncuma yaklaşıyor tabi en güzeli
hoşgeldin canımOwwwwww buraları kaptanlar basmış bende eksik mı kalayım bende bastım
ne demişler önümüzdeki maçlara bakıcazkaptanim , miilli mac arası , superligin ara vermesi beni cok yipratti strese soktu 71 e takildim ben. ama bu haftasonu basliyor maclar duzelirim
23-29MART | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | @nurciloji | + | + | + | + | + | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@CİTLEMBİK_ | - | - | - | - | + | + | |||||||||
G gokce41 | + | + | + | + | + | ||||||||||
@EFfatmagul | + | + | + | + | + | ||||||||||
@Alemin Delisi | + | + | + | + | + | ||||||||||
@Ezgi Osman | + | + | + | + | + | ||||||||||
@gezegenfeza | + | + | + | + | + | ||||||||||
@miyaww_ | + | + | + | + | + | ||||||||||
| + | + | + | + | + | + | |||||||||
G Gncgl_555 | - | - | + | - | - | ||||||||||
| - | - | - | - | - | ||||||||||
| + | + | + | + | + | + | |||||||||
@guziss35 | - | + | + | + | + | ||||||||||
G gokyuzundekiturna | - | - | + | + | - | ||||||||||
| + | + | + | + | + | ||||||||||
@Sekerportakalimm | + | + | - | + | + | ||||||||||
@s_eyan | - | + | + | + | + |
bilemedim tatlım, susuz kalcaksın amaYarın oruc tutsam kılomu nasıl etkıler sızce borclarm varda eger kotu etkilrse sonrakı gnlerde tutarm
ödem falan yapmasın, ben hiç içmedim şalgam turşugillerden di mi?ben görene kadar içmemiş ol ve içme:)moni apla canım şalgam istedi sence diyette olirmuuu
Hosbuldum tatlım nasilsin hemen lafa gireyjm bak cuma günü hazırlayın kendinizi diye geldim bak yakarım takımınızı yardım edeceksiniz bana tamam miteşekkürler iyiyim tatlım, sen nasılsın
malum kutsal cuma mız var
hoşgeldin canım
wauwwwwSana unutmazsamveririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?